Cluburile ar putea fi ÎNCHISE după ora 22. Premierul Orban: „Există terase de fiţe unde nu se respectă reguli nici de către personal”

Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00. Premierul Ludovic Orban a anunţat că autorităţile ar putea recurge la această măsură dacă nu se respectă regulile de protecție sanitară. 

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 07:18
Cluburile ar putea fi ÎNCHISE după ora 22. Premierul Orban: „Există terase de fiţe unde nu se respectă reguli nici de către personal”

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la videoconferinţa cu prefecţii desfăşurată la Ministerul de Interne, că ne confruntăm cu o creştere îngrijorătoare a numărului de cazuri de COVID-19 şi a cerut intensificarea controalelor.

Sunt unele cluburi care, după părerea mea, ar trebui să fie închise. Va trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm măsuri ca în alte țări ca după ora 22 -23 să se închidă. Dacă nu avem capacitatea să îi aducem la respectarea regulilor va trebui să luăm astfel de decizii”, a spus premierul Ludovic Orban, la o şedinţă cu ministrul de Interne, Marcel Vela, la care au luat parte prin sistem videoconferință prefecții, șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.

Citeşte şi: Premierul Orban anunţă controale la terase, pieţe, supermarketuri, benzinării, în transportul public

„Fiind într-o situatie de cumpănă suntem într-un moment în care ori cresc cazurile, ori reuşim să stăvilim epidemia”, a mai spus Orban.