Premierul Marcel Ciolacu, impresionat de povestea a două bătrâne din satele inundate din Galați. ”E greu ca la 80 de ani să o iei de la capăt! Însă m-au surprins cu optimismul lor!”

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat sâmbătă satele afectate de inundațiile din Galați. Șeful Guvernului a fost impresionat de două bătrâne, ale căror povești sunt impresionante.
Alina Costache
06 oct. 2024, 13:01
Premierul Marcel Ciolacu, impresionat de povestea a două bătrâne din satele inundate din Galați. ''E greu ca la 80 de ani să o iei de la capăt! Însă m-au surprins cu optimismul lor!''

Marcel Ciolacu a vizitat sâmbătă satele afectate de inundațiile din Galați. Premierul a mers acasă la oameni, a stat de vorbă cu ei și le-a promis că vor intra în iarnă cu un acoperiș deasupra capului.

Premierul a fost foarte impresionat de două femei în vârstă de 80 de ani. Povestea lor l-a emoționat pe șeful Executivului încât a ales să vorbească despre ele într-un mesaj pe Facebook.

‘E greu ca la 80 de ani să o iei de la capăt! Însă m-au surprins cu optimismul lor! Tanti Iulia și tanti Elisabeta mi-au spus că nu se așteptau să le sară în ajutor și vecini, și primarul și preotul din sat. Cu atât mai puțin ca guvernul să se implice. Se roagă să mai țină vremea bună pentru a-și putea reface gospodăriile, astfel încât să intre cu bine în iarnă.
Le-am spus că acesta este motivul pentru care suntem aici. Să ajutăm! Și îi vom ajuta întotdeauna pe cei care trec prin momente dificile”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu si-a depus candidatura la alegerile prezidențiale

Marcel Ciolacu și-a depus oficial candidatura la alegerile prezidențiale de anul acesta. Liderul PSD și-a început discursul prin a vorbi despre schimbarea pe care o dorește.

Marcel Ciolacu a precizat că făcând o comparație cu ultimii ani în România, președinții nu au părut să țină cont de părerea românilor, ci s-au gândit doar la propriile interese.

‘‘Am decis să-mi depun candidatura după o perioadă pe care românii nu și-au dorit-o în mod deosebit, deoarece vreau să vă reamintesc că, în ultimii 20 de ani, am avut 17 Guverne. Acesta a fost modul de abordare a foștilor președinți ca să poată să-și conserve puterea sau să aibă una și mai mare. Au preferat acest lucru în detrimentul românilor. Cred că a venit timpul să privim de această dată cu echilibru și responsabilitate această funcție și această demnitate’‘, a spus Marcel Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a vorbit despre planul pe care îl are dacă va ajunge în fruntea țării, despre cum îi va ajuta pe români, dar și despre cum vrea să-i aducă din nou în țară pe românii din Diaspora.

DailyBusiness
Românii sunt OBLIGAȚI! Schimbare istorică privind buletinele!
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Proiectul energetic uriaș început la ordinul lui Nicolae Ceaușescu ar putea fi, în sfârșit, finalizat. Beneficiu uriaș pentru România
Capital.ro
O lume întreagă e în doliu. A murit unul din marile nume ale planetei: Astăzi, lumina noastră s-a stins
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Un mare internațonal român, la capătul puterilor. Boala îl chinuie zi de zi
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
5 ani interzis în România. NU ai voie la graniță. Legea se aplică fără excepții
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Reacții politice după excluderea Dianei Șoșoacă din cursa prezidențială
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău