Premiul pentru „cele mai bune horoscoape” cu Saturn retrograd este acordat acestor CINCI ZODII. Cum le influnțează Lordul karmei

Zodiile de mai jos primesc binecuvântarile generate de retrogradarea lui Saturn în Pești de la sfârşitul săptămânii.
Alina Costache
30 iun. 2024, 18:52
Premiul pentru „cele mai bune horoscoape

Lordul karmei Saturn a intrat în retrograd în Pești din 29 iunie 2024 și pregătește terenul pentru a descoperi roadele muncii tale care vin în mod constant pentru tine.

În astrologia modernă, Saturn este asociat cu inhibiție, concentrare, consolidare, seriozitate, melancolie, responsabilitate. Saturn ne ghidează să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră, să ne asumăm acțiunile și deciziile și să învățăm cum să ne creăm limite. Este o energie foarte simplă, alb-negru, care ne inspiră să fim ambițioși, să țintim sus și să excelăm în tot ceea ce suntem destinați. Saturn poate reprezenta, de asemenea, probleme cu masculinitatea, figurile paterne sau autoritatea.

Zodiile care trag lozul norocos în vară. Bani, dragoste, vacanţe exotice

Pe măsură ce Saturn călătorește retrograd, ne ghidează să ne uităm peste acțiunile noastre trecute și să vedem unde am evitat, sau poate am uitat să ne asumăm responsabilitatea sau să stabilim limite. În calitate de profesor principal, Saturn se uită înapoi la ultimele luni, verificând dacă ne-am făcut temele și acceptăm lecțiile oferite.

Zodiile de mai jos primesc binecuvântarile generate de retrogradarea lui Saturn în Pești.
Berbec
Dragă Berbec, energia din această perioadă este plină de posibilități. Vei recunoaște opțiunile din fața ta. Unii dintre voi vor simți argumentele pro și contra și vor încerca să vadă care cale ți se potrivește mai bine. Apoi, vei ști sigur unde vrei să mergi. Ai încredere în această cunoaștere și raționament interioară. Calea ta este a ta. Ceea ce poate fi bun pentru altcineva poate să nu fie atât de bun pentru tine. Scrierea într-un jurnal a gândurilor te poate ajuta să obții mai multă claritate și structură în această săptămână.

Evenimente astrologice iulie 2024. Agitație în cer, agitatie în suflet! Ce schimbări ni se pregătesc?

Taur
Dragă Taur, ai mai multe opțiuni în mână decât îți dai seama. Nu te sabota! Universul iti va aduce oameni și circumstanțe care vor încerca să iti deschidă ochii asupra acestui lucru. Depinde de tine dacă vrei să te angajezi cu aceste binecuvântări sau să te retragi. Nu lăsa frica să te țină înapoi.

A doua jumătate a perioadei de retrogradare a lui Saturn va fi mai contemplativă pentru tine. Acum este un moment bun pentru a-ți curăța sufletul de răni vechi și de credințe sabotante. Este posibil ca procesul să nu se termine într-o singură zi, dar pornirea într-o astfel de călătorie va avea un impact extraordinar de pozitiv asupra ta.

Capricorn
„Traiasca regele!” Acesta este mesajul criptic pentru tine cât timp este Saturn retrograd, dragă Capricorn. Încearca să fii mai atent la oamenii din jurul tau și la mediile în care te afli. Acest lucru iti va arăta dacă ar trebui să te alături mulțimii (la urma urmei, mulțimea nu greșește întotdeauna) sau să te îndepărtezi cu fermitate (dacă pare că sunt mergând undeva întunecat și întortocheat).

Nu uita: binecuvântările tale cosmice ale săptămânii iti vor veni atunci când esti proactiv și te afli în scaunul de conducere al vieții tale. Dacă încerci să dai această putere altcuiva, s-ar putea să nu apreciezi alegerile pe care le fac pentru tine. Scrierea în jurnal a gândurilor tale va fi cel mai bun prieten al tău în acest sens.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Telefoanele mobile, INTERZISE. Decizie în România. Nu ai voie să îl folosești
Playtech.ro
OOPS! Lidia Buble, aproape GOALĂ! Se vede TOT prin costumul ăsta de baie MINUSCUL
DailyBusiness
Ultimele informații cu privire la data alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decizie de ultimă oră pentru acești elevi. Vești de la Ministerul Educației
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul pentru proba scrisă la matematică profil tehnologic Bacalaureat 2024
Capital.ro
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Olanda va furniza Ucrainei primul avion de lupta F-16 promis
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?