Directorul Antena Group, întâlnire cu şeful ANAF. Imobilele din care transmit Antenele vor fi vândute la licitaţie

Directorul general al Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, s-a întâlnit vineri la sediul Ministerului Finanţelor cu preşedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, pentru discuţii privind evacuarea spaţiilor în care funcţionează posturile tv ale grupului Intact. După întâlnire, ANAF a anunţat că va scoate la licitaţie imobilele confiscate după condamnarea lui Dan Voiculescu.
Iulian Tudor
19 feb. 2016, 09:14
Directorul Antena Group, întâlnire cu şeful ANAF. Imobilele din care transmit Antenele vor fi vândute la licitaţie

UPDATE ANAF anunţă într-un comunicat, după întâlnirea cu reprentanţii Antena Group, că va continua procedura de vânzare la licitaţie a imobilelor confiscate în urma deciziei instanţei în dosarul ICA.

„Conducerea ANAF a răspuns solicitării făcute de reprezentanții Antena TV Group SA și a avut o întâlnire la sediul instituției.

În cadrul discuției, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentinței definitive nr. 888 pronunțate de Curtea de Apel București în data de 08.08.2014 și continuarea procesului de validare a executării acesteia.

În conformitate cu OG. 14/2007 și în cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va începe demersurile pentru scoaterea la licitație a bunurilor confiscate”, se arată în comunicatul ANAF.

 

Alexandrescu a ajuns la sediul Finanţelor în jurul orei 12:00 şi a utilizat intrarea principală în instituţie, fără să facă declaraţii. Jurnaliştii l-au aşteptat pentru declaraţii ulterioare discuţiilor, însă Alexandrescu a părăsit clădirea folosind altă ieşire, potrivit Mediafax.

ANAF a anunţat anterior că preşedintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat pe reprezentanţii legali ai grupului Intact la discuţii, la discuţii urmând să participe şi reprezentanţi ai Cancelariei premierului Dacian Cioloş.

Întâlnire între CNA şi ANAF pentru a discuta situaţia în care se află Antena Group

„Preşedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitării transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, şi domnul Mihai Gâdea, director general Antena 3, şi i-a invitat pe reprezentanţii legali ai grupurilor media pentru discuţii astăzi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finanţelor Publice. La întâlnire vor participa, de asemenea, şi reprezentanţi ai Cancelariei Primului-Ministru”, anunţa Fiscul, vineri dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

ANAF a notificat luni firmele cu activităţi în câteva clădiri din Băneasa, unde funcţionează sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3, că spaţiile trebuie eliberate în cinci zile. Agenţia pune astfel în executare o sentinţa penală din 2013, prin care statul a intrat în posesia imobilelor.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Europarlamentarii sancționează gestul premierului ungar Viktor Orban pentru vizita la Moscova
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'