Mai mulţi lideri judeţeni cer organizarea cât mai curând a congresului PSD

Liderii judeţeni din Neamţ, Mureş şi Constanţa cer organizarea cât mai curând a congresului PSD, astfel încât să fie ales un preşedinte al partidului legitimat prin voturi. Şefii PSD din Neamţ şi Constanţa consideră că el mai potrivit pentru a ocupa funcţia de preşedinte al PSD este Liviu Dragnea.
Iulian Tudor
10 sept. 2015, 11:46
Mai mulţi lideri judeţeni cer organizarea cât mai curând a congresului PSD

Deputatul PSD Ionel Arsene a declarat, pentru Agerpres, că este nevoie ca PSD să intre într-o nouă etapă, în care să reuşească rezolvarea problemelor pe care le are.

Am reuşit să lucrăm eficient în slujba cetăţenilor şi ne-am îndeplinit în mare parte angajamentele pe care ni le-am asumat în faţa românilor. Însă, PSD, ca organizaţie, se află într-un moment de răscruce în care trebuie să găsească cea mai bună soluţie de adaptare a profilului partidului la realităţile politice şi sociale ale României. Puterea PSD stă în organizaţiile judeţene, care, fără îndoială, sunt structuri puternice şi au nevoie să fie clarificată cât se poate de repede situaţia de la vârful partidului în ceea ce priveşte asigurarea conducerii pentru anii următori. Consider că cel mai potrivit pentru această sarcină, prin prisma experienţei sale politice şi a rezultatelor este actualul preşedinte interimar Liviu Dragnea.

Din punctul meu de vedere, PSD este un partid suficient de consolidat şi de bine aşezat şi dispunem de o resursă umană capabilă să facă faţă provocărilor care urmează, în aşa fel încât să putem merge mai departe cu guvernarea şi să susţinem Executivul în proiectele foarte importante pentru români, care au aşteptări ca o guvernare să producă efecte favorabile„, a declarat deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Parlamentarul susţine că partidul are ocazia de a reconfirma statutul de principala forţă politică a României. „PSD are nevoie de o viziune pentru anul viitor, de stabilirea unor direcţii pe care partidul să le urmeze. PSD are toate motivele să continue guvernarea până la încheierea mandatului, iar în 2016 să ne prezentăm în faţa electoratului cu rezultatele acestei guvernări„, a adăugat liderul PSD Neamţ.

Deputatul Ionel Arsene s-a declarat mereu un susţinător al preşedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea.

PSD Mureş: Se impune un Congres in cursul lunii octombrie, pentru a se stabili sarcinile liderilor din PSD

Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a declarat, joi, ca se impune organizarea unui Congres al formatiunii in luna octombrie, pentru clarificarea sarcinilor liderilor PSD, fiindca si pentru organizatiile locale este foarte important mesajul care este dat de sus, inclusiv de la nivelul guvernarii.

E foarte important pentru organizatia locala ca in alegerile din primavara PSD sa ramana la cote inalte in sondaje – cum e si acum – si asta foarte mult depinde de mesajele date de guvernare. Si cred ca se impune o clarificare la nivel central, se impune un Congres in cursul lunii octombrie, pentru a se stabili clar sarcinile liderilor din PSD. Intr-adevar, Consiliul National a convocat Congresul pentru luna octombrie si cred ca ar fi bine sa aiba loc, mai ales ca presedintele e interimar, vicepresedinti aproape nu mai sunt la nivel national. Cred ca e un moment bun pentru PSD, daca ramane la guvernare si prin masurile care s-au impus de catre actualul guvern, sa ne mentinem in primavara in sondaje la ceea ce avem si acum„, a spus Vasile Gliga, potrivit Agerpres.

Susţinătorii lui Liviu Dragnea de la Constanţa vor, urgent, Congres PSD

Conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, care îl susţine deschis pe Liviu Dragnea, cere convocarea de urgenţă a Congresului PSD, „acțiune care să asigure legitimitatea și stabilitatea conducerii partidului”, potrivit evz.ro.

„(…) vom depăși actuala stare de incertitudine, vor fi aleși lideri puternici, cu viziune, care să stabilească strategia politică a partidului; urmează un an electoral extrem de important, iar Partidul Social Democrat are nevoie de un program politic bine structurat, coerent, care să fie îndeplinit întocmai, la nivel central și în teritoriu„, argumentează liderii constănţeni ai PSD.
 
Organizaţia judeţeană a PSD Constanţa este filiala care în luna iulie, la desemnarea preşedintelui interimar al partidului, a dat o adevărată lovitură de teatru. A trădat-o pe Rovana Plumb, propunându-l, în ultima clipă, pe Liviu Dragnea.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Oraşul din România unde se construiește o clădire de sute de milioane de euro. Va fi a doua, ca suprafaţă în toată țară, după Casa Poporului
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Un nou atac al urșilor în comuna Rucăr, județul Argeș: un cioban grav rănit
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'