Presupusa amantă a lui Putin, gimnasta Alina Kabaeva, primele declarații după ce ”țarul” de la Kremlin a înlocuit-o: ”Dacă mi-a spus că este imposibil, fie că vreau sau nu, atunci este imposibil!”

Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, până săptămâna aceasta, când a participat la ceremonia în cadrul căreia acesta a fost numit oficial preşedinte, în urma alegerilor recente din Rusia.
Filip Stan
09 mai 2024, 17:51
Presupusa amantă a lui Putin, gimnasta Alina Kabaeva, primele declarații după ce ”țarul” de la Kremlin a înlocuit-o: ”Dacă mi-a spus că este imposibil, fie că vreau sau nu, atunci este imposibil!”

La începutul acestui an, Alina Kabaeva, care ar fi avut o relație secretă cu președintele rus Vladimir Putin timp de aproximativ două decenii, în urma căreia ar fi rezultat şi doi copii, a fost subiectul unor zvonuri. În presa internaţională au apărut informaţii potrivit cărora Vladimir Putin, în vârstă de 71 de ani, a înlocuit-o pe gimnasta olimpică cu tânăra şi fermecătoarea „ţarină” a internetului, Ekaterina Mizulina.

După aparenta despărțire, Alina Kabaeva s-a întors la prima sa iubire și a petrecut mai mult timp la academia sa de gimnastică din Sochi. Dar, în timpul unei rare apariții publice în afara acesteia, săptămâna aceasta, ea l-a lăudat pe Vladimir Putin, la doar câteva ore după discursul acestuia de la ceremonia de învestire ca preşedinte al Rusiei.

„O operațiune militară specială este în curs de desfășurare, nu este ușor, este complicat, dar este minunat că oamenii au venit la alegeri, l-au susținut pe președinte, i-au susținut politicile, iar noi, în calitate de alegători, vedem că liderul nostru nu se bazează pe țări străine, ci se bazează pe propriul popor. Aceasta este cheia tuturor succeselor și victoriilor noastre”, a declarat ea în fața camerelor de luat vederi din presa rusă, potrivit Daily Star.

Citește și: Tânără americancă plecată în vacanță în Spania, dispărută fără urmă. Anchetatorii au altă pistă și soțul ei a fost arestat

Vorbind despre viitorul Rusiei la Jocurile Olimpice, unde şi ea a câștigat o medalie de aur în 2004, Alina Kabaeva s-a exprimat parţial în parabole, presa speculând că a strecurat aluzii privind relaţia ei cu Vladimir Putin.

„Un atlet este la fel ca un războinic. Dacă îți spune conducerea să mergi, atunci trebuie să mergi. Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci. Dacă antrenorul mi-a spus că este imposibil, fie că vreau sau nu, atunci este imposibil!”, a spus Alina Kabaeva.

Vladimir Putin pare, însă, în acest moment mult mai interesat de Ekaterina Mizulina, în vârstă de 39 de ani. Supranumită „Barbie” de un critic din presa ucraineană, aceasta este cea care i-ar fi cucerit inima „războinicului”.

Femeia este foarte diferită de Kabaeva, în sensul că este blondă și are un profil de socializare, în comparație cu fosta amantă a lui Putin, acum brunetă și misterioasă, care prefera să stea departe de presă şi deseori petrecea luni întregi fără să apară public.

Ekaterinei Mizulina îi place să fie în centrul atenţiei şi este foarte activă, inclusiv în mediul online. Ea a fost în fruntea represiunii din Rusia împotriva conținutului online anti-război, fiind totodată cel mai mare nume care a susținut legislația anti-LGBT din țară.

Citește și: Război în Ucraina. Contraofensiva lui Zelenski, atac cu drone la Krasnodar şi Belgorod, lupte aeriene grele la Odesa

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Apariție de senzație în Capitală. Toți ochii au fugit spre un cunoscut cuplu monden
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Donator de spermă din Olanda contestă documentarul „Bărbatul cu 1000 de copii”
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!