Preţ carburanţi 9 octombrie 2023. Şoferii primesc veşti bune de lunea

Prețul carburanților în România, astăzi, 9 octombrie 2023. Veste bună pentru şoferi, de luni. Preţul benzinei şi al motorinei este acelaşi ca în weekend, atunci când a înregistrat o scădere faţă de săptămâna trecută.
Filip Stan
09 oct. 2023, 10:43
Preţ carburanţi 9 octombrie 2023. Şoferii primesc veşti bune de lunea

Preţ carburanţi 9 octombrie 2023. Benzina şi motorina, la fel ca în weekend. În ce privește benzina standard, cea mai ieftină costă luni 7,02 lei litrul, la fel ca în weekend şi se găseşte la o staţie Petrom din Bucureşti, pe strada. Dr. Herescu Petre. Vineri aceasta a înregistrat preţul de 7,10 lei.

La restul stațiilor, benzina standard se găsește la prețuri între 7,03 lei și 7,28 lei.

Preţ carburanţi 9 octombrie 2023. Pentru benzina premium, prețurile variază de la 7,48 lei la 7,93 lei, o reducere de 10 bani, comparativ cu vineri. Însă în ţară sunt şi unele staţii care înregistrează preţuri de peste 8 lei.

Preţ carburanţi 9 octombrie 2023. Preţul minim la motorină standard, luni, este de 7,67 lei litrul şi se găseşte la benzinăria Petrom din Motru, judeţul Gorj, urmat de preţul de 7,68 lei litrul găsit la o staţie Petrom din Bucureşti, str. Dr. Herescu Petre.

Efectele războiului dintre Israel şi gruparea teroristă Hamas: preţul petrolului a crescut luni pe pieţele internaţionale
La restul stațiilor, motorina standard se găsește la prețuri între 7,69 lei și 7,89 lei. Anul trecut, preţul unui litru de benzină standard trecuse de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

 

Stația de carburanți din România la care șoferii au alimentat mașinile cu apă. Reacția MOL

Mai mulți șoferi și-au alimentat mașinile cu apă în loc de combustibil. S-a întâmplat la o stație de carburanţi din județul Neamț.

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ au început o anchetă după incidentul de la staţia de carburanţi din Roman.

„Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător. Rezultatele investigaţiei vor fi făcute publice în cel mai scurt timp, cu transparenţă şi responsabilitate, reflectând dedicarea CJPC Neamţ de a servi interesele consumatorilor şi de a menţine standardele de securitate şi calitate prevăzute de legislaţia din domeniul protecţiei consumatorilor”, a afirmat Vlad Ciurea, potrivit unui comunicat al CJPC Neamţ.

Prețurile carburanților au explodat. Un sortiment de motorină a trecut pragul de 8 lei. Ce spun guvernanţi despre reintroducerea compensării preţurilor la pompă
Mai mulţi şoferi care au alimentat joi, la staţia MOL de distribuţie carburanţi din municipiul Roman au reclamat că au pus apă în rezervor în loc de combustibil.

Compania spune că a fost vorba despre o situație punctuală care a apărut „ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului”.

„Am intervenit prompt pentru remedierea situației. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi”, este precizarea făcută de MOL România despre situația de la stația de carburanți din Roman.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din Europa în care se vorbește limba română la fel ca pe teritoriul țării noastre. Este limbă oficială și localnicii o folosesc în fiecare zi
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Declarațiile cutremurătoare ale bărbatului din București care își plimba iubita decedată într-un căruț. Cum ar fi murit, de fapt, femeia: "Am lăsat-o vie..."
Spynews
Moarte suspectă în cartierul bogaților. Andrei Versace a fost găsit fără suflare într-un apartament din blocul milionarilor | VIDEO
Evz.ro
Aerul condiționat și cea mai enervantă problemă. Poate fi rezolvată foarte simplu
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING NEWS. Andrei Versace, găsit mort în casă. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, ultimele detalii
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Rusia Majorează Taxele de Import Pentru Produse Din „Țări Neprietenoase”
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'