Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase: „Mă uitam la Neti și mă gândeam: ‘Ia uite ce îmi zice asta’. Băi, așa a fost. Le vede fata incredibil”

Pe vremea când se filma serialul "Inimă de țigan", în care Carmen Tănase juca rolul Flăcăricăi, aceasta a avut ocazia să o întâlnească pe platourile de filmare din Buftea pe Neti Sandu. Munca depusă de actori era una titanică. Aceștia filmau la foc continuu întrucât se difuza în fiecare zi pe TV, iar filmările trebuiau să țină pasul cu difuzarea.
Alina Costache
20 mai 2024, 13:56
Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase:

Carmen Tănase a cunoscut-o pe Neti Sandu în urmă cu mai bine de un deceniu, la filmări. Fiind copleșită de volumul de muncă – se filmau 33 – 34 de secvențe într-o singură zi – actrița a vrut să știe cum îi va merge în viitor din punct de vedere profesional. Așa a aflat că urma să aibă un an bun și să câștige bine de pe urma filmărilor la „Inimă de țigan”. Iar previziunile celebrei astroloage aveau să se adeverească.

Pe vremea când eram la Buftea, se filma într-o zi pentru „Inimă de țigan» și 33 – 34 de secvențe într-o zi, ceea ce este enorm. Se dădea în fiecare zi (n.r. la televizor) deci noi trebuia să ținem pasul. Acolo a fost eroism, dar așa se întâmplă la seriale peste tot în lume. Am fost foarte mândră de rolul ăla. Atunci s-a întâmplat ceva.

Citeste si Cuvântul pe care actrița Carmen Tănase îl detestă: „Mă scoate din sărite că toată lumea îl folosește la fiecare trei cuvinte. Asta este sărăcie de limbaj”

M-am întâlnit cu Neti Sandu prin Buftea când am început proiectul acesta. Eram la început, nici nu știam pe ce lume suntem, cum să facem. M-am întâlnit cu Neti. Nu mai știu ce am zis, am întrebat-o cum îmi merge”, a povestit Carmen Tănase în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Neti Sandu i-a prevestit celebrei actrițe că va avea un an excelent. Carmen Tănase a fost reticentă la început vizavi de previziunile primite, dar timpul a dovedit că Neti Sandu nu mințise cu nimic. Anul respectiv ave să fie unul cu adevărat bun pentru actriță, plin de realizări, bani și faimă, așa cum prevăzuse Neti Sandu. După câțiva ani, actrița s-a întâlnit din nou cu astrologul și i-a spus că toate predicțiile s-au adeverit.

Citeste si Carmen Tănase, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”

Mi-a spus ‘Vei avea un an cum n-a mai fost de zeci de ani în zodia asta. Va fi un an extraordinar, în care vei avea realizări, în care vei avea bani, în care vei avea faimă». Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta, spune așa că se întâlnește cu mine și na’. Băi, așa a fost, deci așa a fost. Le vede fata incredibil.

După aceea m-am întâlnit cu ea după niște ani și mi-a spus ‘Ți-am zis atunci că așa o să fie’. Așa a fost. Deci de acolo a pornit toată treaba”, a mai precizat Carmen Tănase, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Aproape o sută de localități devastate de furtuni în România
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?