Matei Crişan – astrolog, terapeut prin regresie, hipnoterapeut – a oferit site-ului Astrosens.ro câteva declarații despre ce ne așteaptă în 2022.
La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale.
Horoscop 2022. Zilele pe care trebuie să le notezi neapărat în agendă, indiferent de zodie
Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022.
Matei Crişan este licențiat în management și psihologie. Are formări în psihoterapie, terapie prin regresie și hipnoterapie. Dincolo de pregătirea clasică indicată mai sus, a studiat practici taoiste, practici ce țin de energetica umană, șamanismul, în mai multe tradiții, instrumente de investigație și de vindecare, din diferite tradiții.
Matei este nativ Gemeni cu ascendent în Scorpion. Deci este interesat de diverse domenii complexe pe care vrea să le practice într-un mod cât mai profund.
Horoscop 2022. Astrologul Alexandru Păunescu: „Anul 2022 este un roller coaster”
Previziuni Matei Crișan
„În 2022 există un potențial mare să fim confruntați cu o parte însemnată dintre problemele apărute în ultimii 12, încă nerezolvate.
Soluții din perspectiva astro-terapeutică?
Simplificăm alegerile și acțiunile. Poate și relațiile.
Ne organizăm mai bine.
Ne ocupăm de acele aspecte care ne-ar putea împiedica să realizăm schimbările necesare acum în viețile noastre.
Astfel, potențialul dat de poziția planetei Jupiter în 2022 în zodia Pesti și în zodia Berbec va putea fi folosit optim.
Să avem un an de materializare inspirată!”
Despre Venus retrogradă (până pe 29 ianuarie)
În 2021, Matei Crişan a explicat, în cadrul unui interviu video, cum se formează contractul relaţional,
„Din perspectiva tranzitului care se apropie(n.r. Venus retrogradă) – poate ai observat – astrologic, la 2-3 ani, majoritatea oamenilor trec prin situaţia de a întâlni ispite. Şi asta pune presiune pe orice relaţie, chiar şi atunci când există un angajament clar, un contract. Ce înseamnă contract? Înseamnă că cei doi au discutat cu claritate ce doresc de la o relaţie. Asta se întâmplă după o perioadă în care te ocupi de tine, de obicei, după de terapia ta. Însă, contractul este unul implicit. Fiecare vine într-o relaţie cu ceva şi nu înţelege de multe ori cu ce vine. De exemplu, tu poţi foarte bine să vii într-o relaţie şi ai un contract deja, la un anumit nivel, pe care îl duci şi i-l pui celuilalt în braţe, doar că nu ştii să-i spui ce i-ai dat şi nu ştii să îi spui ce vrei tu.
Sigur că acest contract implicit devine clar în primele 6-9 luni de relaţie, că vrei să petreci mai mult timp, să vizitezi mai des familia împreună, că vrei un copil, vrei o casă, etc.
Ăsta este un contract nevăzut, care face mult rău pentru că nu ştii exact ce vrea celălalt de la tine şi tu vei face ce ai învăţat acasă sau din relaţiile tale vechi sau pur şi simplu ce crezi tu că celălalt îţi transmite că vrea de la tine. Toate astea, diminuate, afectate, perturbate de ce ştii în momentul respectiv şi ce resursă ai, că poate vezi că celălalt are nevoie de ceva, poate decodifici corect ce anume are nevoie, dar nu îi poţi oferi. Celălalt va face, probabil, la fel. De multe ori ajungem să presupunem în relaţii. Mai rar întrebăm, mai rar verificăm dacă celuilalt îi place sau are nevoie de un anumit lucru”, potrivit astrosens.ro.