Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024. Mannaz te îndeamnă sa te reconectezi, dar KENAZ este cu faţa-n jos. Thurisaz vine cu provocări!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 16-22 septembrie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.
Alina Costache
14 sept. 2024, 22:02
Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024. Mannaz te îndeamnă sa te reconectezi, dar KENAZ este cu faţa-n jos. Thurisaz vine cu provocări!

Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Lucrurile pe care le ai de invatat ca sa progresezi in calatoria ta, vor aparea cand vei fi pregatit pentru ele. Mentine-ti increderea ca totul va fi mai luminos in viitor chiar daca pe moment ti se pare ca este cam innorat.

Citește și

Horoscop Alina Bădic 15-21 septembrie 2024: „Este important să identificăm toate nodurile karmice”

Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Mannaz: Astazi, runa Mannaz te indeamna sa te reconectezi cu prietenii si familia. Timpul petrecut impreuna va intari legaturile si va aduce bucurie. Nu ezita sa iti oferi ajutorul celor care au nevoie si sa ceri sprijin atunci cand ai nevoie.

Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Runa sugereaza ca este pe cale sa inceapa un nou capitol din calatoria vietii tale. Cu toate acestea, nu este suficient sa te bazezi doar pe destin ca sa fii calauzit. Fa tot ce poti mai bun din abilitatile si cunostintele tale ca sa te asiguri ca acest urmator capitol este cat se poate de placut si plin de recompense. Fii constient de tine si bucura-te de experienta. Distreaza-te si relaxeaza-te inconjurat de placerile pe care viata le are de oferit pentru tine.

Horoscop rune 16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici ştie ce zodie are runa Wunjo şi primeşte numai veşti bune prin SMS

Previziuni RUNE 16-22 septembrie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Thurisaz: Cu Thurisaz ca runa a zilei, este momentul sa infrunti direct orice provocare. Nu evita conflictele, ci abordeaza-le cu incredere si hotarare. Transforma dificultatile in oportunitati de crestere personala.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Vouchere speciale pentru angajaţi. Se dau 3000 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...