Previziuni rune 17-23 iulie 2023. Thurisaz, runa haosului, aduce probleme, Fehu ne umple conturile. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 17-23 iulie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.
Alina Costache
16 iul. 2023, 19:07
Previziuni rune 17-23 iulie 2023. Thurisaz, runa haosului, aduce probleme, Fehu ne umple conturile. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni rune 17-23 iulie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Urania 15-21 iulie 2023. Lună Nouă în Rac ne încurajează să ne folosim intuiția pentru a face schimbările la care visăm de multă vreme. Destinul are pregătit ceva special pentru fiecare dintre noi

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune 17-23 iulie 2023 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Raido: Aceasta runa iti da sfatul sa fii atent la tot, inclusiv in viata de zi de zi. Fii pregatit sa depui eforturi sa te mobilizezi, este foarte important acum. Daca te astepti la ceva bun, iti este posibil dar nu va fi servit pe platou. Daca esti intr-o stare calma si lenesa, exista un mare risc sa iti pierzi norocul daca nu esti suficient de muncitor.

Previziuni rune 17-23 iulie 2023 PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Thurisaz : Thurisaz este runa haosului, a tentatiei si a raului. Este despre amenintari de la oamenii aflati in pozitii de putere. Ea vesteste ca ai nevoie sa rezisti tentatiei de a fi recompensat prin smecherii sau lipsa de onestitate. Energia lui Thurisaz poate fi inteleasa ca haos sau ca lucru bun – pentru ca are in semnificatia sa fortele ascunse din psihicul uman cum ar fi furia sau pofta. Simbolul sau este ghimpele care poate sa si sfasie, strapunga sau injunghie dar are si rol protector. Paradoxal, Thurisaz poate sa simbolizeze aparitia unui noroc.

Horoscop 17-24 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Pasiune și iubire pentru multe zodii. Cine se îndrăgostește la prima vedere

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ANSUZ : Exista viata noua ce se deruleaza in fata ta acum. Fii prezent si constient in timpul intalnirilor cu alti oameni. Sunt mari sanse sa ai parte si sa simti o conexiune cu Divinul. Daca esti in fata fantanii cu apa, bea mai intai tu, doar asa vei avea puterea de a scoate apa ca sa bea si altii.

Previziuni rune 17-23 iulie 2023 RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – FEHU : Fehu reprezinta bovinele ca mare simbol de bogatie in triburile de unde provin runele. Runa are unele implicatii interesante ce se bazeaza ca bovinele, ca avutie, spre deosebire de pamanturi, se muta de colo colo asa cum vor ele. Bovinele se si reproduc, deci aceasta runa anunta deseori belsug care se reinnoieste si perpetueaza singur. Bogatia ia multe forme dar aceasta runa reprezinta de regula valori care sunt pur materiale sau monetare. Alternativ, runa este asociata des cu fertilitatea si cu copiii.

Cum se prăbușește Universul pentru majoritatea zodiilor. Camelia Pătrășcanu explică cea mai dură conjunctură astrală. Pluto retrograd ne dă lumea peste cap

Previziuni rune 17-23 iulie 2023 LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – INGUZ : Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta dupa similaritati si un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi si un semnal pentru o noua cale, o noua relatie, chiar si o noua viata. Runa Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiune si de nesiguranta. Totusi, este necesar sa fertilizezi solul pentru ca aceasta eliberare sa se produca. Tine-ti picioarele pe pamant si stai departe de orice influente de nedorit. Este un bun moment sa finalizezi orice proiect stagnant din viata ta.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Runa etalata – JERA: Aceasta runa anunta deseori un sezon fertil si o finalizare fericita la termen. Jera este runa rezultatelor benefice ce au legatura cu orice activitate sau interes al tau de la acest moment al vietii. Ti-ai pregatit solul si ai plantat semintele si acum trebuie sa le cultivi. Jera iti ofera stimulentele spre succes. Nu te astepta, totusi, la rezultate rapide. Ca si cu o cultura, este nevoie de un ciclu de cultivare sau de un proces de maturizare ca in sfarsit sa fii in stare sa culegi fructele muncii tale. Ai facut o treaba excelenta iar acum Jera te sfatuieste sa perseverezi si sa ai rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!