Previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru ianuarie: Săgetătorii NU trebuie să mai trăiască în trecut

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV că toate zodiile vor beneficia de pe urma fenomenului de Lună Plină, însă tandemul Mercur-Venus va face mai plăcuţi anumiţi nativi ai horoscopului.
Alina Costache
05 ian. 2015, 11:54
Previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru ianuarie: Săgetătorii NU trebuie să mai trăiască în trecut

HOROSCOP IANUARIE BERBEC

Mercurul vine cu veşti bune. Berbecii vor avea parte de discuţii interesante într-un cerc de prieteni sau influenţe. Aceştia trec în ianuarie prin perioade nesigure şi tulburi.

HOROSCOP IANUARIE TAUR

Taurii beneficiază de pe urma Lunii Plinei. Aceşti nativi vor avea parte şi de deplasări mai scurte sau mai lungi în sensul de sarcini profesionale. Taurii vor face tot ce trebuie ca lucrurile să se ducă într-o zonă în care lucrurile doresc să se mişte. Vor avea relaţii bune cu superiorii sau cu partenerii de discuţii.

Citeşte şi Zilele şi numere norocoase în dragoste şi la bani, pentru fiecare zodie, pentru anul 2015

HOROSCOP IANUARIE GEMENI

Gemenii au parte un aspect astral pozitiv în domeniul călătoriilor, a negocierilor cu persoanele sus-puse, cu mentorii sau formatorii. Mercurul aflat în Vărsător înseamnă pentru nativii din Gemeni că vor obţine tot ce îşi doresc.

HOROSCOP IANUARIE RAC

Luna Plină aflata în zodia Racului le va face plinul emoţional acestor nativi şi vor putea trăi iubirea la întreaga capacitae. De multe ori, există Raci care se resimt în timpul Lunii Pline şi au nevoie să mai golească din tensiunea emoţională. Sănătatea va ţine cont şi de emoţie, nu neapărat de un anumit organ, ci de starea de spirit în general.

Citeşte şi Luna plină din 2015: Semnificaţii şi influenţa asupra zodiilor

HOROSCOP IANUARIE LEU

Leii au parte de Soare în casa 6, semn că startul la locul de muncă va fi mai greoi. Aceşti nativi se vor ocupa de sănătate, iar aspectele bune vin din discuţiile cu jumătatea, în iubire.
 
HOROSCOP IANUARIE FECIOARA

Fecioară sunt mai atente la detalii, iar acest lucru îi aşază la masa discuţiilor, îi face să conteze în cadrul straegiilor de grup, în inima colectivului. Aceste strategoo simt cu bătaie lungă şi cu structuri care fac astfel încât lucrurile să se urnească într-o direcţie corectă de mers.

Citeşte şi Horoscopul chinezesc realizat de Mariana Cojocaru: Schimbările din 2015 se vor produce, dar lent

HOROSCOP IANUARIE BALANTA

Aspectul astral luminează nativii din Balanţă, iar misiunea de echilibru va fi realizată cu succes de către ei: vor crea armonie, vor ascunde toate rivalităţile, conflictele şi vor fi foarte diplomaţi. Pe de altă parte, toate balanţele vor resimţi acut pierderile şi schimbările. Toate aceste lucruri negative le avertizează că trebuie să schimbe ceva în viaţa lor.

HOROSCOP IANUARIE SCORPION

Soarele în conjuncţie cu Pluto este de bun augur pentru Scorpioni, deoarece îi reaşază pe o linie de start. Scorpionii nu trebuie să se uite în trecut, să nu se mai agaţe de ceea ce a fost sau să trăiască din amintiri.

HOROSCOP IANUARIE SAGETATOR

Săgetătorii se înnoiesc în luna ianuarie. Vor avea parte de câştiguri sau vor investi într-o casă sau un bun de valoare. Aceşti nativi se gândesc la noi surse de profit, cum să descopere banii şi să adapteze. Veştile venite dinspre locurile de muncă indică suportul femeilor, iar în zona sănătăţii trebuie să  fie destul de atenţi.

HOROSCOP IANUARIE CAPRICORN

Capricornii trec printr-o nouă etapă de autoanaliză. De asemenea, au foarte bine aspectată zona financiară şi pot intra la negocieri sau să participe la o strategie interesantă ce vizează banii.

HOROSCOP IANUARIE VARSATOR

Rezonanţa astrală le redă nativilor din Vărsători încrederea şi speranţa că se pot reface, readapta, că pot face din nimic bani. Tandemul Mercur-Venus îi face foarte plăcuţi, îi pune pe poziţia privilegiată şi îi readuce la masa discuţiilor, unde sunt tratativele, contractele şi ofertele.

HOROSCOP IANUARIE PESTI

Zodia Peştilor sunt împărţiţi în două. Luna Plină susţine Peştii care urcă în zona sentimentală vor primi mesaje în vis şi vor fi susţinuţi de persoanele dragi, care resimt şi rezonează cu ei. Peştii care coboară, le este defavorabil aspectul astral în zona profesională. Fiţi atenţi la ce bârfiţi şi încercaţi să nu intraţi în relaţii conflictuale. Orice provocare sau neatenţie duce la pierderi de bani şi de job.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!