Prezentatorii emisiunii „2 nebuni pe 4 roţi”, de la Discovery, vin în România

Gary Humphrey – fost membru al trupelor speciale britanice şi expert în supravieţuire - și Bill Wu – pasionat de maşini – sunt gazdele noii emisiuni "2 nebuni pe 4 roţi" de pe Discovery Channel şi vor veni în România cu ocazia "Discovery OFF ROAD TRIAL", competiție de off road ce va avea loc pe 8 septembrie, la Sărata Monteoru - Buzău.
Romania TV
28 aug. 2012, 12:47
Prezentatorii emisiunii

Organizată de Off Road Bucovina cu sprijinul Discovery Channel, competiţia se adresează tuturor iubitorilor de aventură pe patru roți, intrarea și participarea fiind gratuite. Mai multe detalii despre trial găsiţi pe www.discovery.ro/discovery-offroad-trial.

Cei doi prezentatori Discovery vor da startul competiţiei şi vor fi gazdele întregului eveniment, împărtăşind din experienţele lor din timpul filmărilor pentru emisiunea „2 nebuni pe 4 roţi” (eng. „One Car Too Far”).

Show-ul „2 nebuni pe 4 roţi” combină pasiunea pentru maşini şi cea pentru supravieţuire într-o singură emisiune, urmărindu-i pe Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice, şi pe Bill Wu, mare pasionat de maşini, în tot felul de locuri incredibile unde sunt nevoiţi să înfrunte forţele naturii, alaturi de masina lor, Ruby. Primul episod va putea fi urmărit pe Discovery Channel pe 4 septembrie la ora 22.00, urmând ca serialul să fie difuzat în fiecare marţi, la aceeaşi ora.

În fiecare episod, cei doi sunt aruncaţi într-un alt loc din sălbăticie, cu o maşină care nu e neapărat echipată pentru a face faţă terenului respectiv. Se ajunge astfel la combinaţia perfectă, căci unul ştie să conducă, iar celălalt cum să supravieţuiască. Neavând la dispoziţie drumuri asfaltate sau provizii adevărate, cei doi trebuie să se bazeze doar pe instinct şi pe experienţa proprie pentru a ieşi la liman.

Trecând de la un vârf de munte cu pante abrupte şi temperaturi aproape de îngheţ, la vegetaţia densă şi umezeala junglei, Gary şi Bill folosesc resursele limitate pe care le au la indemana, pentru a transforma o maşină obişnuită într-un vehicul robust, capabil să îi treacă peste, pe sub sau prin orice obstacol întâlnit în cale. Pe parcursul a trei zile, ei folosesc diverse tehnici de supravieţuire şi ponturi mecanice deloc convenţionale, ca să îşi poată continua călătoria. De exemplu, nu şovăie când trebuie să îmbine piese ale maşinii ca să îşi improvizeze arme de vânătoare sau să folosească o coajă de ou ca să sigileze o fisură a radiatorului maşinii. Fiecare episod se încheie cu o cascadorie specială, la un pas de moarte, prin care cei doi dau dovada de geniu mecanic, măiestrie in condus şi foarte, foarte mult noroc.

Spynews
Fiica lui Tzancă Uraganu și a Alinei Marymar a împlinit un an. Cum a arătat petrecerea organizată pentru micuță | FOTO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Comoara găsită de o femeie într-un râu. I s-au înmuiat picioarele când a văzut ce a scos din apă
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
Playtech.ro
Uluitor ce schimbare! Păpușa de la Glina s-a transformat TOTAL acum. E de nerecunoscut la 18 ani
DailyBusiness
MAREA amnistie fiscală! Ciolacu anunță dobânzi și penalități ANULATE și reduceri de 3%
Adevarul
Cel mai șocant caz de iubire obsesivă din istorie. De ce a fost în stare un medic pentru a trăi alături de dragostea vieții sale
Spynews
Radu Vâlcan și-a descoperit noi pasiuni, după botezul fiicei Laurei Cosoi! Prezentatorul TV s-a apucat de olărit! | VIDEO
Spynews
Cristi Tănase și soția lui se întâlnesc, din nou, în instanță! Dodel, acuzat că nu s-ar implica în creșterea fiicei lor | FOTO
Evz.ro
Asia Express sezonul șapte. Cele mai tari aventuri din viață pentru Betty Salam şi Cătălin Vişănescu
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
Gheorghe Dincă aruncă bomba, la 5 ani de la cazul Caracal! Ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Cancan.ro
De ce a murit Alina, femeia de afaceri din Gorj căreia i s-a făcut rău la volan. Verdictul medicilor
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Mânăstirea din România unde au fost ascunse 200 de tone de aur! Cum a fost păstrat tezaurul Băncii Naționale, fără a fi descoperit de forțele rusești
Capital.ro
A murit cea mai iubită actriță. Românii o iubeau. Odihnește-te în pace!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Te trec fiorii! Gheorghe Dincă, detalii cutremurătoare la 5 ani de la cazul Caracal. Ce a povestit despre fetele care au dispărut din curtea sa: „Cu ce sunt monstru?”
substantial.ro
Amenajarea dormitorului pentru un somn odihnitor
MediaFlux
ANUNȚUL Poștei Române pentru PENSIONARI. Poștașii deja au trecut la TREABĂ.
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...