Prietenii beizadelei Vlad Pascu, progeniturile multimilionarilor români. Anturajul șoferului criminal e convins că tânărul va scăpa de închisoare: „O să-l trimită Poliția în America de Sud”

Vlad Pascu a omorât doi tineri după ce s-a urcat drogat la volan și a primit 30 de zile de arest, dar anturajul șoferului criminal e convins că acesta va scăpa fără să facă închisoare.
Alina Costache
20 sept. 2023, 21:51
Prietenii beizadelei Vlad Pascu, progeniturile multimilionarilor români. Anturajul șoferului criminal e convins că tânărul va scăpa de închisoare: „O să-l trimită Poliția în America de Sud”
Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu

Scapă Vlad Pascu de închisoare? Beizadeaua ar fi milionar „pe bune”, având astfel toate șansele să bată la porțile potrivite pentru a scăpa fără probleme de închisoare. E cunoscut deja faptul că majoritatea prietenilor lui Vlad Pascu sunt copii care fac parte din familii înstărite, majoritatea dintre ei având deja dosare la DIICOT.

Prietenii lui Vlad Pascu sunt exact ca și el – fac parte din familii de multimilionari, dar, de cele mai multe ori, dezorganizate. Astfel, crescuți de un singur părinte ajung rapid să se drogheze și să provoace tragedii, scrie Antena3.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre declarațiile lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai: „A trăit într-o lume în care boala lui a bătut la uși închise”

„Mama unuia dintre ei lucrează pentru statul român la o ambasadă, altă mamă este angajată la Parchetul Militar, o alta este o celebră profesoară și lista continuă”, menționează sursa citată.

Vlad Pascu i-ar fi trimis pe anchetatori pe numele unui personaj misterios, poreclit „Doctorul”. Dosarul lui Pascu este presărat cu personaje controversate precum frații Constantin, cunoscuți drept „Lopată” și „Ciprian”, cei care depozitau substanțe în casa lor din Sectorul 4.

În 2021, Lopată a primit 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum de droguri, în timp ce fratele lui a scăpat mai ușor. Vlad Pascu și prietenul său Maru au trecut de mai multe ori pe la secțiile de Poliție, în special Maru, care are șase dosare penale.

Maru cumpăra canabis de la frații Constantin, pe care îl vindea la petrecerile lui Pascu. Cu toate că e evident cu cine au de-a, oamenii legii nu sunt momentan siguri că Vlad Pascu va petrece o eternitate după gratii. Prietenii beizadelei, consumatori de droguri și ei, sunt convinși că nimeni nu are ce să le facă.

Citește și: Cine este colegul de celulă al lui Vlad Pascu și cum se simte beizadeaua drogată în închisoare: „ E super caraghios chiar. E comisar la garda de mediu”

Sunt reamintite și numele lui Rafa, Paco și Mudi, unul dintre ei fiind fiu de profesoară „celebră”, printre altele și influencer. La televizor toată lumea pune capul în pământ, dar în privat majoritatea iau în derâdere justiția din România și sunt convinși că Vlad Pascu va scăpa.

Pascu ăla o să iasă. O să scape ușor. Vă zicem noi, pentru că ăla de e milionar pe bune. O să-l trimită Poliția în America de Sud”, spune băiatul unui înalt funcționar al statului român, conform sursei citate, același tânăr care a fost filmat în timp ce bea detergent de vase.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...