Prima piscină din lume suspendată la peste 30 de metri, o sursă de senzații tari și coșmaruri: „Sunt speriat de moarte de așa ceva”. Imagini impresionante

Prima piscină din lume suspendată la peste 30 de metri înălțime a devenit una dintre cele mai controversate surse de distracție din Marea Britanie.
Ruxandra Rădulescu
02 iun. 2021, 12:48
Prima piscină din lume suspendată la peste 30 de metri, o sursă de senzații tari și coșmaruri:

Prima piscină din lume suspendată la peste 30 de metri înălțime, construită într-o clădire de lux din Marea Britanie, a devenit una dintre cele mai controversate distracții. Construcția din plexiglas transparent, situată la etajul 10 al complexului rezidențial, se întinde pe o suprafață de 25 de metri și poate susține până la 400 de tone de apă.

Prima pisicină suspendată din lume este o distracție selectă, rezervată doar locatarilor bogați. Piscina transparentă e menită să ofere senzații tari celor care au curajul să se aventureze la o sesiune de înot ce dă impresia că ar pluti suspendați la 30 de metri înalțime.

Cu toate că accesul la această piscină este permis doar persoanelor înstărite, ideea acestui mijloc de distracție nu pare să încânte prea multe persoane. Pe social-media au fost postate mai multe comentarii potrivit cărora piscina ar fi mai degrabă o sursă de coșmaruri decât o distracție relaxantă.

 

„În niciun caz nu am de gând să înot vreodată în această piscină, nu mă încântă absolut deloc ideea.” , a afirmat un internaut despre controversata piscină.

„Ador înălțimile, dar invenția asta chiar nu merită efortul. Mă limitez la piscinele amplasate la sol.”, a menționat o altă persoană.

Prima piscină suspendată la 35 de metri accesibilă doar pentru locatarii de lux

Psicina transparentă care planează la 35 de metri deasupra Londrei oferă amatorilor de adrenalină și relaxare, o priveliște superbă ce include faimoasa Roată din Londra și Clădirea Parlamentului.

Distracția de lux se află în complexul rezidențial Embassy Gardens’ , unde un apartament cu 2 camere costă peste un milion de lire, iar penthouse-ul poate fi achiziționat cu 5 milioane de lire. Clădirea rezidențială include 2000 de apartamente, baruri, grădini și restaurante.

Prima piscină transparentă din lume a fost proiectată în Colorado, SUA și a fost supusă mai multor teste de siguranță înainte de a fi transportată în Marea Britanie, într-o călătorie care a durat trei săptămâni.

Structura gigant, unică în lume, este susținută de un cadru invizibil din metal și este întru totul transparentă, chiar dacă baza piscinei are o grosime de 30 de centimetri.

Rezidenții de lux au acces la piscină non-stop și beneficiază de un bar, o seră plină de portocali și un salon de spa, titrează Daily Mail.

Locatarii mai puțin înstăriți nu au voie să utilizeze deloc piscina și trebuie să intre în clădire pe o ușă de acces diferită de a locatarilor bogați.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Nancy Pelosi o susține pe Kamala Harris pentru alegerile prezidențiale din 2024
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!