Prima reacție a iubitului Elenei Udrea, după decizia de extrădare: „Scopul nu scuză mijloacele”

Adrian Alexanadrov, iubitul Elenei Udrea, a oferit prima reacție publică, după ce autoritățile din Bulgaria au decis să o extrădeze pe partenera lui de viață.
Filip Stan
16 iun. 2022, 10:08
Prima reacție a iubitului Elenei Udrea, după decizia de extrădare: „Scopul nu scuză mijloacele”

Elena Udrea va fi adusa astăzi în România sub escortă. Predarea fostului ministru se va face la Vama Ruse. De acolo va fi dusă direct la Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou.

Iubitul Elenei Udrea, reacție după extrădare

Iubitul Elenei Udrea a ținut să le mulțumească lui Sorin Roșca Stănescu și Adrian Severin pentru faptul că susțin nevinovăția acesteia.

„Mă bucură faptul că au început din ce în ce mai multe voci să ceară DREPTATE în cazul Elenei Udrea. Domnul Roșca Stănescu este un cunoscut critic al fostului președinte Traian Băsescu, și a Elenei Udrea, dar cu toate acestea pune sub semnul întrebării aspecte importante din “condamnarea” ei.

Citește și: Elena Udrea, adusă în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare

Domnul profesor Adrian Severin a spus, citez:

„scopul nu scuză mijloacele și nedreptatea făcută unuia indiferent că o cheamă Udrea, amenință drepturile tuturor cetățenilor” vorbe care ar trebui sa dea de gândit tuturor, inclusiv celor care se bucură de condamnarea abuzivă a Elenei Udrea, indiferent de metode și cu încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului și a Constituției”, a scris Adrian Alexandrov pe Facebook.

Elena Udrea va fi adusă azi din casă

Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, va fi adusă joi în România.  Fostul ministru va fi preluat de Vama Giurgiu de reprezentanţii Penitenciarului de femei Ploieşti – Târgşorul Nou, închisoare în care îşi va petrece următorii ani.

Elena Udrea revine în România după ce vineri, 10 iunie, magistraţii Curţii de Apel Sofia au decis extrădarea ei.

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a criticat permanent în procesul din Bulgaria condiţiile de arest din România, aceasta fiind una din strategiile pe care s-a bazat pentru a nu fi trimisă în ţară, astfel încât sindicatele din penitenciare reacţionează în urma afirmaţiilor fostului ministru.

Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) catalogheaza, într-un comunicat, drept „atacuri sistematice UDREA la imaginea politiei penitenciare” afirmatiile Elenei Udrea privind conditiile de detentie din Romania, considerand ca Politia penitenciara este prejudiciata prin aceste afirmatii.

„Din punct de vedere al spatiului asigurat Elenei Udrea, garantam opiniei publice ca va fi optim pentru respectarea unui spatiu minim individual de 4 mp pe toata perioada executarii pedepsei de catre fostul ministru.

Citește și: Ies la iveală noi detalii din dosarul Elenei Udrea. Ce spune fostul ministru despre Florian Coldea

Camerele de detinere asigura fiecarei persoane pat individual, sunt dotate cu mobilier specific, instalatii de incalzire si utilitati igienico-sanitare, astfel incat fiecare persoana detinuta sa aiba acces permanent la apa potabila si zilnic la apa calda, acces nerestrictionat si permanent la grupurile si instalatiile sanitare pentru satisfacerea nevoilor fiziologice si a celorlalte nevoi specifice genului, ori de cate ori este necesar, in conditii de igiena si intimitate. Spatiile de detinere sunt amenajate, astfel incat sa permita iluminatul natural si artificial, precum si aerisirea optima a acestora.

In fiecare camera sunt montate mese pentru servirea hranei, rafturi pentru depozitarea produselor, cuiere si banci, iar in baie rafturi pentru pastrarea incaltamintei. Celelalte bunuri de folosinta indelungata sunt pastrate la magazia penitenciarului unde detinutele au acces conform programului stabilit”, mai transmite FSANP.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce să pui în făină când faci șnițele ca să iasă gustoase și pufoase. Ingredientul secret pe care puține gospodine îl folosesc
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
Playtech.ro
Pensia incredibilă pe care o primește Traian Băsescu. Fostul președinte al României încasează mai puțini bani decât ar fi crezut românii
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Pagina de internet a Băncii Centrale a Rusiei blocată de un atac cibernetic ucrainean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!