Primar bătut cu bestialitate în sediul Primăriei VIDEO EXCLUSIV

Bătaie la primăria din comuna Iepureşti, Giurgiu. Edilul localităţii a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit crunt, susţine el, inclusiv dat cu capul de pereţi, de către preşedintele PDL Giurgiu, contracandidatul său la alegerile locale, şi de către fratele acestuia.
Romania TV
08 mart. 2012, 12:03
Primar bătut cu bestialitate în sediul Primăriei VIDEO EXCLUSIV

Primarul din Iepureşti, Gheorghe Păunescu, a spus că doi bărbaţi, care sunt fraţi, au intrat în sediul primăriei şi l-au lovit, potrivit Mediafax.

Au intrat peste mine în primărie în timp ce acolo erau mai multe persoane care veniseră să îşi scoată buletin. Asta s-a întâmplat. Am fost bătut de Ceauşu Costin şi Costin Cezar, fratele lui. Ei au intrat peste mine în primărie„, a declarat Gheorghe Păunescu.

Colegii de partid ai primarului spun că acesta ar fi fost lovit cu un box în faţă şi dat cu capul de pereţi de către agresori, după care bărbaţii au părăsit sediul primăriei.

La rândul lor, agresorii susţin că acuzaţiile sunt „minciuni” şi că primarul a chemat, joi, persoane din afara comunei pentru a le întocmi acte de identitate, pentru ca acestea să voteze la Iepureşti la alegerile locale, deşi nu au domiciliul în localitate.

Primarul de la Iepureşti a adus 200 de ţigani de la Bucureşti ca să le facă viză de flotant. Nu a sărit nimeni cu niciun box, nu e rănit şi nu are nimic. El aduce interlopi ca şi acum patru ani. Nu l-am lovit şi nu am văzut pe nimeni să-l fi lovit. Să facă plângere penală, suntem obişnuiţi, aici, la Iepureşti. Azi (n.r. – joi) a ieşit scandal, a fost îmbulzeală acolo ca să-i ceară socoteală de ce a adus oameni de la Bucureşti ca să le facă vize să voteze. Eu am sunat la 112, lumea este foarte revoltată, le face vize de flotant, de reşedinţă ca să voteze fals şi să influenţeze votul„, a declarat Costin Ceauşu, preşedintele PDL Giurgiu.

În urma incidentului, primarul a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Giurgiu, el având traumatisme cranio-faciale. Întrucât tomograful de la Giurgiu, deşi achiziţionat recent, nu funcţionează, el a fost transferat la un spital din Capitală.

Poliţiştii, care au început o anchetă în acest caz, afirmă că, în cursul zilei, la Primăria Iepureşti a avut loc o acţiune pentru evidenţa persoanei, fiind chemate mai mulţi oameni pentru a-şi face buletin.

S-a început o anchetă în acest caz, sub acuzaţia de ultraj. A fost identificată o persoană, C. Ion, care este audiată în acest moment. Am înţeles că a fost un conflict spontan la activitatea de eliberare a noilor cărţi de identitate. Se pare că la Iepureşti au mai avut loc altercaţii, se fac cercetări în continuare„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, subcomisar Cristinel Sută.

Sătenii, împărţiţi în două tabere

În urma incidentului, două grupuri distincte de săteni din Iepureşti au ieşit în stradă. Unul îl susţine pe primarul bătut, iar celălalt este favorabil lui Costin Ceauşu. Simpatizanţii PDL susţin că primarul l-ar fi bătut mai demult pe viceprimar şi i-ar fi interzis accesul în primărie.

Acuzaţii asemănătoare fac şi cei din tabăra primarului. Astfel, unul dintre fiii săi susţine că, în decembrie, au fost aruncate sticle incendiare asupra locuinţei tatălui său de către autori necunoscuţi. „Stăm în teroare, suntem traumatizaţi, iar poliţia e cu ei!”, a declarat fiul primarului.

Cele două tabere au discutat aprins subiectul bătăii administrate primarului, fără să se fi ajuns la violenţă. Poliţiştii au vegheat ca tensiunea din localitate să nu degenereze în violenţă.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'