Primarul din Roman reacţionează după ce Ecaterina Andronescu a spus că „unii primari au plătit transportul celor ieşiţi în stradă”

Primarul municipiului Roman, Lucian Micu, susţine că nu înţelege cum şi-a permis Ecaterina Andronescu să-i "mânjească" numele, acuzându-l că a plătit oamenii să vină la protestul din Capitală. Reacţia edilului are loc în contextul în care senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat că ”unii primari au plătit transportul celor care au ieşit în stradă”, menţionând aici ”mesaje din Roman”.
Romania TV
21 ian. 2018, 12:55
Primarul din Roman reacţionează după ce Ecaterina Andronescu a spus că

„De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevărul a fost acoperit de minciuni şi îmi pare rău să observ că mai există politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul. De dimineaţă, un cetăţean mi-a spus că fostul ministru al educaţiei, Ecaterina Teodorescu, cunoscută ca ministrul Abramburica, şi-a permis să mă acuze public, fără nicio dovadă, că am plătit persoane să protesteze la Bucureşti împotriva Legilor Justiţiei. Nu înţeleg cum această femeie şi-a permis să mânjească numele meu şi al oraşului nostru cu astfel de minciuni sfruntate”, scrie, duminică, pe Facebook, primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

Potrivit acestuia, la Roman nu a protestat nimeni sâmbătă seară.

„Dacă au fost romaşcani care s-au dus la Bucureşti pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de guvernarea PSD nu a fost nici datorită mie, ci din cauză că în politică mai există personaje mizerabile. Dragi romaşcani, să nu plecaţi niciodată capul în faţa celor care vor să vă jignească şi să arunce cu noroi asupra oraşului nostru!”, susţine edilul.

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a declarat, legat de protestele de sâmbătă seara din Capitală, că dacă ele transmit un mesaj în exterior că România este într-o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să îşi asume responsabilitatea toţi cei care poate i-au îndemnat pe oameni la proteste, potrivit Mediafax.

„Avem instituţii în statul acesta. Vom avea în continuare legi care nu îi vor împiedica pe cei din aceste instituţii să îi ancheteze pe bază pe probe pe corupţi. Ce mă îngrijorează în aceste demonstraţii nu e faptul că oamenii au ieşit în stradă. E dreptul lor de a protesta faţă de lucrurile care îi nemulţumesc. Dacă aceste demonstraţii generează instabilitatea ţării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să îşi asume repsonsabilitatea toţi cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi24.

„Pot să vă transmit mesajele care spun că unii primari, vă dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman, au plătit transportul celor care au ieşit în stradă. Dacă ies pentru că sunt nemulţumiţi este dreptul lor constituţional şi trebuie să îi respectăm. Dacă cineva vrea să arate că România este o ţară neguvernabilă, trebuie să îşi asume responsalibitatea”, a completat Andronescu..

Aceasta a mai spus că cele trei legi care vizează sistemul judiciar sunt pe masa Curţii Constituţionale, iar instituţia va decide dacă este sunt sau nu constituţionale.

„Nu este o imagine pozitivă la adresa României şi de această imagine, dacă se transformă într-un mesaj de instabilitate, toată lumea are de pierdut”, a mai spus senatorul PSD.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Planta care ar putea ajuta la prevenirea bolii Parkinson. E folosită în multe salate
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
VEȘTI PROASTE pentru români. Vine un nou val de SCUMPIRI!
Adevarul
Decizii de recalculare a pensiilor blocate la poștă în toată țara. „Pur și simplu ne spun: următoarele decizii opriți-le de la distribuire”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Scăpați de mirosul urât al pantofilor. Cele mai rapide soluții
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Ce riscă pensionarii care au trecut de 2.000 de lei! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul mult așteptat
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Lucrările la magistrala de metrou M6 aduc haos în traficul din Nordul Bucureștiului
MediaFlux
PENSIONARI BATJOCORIȚI de statul român. MII DE DECIZII de recalculare sunt GREȘITE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...