Primarul Timişoarei îşi postează creaţiile muzicale de vacanţă pe Facebook

Ibiza, locul în care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îşi petrece vacanţa, nu a reuşit, pare-se, să-l seducă în întregime cu atracţiile sale pe edil astfel că şi-a făcut timp să se dedice activităţii "componistice". Rezultatul strădaniilor sale este o piesă pentru chitară numită "Ca marea". Aceasta poate fi ascultată pe contul de Facebook al lui Robu. Cei curioşi o pot asculta AICI, dar facem precizarea că durează 5 minute şi 51 de secunde.
Romania TV
16 aug. 2014, 14:23
Primarul Timişoarei îşi postează creaţiile muzicale de vacanţă pe Facebook

Melodia este însoţită şi de un mesaj: „În definitiv, de ce altădată şi nu acum?! Aşa…, acum, pur şi simplu! Acum, cât sufletul e încă sub vraja mării”. Titlul piesei, „Ca marea”, este inspirat de o creaţie a unui poet minor al literaturii române, Eusebiu Camillar, ale cărui versuri sunt reproduse în postarea lui Robu.

La o primă şi ultimă ascultare, piesa ne semnalează că Robu se vrea un fel de Joe Satriani de pe Bega, dar cu ceva mai mulţi timpi morţi astfel încât vraja mării invocată de primar se lăbărţează pe aproape 6 minute.

De altfel, patima neînfrânată pentru creaţia muzicală a lui Robu este cunoscută de mai multă vreme, „Ca marea” fiind dovadă că primarul e relaps într-ale muzicii. Că Robu nu a devenit muzicant de profesie se datorează unei cugetări mature a tatălui său care a decis că ar fi mai bine ca fiul său să se orienteze către alte sfere de activitate.

„Întrucât confecţionam diverse instrumente muzicale, iar la grădiniţă eram dirijorul corului, tata care era dirijorul corului bisericii s-a gândit să mă ducă la liceul de muzică. Am venit la Timişoara la liceul de muzică şi, în cele din urmă, a apărut o îndoială dacă face bine. A stat şi a cugetat şi a spus că poate nu este bine să duc copilul atât de mic aici, să îl las că poate o va apuca în alte direcţii”, a relatat într-un interviu mai vechi Nicolae Robu.

Nicolae Robu nu este singurul politician care şi-a făcut publică pasiunea pentru muzică. Un alt menestrel al PNL este Ludovic Orban, care şi-a exhibat talentul în public de mai multe ori. Şi cu chitara, şi cu vocea. De remarcat este coverul la piesa „My way”, cover doar cu puţin mai bun decât cel realizat de Sex Pistols.

Odată cu preconizata fuziune a PNL cu PDL, toţi trubadurii dreptei se vor regăsi în acelaşi partid. Numai că cei de la PDL au gusturi mai plebee, preferând melosul popular, „Verde înrourat” şi „Puşca şi cureaua lată” fiind şlagăre îndrăgite pentru fiecare pedelist.

Spre exemplu, Traian Igaş cântă şi la petreceri şi la mitinguri. Oricum cântă mai bine decât vorbeşte, dacă e să ne aducem aminte de greşelile de limbă română cu care s-a făcut remarcat pe vremea când, ca ministru de Interne, era şeful poliţiştilor din România.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
VINE CRIZA? Aceste prețuri vor exploda cât de curând
Adevarul
O plimbare cu telecabina într-o stațiune de top din Italia, de trei ori mai ieftină față de Sinaia: „E japcă la prețuri”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Emisiune scoasă din grilă de la Antena 1. Mulți au rămas fără loc de muncă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Elena Udrea e terminată. Nu mai are nicio șansă. Suferă cumplit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...