Primele imagini cu Mititelu jr. la spital. Tatăl său, reacţie dură: „Mincinos, escroc, a luat bani de la toată lumea”

Adrian Mititelu Jr. a trecut prin clipe greleîn noaptea de sâmbătă, 20 aprilie, din cauza unei supradoze de pastile. Acesta a avut primele declaraţii, iar Cancan a postat primele imagini cu beizadeaua Craiovei.
Filip Stan
23 apr. 2024, 12:29
Primele imagini cu Mititelu jr. la spital. Tatăl său, reacţie dură: „Mincinos, escroc, a luat bani de la toată lumea”

Adrian Mititelu Jr., fostul acționar al lui FC U Craiova, a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, secția ATI, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi luat o supradoză de pastille neidentificate.

Au apărut primele imagini cu Adrian Mititelu jr. după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unei supradoze de pastile antidepresive.

FC U Craiova a ajuns ultima în clasamentul Superligii, cu numai patru etape înaintea finalului de play-out. Formația din Bănie riscă să retrogradeze direct după un sezon la începutul căruia visa chiar și la un loc de play-off, dată fiind omogenitatea din cadrul lotului, care nu a suferit schimbări majore în ultimul timp. Cu toate acestea, FC U Craiova riscă să vadă din nou lumina dimineții în eșalonul secund, iar emoțiile din familia Mititelu sunt din ce în ce mai mari.

Oltenii au smuls un rezultat de egalitate în prelungiri cu Dinamo, 1-1, însă acest meci a fost unul care l-a băgat, la propriu, în spital pe fiul finanțatorului clubului. Adiță Mititelu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București, unde a fost vizitat recent și de părinții săi.

Adrian Mititelu Jr., prima reacţie după ce a fost internat de urgenţă la ATI. „Am stat în comă 10 ore! Dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!”
Fiul lui Adrian Mititelu ar urma să fie externat în cursul zilei de marți. Tânărul arde de nerăbdare să părăsească unitatea medicală, iar imaginile realizate de CANCAN.RO reprezintă dovada. . În tricou și pantaloni de trening, fiul patronului de la FC U Craiova a făcut mișcare, dornic să revină la viața cotidiană.

Adrian și Ileana Mititelu, părinții lui Adrian Mititelu Jr., și-au vizitat fiul, la spital, iar capul familiei a răbufnit pe durata unei convorbiri telefonice cu un apropiat. Și-a pulverizat, fără menajamente, fiul. “Mincinos, escroc, vrea să plece în America, a luat bani de la toată lumea, nu știu ce să mai fac”, au fost cuvintele omului de afaceri.

Citeşte şi: Adrian Mititelu Jr, internat de urgență la Spitalul Floreasca. Prima reacție a tatălui său: „Lua antidepresive, dar nu e vorba de suicid”

Reamintim că Adrian Mititelu a exclus, duminică, varianta potrivit căreia fiul său ar fi încercat să se sinucidă. A admis, totuși, Adiță nu stă bine deloc din punct de vedere psihic.

“E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a declarat, la momentul respectiv, tatăl lui Adrian Mititelu Jr.

FC U Craiova este într-o situație limită în Superliga
Conducătorii de la FC U Craiova simt amenințarea reală a retrogradării în acest final de sezon, formația din Bănie fiind ultima în clasamentul Superligii, cu numai patru etape înaintea sfârșitului stagiunii.

Oltenii au 18 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, și sunt la două „lungimi” în urma ultimului loc care asigură prezența la barajul de promovare / retrogradare.

În etapa 6 din play-out, FC U Craiova joacă vineri, 26 aprilie, în deplasare cu FC Voluntari, meci programat să înceapă la ora 17:00.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Reduceri la călătoriile cu trenul către alte țări! Oferta momentului de la CFR Călători
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Călătoria cu avionul se scumpește din cauza taxei de mediu
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!