Primele imagini de la Chefi la cuțite. Cu ce își ocupă timpul noii jurați de la Antena 1

Primele imagini de la Chefi la cuțite. Din decembrie, cei patru bucătari au intrat în bucătăria show-ului pentru a da startul noului sezon ce va fi difuzat în primăvară la Antena 1. Sezonul 13 este unul diferit, având patru jurați în loc de trei, iar publicul așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum va decurge.
Alina Costache
22 dec. 2023, 09:38
Primele imagini de la Chefi la cuțite. Cu ce își ocupă timpul noii jurați de la Antena 1

Primele imagini de la Chefi la cuțite. Cei trei jurați – vedetă, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să mai participe la filmări, dar acum au apărut primele imagini din noul set Chefi la cuțite.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, primul Crăciun fără job la TV. Ce planuri are fostul jurat de la Chefi la Cuțite pentru 2024

Primele imagini de la Chefi la cuțite

Noii chefi și-au intrat în „pâine” și au postat și primele imagini. Richard Abou Zaki este entuziasmat de noua sa ipostază, de jurat.

Cu o vastă experiență în domeniul gastronomic, cei patru jurați sunt gata să-i cunoască pe toți cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu și să le dea mai departe din experiența lor”, anunța Antena 1, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Richard Abou Zaki gătește de la vârsta de 8 ani, de când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani. Și-a început cariera în Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia.

S-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin clasat pe locul 1 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de două ori. După 3 ani și-a deschis propriul restaurant, ce a primit o stea Michelin la numai 8 luni după inaugurare. În prezent deține 4 restaurante în Italia, ultimul fiind deschis toamna aceasta.

Ștefan Popescu și-a descoperit întâmplător dragostea pentru gătit, dar a ajuns imediat în topul celor mai apreciați chefi din România, fiind pentru o perioadă Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din Capitală.

A urmat cursurile 3 stars Michelin ale Institutului Paul Bocuse din Franța – „Exclusive Pastry Program”, sub îndrumarea lui Jérôme Langillier, World Champion Pastry Chef 2009 și a a lucrat pro bono în restaurantul Belcanto din Portugalia, restaurant deținut de ilustrul Jose Avilez.

În prezent, Popescu oferă consultanță pentru tot ce înseamnă deschidere de restaurante și/sau săli de evenimente, este formator în cadrul școlii de bucătari HORECA School și formator în cadrul școlii de mini chefi Kids Chef Academy. Zilele acestea este cu adevărat ocupat la academie. Copiii au venit în număr mare, iar celebrul chef îi învață să prepare căsuțe din turtă dulce. Sunt inclusiv luminate din interior, după cum a dezvăluit acesta pe rețelele sociale.

Alexandru Sautner a început să lucreze în domeniu în anul 1991, în Germania. Peste 7 ani a deschis propriul restaurant, acolo, apoi, peste ani, încă două. Din 2013 a revenit în România. A de deschis  Caelia, un restaurant aflat pe plaja din Mamaia, iar doi ani mai târziu prima gelaterie artizanală din București, Cremeria Emilia, are acum 14 locații. În pandemie a lansat un nou proiect, restaurantul Oliveto, un restaurant cu bucătărie mediteraneeană.

Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României la competiții internaționale. În 2010, Chef Orlando Zaharia a fost desemnat Bucătarul de Aur al Bucureștiului, în octombrie 2019 a câștigat prima ediție Chef de România, competiție dedicată bucătarilor profesioniști.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Directorul FBI, incert privind natura rănii suferite de Donald Trump în tentativa de asasinare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!