Primele ipoteze ale legiştilor în cazul morții lui Valentin Gherebe, fondatorul Anonymous

Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a murit. Bărbatul a fost găsit mort în locuinţa sa din Bucureşti. Trupul lui Valentin Gherebe a fost preluat de medicii legişti, iar miercuri au apărut şi primele concluzii in cazul morţii acestuia.
Alina Costache
02 feb. 2022, 13:43
Primele ipoteze ale legiştilor în cazul morții lui Valentin Gherebe, fondatorul Anonymous

Primele ipoteze în cazul morții lui Valentin Gherebe. Medicii legiști au stabilit că Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a murit în urma unui infarct miocardic, potrivit unor surse judiciare citate de Gândul. Pe trupul lui nu au fost găsite răni sau înțepături, potrivit concluziilor preliminare medico-legale.

De asemenea, legiștii vor efectua şi un examen histopatologic pentru a fi prelevate mostre din fiecare organ în parte. În urma acestei proceduri se va stabili dacă acesta consumase vreo substanță.

Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, a fost găsit mort, pe 31 ianuarie, într-o stare avansată de putrefacție, în apartamentul său din Sectorul 1 din Bucureşti.

„La data de 31 ianuarie, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 1 a fost descoperit decedat un bărbat.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Citeşte şi: Aurelian Temişan, infectat cu Covid, împreună cu soţia şi fiica lor: „Am avut o zi în care m-a simţit mai moale”

Fost component al naționalei de hockey, Valentin Gherebe este cunoscut drept parintele Anonymous, un brand care se ocupă cu organizarea de petreceri.

„Am pus numele Anonymous pentru ca mi-am propus sa descopar artisti noi dar foarte talentati in acelasi timp, iar succesul cel mai mare l-am avut cu seria „Behind Closed Doors” la vila Anonymous”, declara Valentin Gherebe într-un interviu pentru djsets.ro.

„In anul 2010, curentul muzicii de club a avut o usoara stagnare petrecerile tinandu-se in cluburi deja consacrate. Atunci am inceput sa organizez party-uri de maxim 200-300 de persoane in locatii inedite. De la inceput mi-am dorit ca lumea sa vina pentru ceea ce se intampla la petrecere si nu neaparat pentru numele aflate pe afis. (…) Am fost primul promoter care a infiintat conceptul de Pool Party de 24 de ore, imi amintesc ca au mixat atunci Mihai Popoviciu, Negru si Toygun, in fata peste 2000 de persoane si primul din Romania care a organizat un rooftop party, la 18 Lounge si cred ca asta m-a si diferentiat, cautand mereu locatii noi, inedite. Am incercat prin evenimentele mele sa aduc in plus, locatii de top, decor si concepte originale cum ar fi „Black Anonymous”, mai spunea Valentin Gherebe.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'