E clar că primul român condamnat pentru terorism a ieşit la agăţat, scrie stirilekanald.ro. Dragoş Ciupercescu a îngrozit România pe 6 noiembrie 2002, când a aruncat o grenadă între elevii liceului Jean Monnet, în timp ce aceştia ieşeau, seara, de la orele de curs. Cinci tineri au fost răniţi. În martie 2003, o altă grenadă a fost găsită în parcul Cişmigiu lângă poarta liceului Gheorghe Lazăr. Atacatorul a fost identificat în persoana lui Dragoş Ciupercescu, care furase grenadele dintr-un depozit militar. Ciupercescu a primit 18 ani de puşcărie pentru acte de terorism, fiind primul român condamnat pentru terorism.
În decembrie 2016, magistraţii Tribunalul Ilfov au admis solicitarea de liberare condiţionată făcută de Dragoş Ciupercescu, decizia fiind definitivă. Astfel, el a petrecut în închisoare aoroximativ 13 ani şi jumătate. În iunie 2010, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat statul român, marți, la plata a peste 18.000 de euro, cu titlu de despăgubiri, lui Dragoş Ciupercescu, autorul atentatului de la Liceul „Jean Monnet”, din 2002, din cauza regimului dur de detenţie. Dragoş Ciupercescu, din Giurgiu, a invocat atunci în faţa CEDO încălcarea articolului 3 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, deoarece a fost încadrat în categoria deţinuţilor periculoşi şi a suportat un tratament dur din cauza acestei categorisiri, precum şi pentru că a fost închis în condiţii inumane în Penitenciarul Jilava.
Primul român condamnat pentru terorism a ieşit la agăţat: „Sexul cu mine poate cauza: fericire severă”
După ce a fost eliberat, primul român condamnat pentru terorism a ieşit la agăţat. Dragoş Ciupercescu este foarte activ pe paginile de socializare, unde postează fotografii, cele mai multe fiind făcute în timpul unei vacanţe la mare. Ciupercescu pare să fie în căutarea unei partenere, pentru că a postat un mesaj în care susţine că este foarte bun la pat. „Avertisment: Sexul cu mine poate cauza: fericire severă, orgasme multiple, emoţii puternice, convulsii extreme ale corpului”. Recent, el a postat o altă cugetare: „Cred că doar oamenii puternici se pot împăca şi cu singurătatea. Restul aleg să o umple cu tot ce le e mai la îndemână”.