Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”

Daniela Crudu aștepată cel de-al doilea copil și abia acum mărturisește care a fost cel mai greu moment din viața ei de mamă. Mereu cu zâmbetul pe buze și dezinvoltă, vedeta OnlyFans recunoaște că nu îi este ușor să facă față unor provocări.
Alina Costache
28 mart. 2024, 17:39
Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”
Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”

Daniela Crudu se bucură de o viață minunată, mai ales de când iubește, este iubită și are și un copil, așteptându-l și pe al doilea în curând. Totuși, nu absoltul tot este roz în viața acesteia, lucru recunoscut chiar de ea.

Citește și: Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni! Vedeta nu are nici un an de când a născut prima oară| FOTO

Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă

De când a devenit mămică, viața Danielei Crudu s-a schimbat radical. Ca orice părinte, aceasta a avut unele temeri legate de copilul său. Din păcate, fricile i-au devenit realitate. S-a confruntat cu ele iar acum este mult mai prevăzătoare.

„A răcit astă vară cea mică, am fost cu ea internată, două săptămâni am stat în spital. A fost foarte greu, de atunci am prins frica, pentru că la două luni jumate să stai cu ea două săptămâni în spital am zis că înnebunesc. Doamne! A fost foarte greu, de aceea mai bine să nu răcească, să avem grijă de copii. Îmi e să nu răcească, că nu mai vreau să ajung în viața mea în spital cu ea. Am avut medici foarte buni, dar eu nu mai aveam stare”, a spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu are mare grijă ca sarcina aceasta să nu comită greșelile pe care le-a făcut în prima. Vrea ca cel de-al doilea copil să fie sănătos ca și primul și face tot ce îi stă în putință pentru asta.

„Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa. Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte. Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice. Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a precizat fosta asistentă TV, pe canalul de YouTube WOWnews.

Citește și: Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans. S-a zvonit că depășește 70.000 de dolari: „Sunt mulțumită”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?