În urma tragicului eveniment petrecut în comuna Breasta din Dolj, unde Raisa, o fetiță de doar doi ani și cinci luni, a dispărut luni și a fost găsită decedată într-o râpă, anchetatorii au făcut un pas important în direcția soluționării cazului. Astăzi, într-o operațiune desfășurată încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii au ridicat pentru interogatoriu principalul suspect, mai exact pe verișorul fetiței în vârstă de 15 ani.
Citește și: Șofer de TIR care transporta pepeni, răsturnat pe o șosea din Recea
Conform informațiilor obținute din surse implicate în anchetă, adolescentul de 15 ani, verișorul lui Raisei, este considerat principalul suspect în tragicul eveniment. În timpul audierilor, în care sunt incluși chiar și părinții adolescentului, anchetatorii speră să adune dovezi și informații esențiale pentru elucidarea cazului.
Descoperirea corpului micuței Raisa în apropierea locuinței sale a șocat întreaga comunitate și a generat o intensă mobilizare din partea autorităților pentru a găsi răspunsuri și a aduce vinovații în fața justiției. Odată cu ridicarea suspectului principal pentru interogatorii, anchetatorii speră să facă progrese semnificative în rezolvarea acestui caz tragic, oferind astfel o rază de speranță familiei îndurerate și comunității afectate.
„Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis polițiștii.
Trupul copilei, purtând semnele dureroase ale violenței, a fost găsit în mijlocul unei păduri. Dispariția ei a fost raportată în timpul zilei de luni, fapt ce a declanșat o mobilizare masivă în comunitatea locală Cotu, lângă Craiova. Autoritățile și voluntarii și-au unit forțele pentru a o găsi pe Raisa, căutând în fiecare colț al teritoriului, atât pe jos, cât și din aer.
Utilizând drone și un elicopter, au acoperit extinsa regiune în căutarea ei. Peste o sută de polițiști, jandarmi și localnici s-au angajat în această operațiune de urgență, examinând meticulos fiecare centimetru pe o rază de 15 kilometri. În sprijinul lor au intervenit și opt câini special instruiți pentru căutare și salvare, iar aceste eforturi nu s-au diminuat nici măcar când vremea a devenit nefavorabilă, continuând chiar și în timpul ploii.