Prinşi cu mâţa-n sac, cei din PMP îl ameninţă pe Ponta cu PLÂNGERE PENALĂ în cazul petiţiei contra accizei

Partidul Mişcarea Populară va face plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru ameninţare şi şantaj la adresa oamenilor care au semnat petiţia PMP împotriva accizei pe carburanţi, a anunţat, duminică, deputatul Elena Udrea.
Filip Stan
27 apr. 2014, 14:23
Prinşi cu mâţa-n sac, cei din PMP îl ameninţă pe Ponta cu PLÂNGERE PENALĂ în cazul petiţiei contra accizei

„Vom face plângere lui Victor Ponta pentru că ameninţă şi şantajează oamenii care au avut curaj să semneze cu nume, prenume şi adresă, număr de telefon pe aceste liste împotriva accizei”, a afirmat Elena Udrea.

Ea a subliniat că nu 300.000, ci 23 milioane de români sunt împotriva scumpirii preţului la carburant, iar în timpul campaniei au fost foarte multe persoane care refuzau să semneze şi să îşi treacă datele de frica repercusiunilor.

„Le era frică de faptul că Guvernul se va întoarce împotriva lor. Asta se întâmplă astăzi. Domnul Victor Ponta îşi permite să-i ameninţe pe românii care spun că sunt împotriva scumpirii preţului la carburant. îi vom face plângere penală domnului Victor Ponta pentru ameninţare şi şantaj„, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea spune că este o minciună faptul că petiţia împotriva scumpirii accizei la carburanţi ar fi fost semnată şi în numele unor persoane decedate şi cu câţiva ani înaintea campaniei de strângere de semnături.

Cum şi-a permis Corpul de Control care trebuie să controleze activitatea Guvernului, instituţiile din subordinea acestuia, să cerceteze nişte oameni care au semnat împotriva introducerii taxei accizei la combustibil? Nu e treaba Guvernului să cerceteze oamenii care îşi permit să aibă opinii împotriva activităţii lui. Aici nu e vorba de alegeri. La alegeri oamenii votează şi nu ştii dacă au votat într-un fel sau altul”, a susţinut Elena Udrea.

Citeşte şi FALSURI PENALE în petiţia contra accizei, semnată de Băsescu. Vezi câţi MORŢI au „semnat-o”

Ea a menţionat că aceste semnături au fost strânse în principal de tineri care au stat în stradă.

„Domnul Ponta confundă PMP cu PSD. Crede că dacă domnul Dragnea şi baronii locali au furat la alegeri şi la referendum, partidul acesta, care este un partid de oameni tineri, face exact ce au făcut ei. (…) Declaraţia lui Victor Ponta este aberantă şi este din categoria jocului pe care-l face, aruncă o vorbă şi apoi noi stăm să o dezamorsăm. (…) Am fost sunaţi că oamenii au fost verificaţi la telefon dacă au semnat acele liste şi oamenii se tem de ceea ce li s-ar putea întâmpla din cauza aceasta. Unii dintre ei sunt angajaţi la stat, se tem de faptul că acum vor fi daţi afară, se tem de faptul că vor fi controlaţi la firmele pe care le au, deci sunt oameni care în momentul acesta se tem pentru ceea ce li se poate întâmpla pentru ca au semnat pe acele liste împotriva Guvernului. Domnul Ponta vrea o ţară în care nimeni să nu îndrăznească să-i spună că guvernează prost”, a afirmat Elena Udrea.

Parlamentarul a subliniat că în această situaţie nu s-a încălcat nicio lege şi că nu este vorba de înscrisuri, ci de nişte tabele care s-au întocmit cu oameni care erau împotriva accizei, şi că nu şi-a permis nimeni să-i legitimeze pe stradă.

Citeşte şi Băsescu, IRONIZEAZĂ sesizarea Parchetului pe petiţia PMP: O fi fost falsă şi semnătura mea, ce să zic

Elena Udrea a adăugat că, eventual, dacă se va dovedi că s-a produs o eroare, o să se verifice cine de la partid a strâns o astfel de listă şi va fi sancţionat pe linie de partid.

„Dar are cineva vreun dubiu că în ţara asta 23 de milioane de români nu vor să crească preţul la combustibil? Eu cred că nu are nimeni niciun dubiu. (…) Dacă teroare este mijlocul prin care Victor Ponta vrea să controleze această ţară şi să-şi câştige aceste alegeri, atunci de teroare va avea şi dânsul parte pentru că o să-l terorizăm cu plângeri la Parchet”, a precizat Elena Udrea.

Ea a menţionat că PMP va lupta în continuare împotriva Guvernului Ponta şi că a constatat că PSD şi Victor Ponta şi-au fixat şi adversarul – Mişcarea Populară.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'