Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul: A fost șocat când a aflat! Vom ataca decizia la CEDO! Verdictul va fi sigur schimbat!

Prințesa Lia a vorbit în exclusivitate pentru România TV, despre demersurile pe care le face după ce prințul Paul a fost condamnat condamnat definitiv la trei ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa.
Mirabela Vasile
19 ian. 2021, 22:16
Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul: A fost șocat când a aflat! Vom ataca decizia la CEDO! Verdictul va fi sigur schimbat!

Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul. Soția lui spune că luptă împreună cu avocați din Strasbourg să schimbe decizia dată de Instanță.

Prințesa Lia rupe tăcerea după fuga prințului Paul: A fost șocat când a aflat!

”Soțul meu a fost numit unicul executor pentru averea bunicului său Carol al Doilea. E o continuarea a victoriei din Portuglaia din 1955, victoria tatălui său. Am primit acordul să spun că e o investigație criminală a poliției franceze. Am oprit vânzarea ilegală a două Il Greco. Picturile sunt parte din cele 42 de picturi care au fost ascunse din 1247 și care sunt de imens interes internațional. Bravo pentru România.

Eu nu știu și nu e bine să nu știu unde e Paul. Am nevoie să îl protejez pe fiul meu. Am vorbit cu soțul meu pe 17 decembrie, era în afara României lucrând pentru succesiune în Portugalia. L-am sunat și i-am spus decizia Curții. Nu a fugit, el era plecat în afară.

Reacția lui a fost normală, a fost șocat. Au fost 80 de martori, dovada a fost falsă. A fost un judecător suprem, la fel a zis, în consecință cum se poate să existe un verdict așa către soțul meu. M-am înțeles cu un avocat din Strasbourg. Încearcă să îi obțină achitarea.

Soțul meu a fost ajutat de mulți experți de-a lungul anilor. Orice situație financiară complexă, pașii trebuie făcuți precaut. Vom merge la CEDO pentru a găsi dreptatea. Am mare speranță că acest verdict va fi schimbat. Micul prinț arată maturitate. De sărbători, el a fost în sufletele noastre, absolut.

Suntem în relații bune cu nașul fiului meu (Traian Băsescu), dar nu amestecăm relațiile de familie cu ce se întâmplă. Împreună cu Carol suntem alături de el și îl iubim din toată inima. Te iubesc, dragă! Curaj!”, a declarat prințesa Lia pentru România TV.

Prințul Paul al României a fost dat în urmărire internațională, după ce nu a fost găsit la locuinţa sa de poliţişti pentru a fi dus la închisoare.

Fotografia lui a fost publicată vineri pe site-ul Poliției Române. Prințul Paul a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa. Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi fugit în Portugalia.

Citeşte şi: Prinţesa Lia, prima reacţie după ce Prinţul Paul e urmărit internaţional. „Sunt tare. Am totală încredere în soţul meu”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!