Olanda – Franţa 0-0 în Grupa D de la Euro 2024. Braţ la braţ spre optimile de finală

Olanda şi Franța au remizat, vineri, scor 0-0 într-un meci din Grupa D de la Euro 2024, disputat la Leipzig. Cele două echipe au câte patru puncte după două meciuri şi practic nu mai pot rata accesul în optimile de finală.
Filip Stan
21 iun. 2024, 23:52
Olanda - Franţa 0-0 în Grupa D de la Euro 2024. Braţ la braţ spre optimile de finală
PRO TV LIVE Olanda - Franţa STREAMING VIDEO ONLINE în Grupa D de la Euro 2024. Derby uriaş la Leipzig, Mbappe este rezervă!

Olanda – Franţa 0-0 în Grupa D de la Euro 2024. „Cocoşii” au dominat autoritar partida, dar au avut noroc la golul lui Simons, anulat pentru o poziţie incorectă a lui Dumfries, aflat în zona lui Maignan. Franţa – Olanda este primul meci fără gol de la Euro 2024!

Ştirea iniţială:

PRO TV LIVE Olanda – Franţa STREAMING VIDEO ONLINE. Ambele cu trei puncte, după ce au debutat cu victorie în meciurile inaugurale din grupă (1-0 cu Austria, respectiv 2-1 în fața Poloniei), Franța și Olanda se întâlnesc într-un meci cu un afiș grozav, în care se anunță spectacol. Cele două s-au întâlnit și în preliminarii, când „Les Bleus” s-au impus în ambele întâlniri, 4-0 pe Stade de France și 2-1 în deplasare.

Olanda – Franţa 0-0

Minutul 89: Ocazie Franța! Rabiot scapă într-o poziție ideală, dar din nou preferă să paseze. Mingea nu ajunge la niciun coechipier.

Min. 72: Gol anulat Olanda! Simons a tras de la 10 metri, dar un coechipier se afla în ofsaid pe direcţia lui Maignan!

Minutul 65: Cea mai mare ocazie a reprizei secunde pentru Franța. Elevii lui Deschamps accelerează, Kante îl găsește singur în fața porții pe Griezmann, dar atacantul de la Atletico nu preia ideal și nu îl poate învinge pe Verbruggen.

Minutul 60: Ocazie Franța. După o serie mai lungă de pase, francezii finalizează cu șut. Thuram trimite pe lângă poartă din marginea careului.

Minutul 43: Ocazie Franța! Griezmann este găsit liber în careu, atacantul lui Atletico lovește cu capul de la 10 metri, însă Verbruggen prinde fără probleme.

Minutul 28: Ocazie Franța! Kounde trimite o pasă perfectă în lung de linie pentru Marcus Thuram, atacantul scapă ușor de Stefan de Vrij, încearcă să șuteze în forță, la colțul scurt, dar nu prinde cadrul porții.

Minutul 16: Ocazie Olanda! Gakpo intră în interior din flancul stâng și șutează din marginea careului. Maignan vede târziu mingea, dar reușește să respingă în corner.

Minutul 14: Ocazie uriașă Franța! Rabiot rămâne singur cu portarul, preferă să îi paseze lui Griezmann, care este surprins și luftează. Faza se încheie cu o nouă ocazie – șut pe lângă poartă al lui Griezmann.

Minutul 4: Franța dă imediat replica. Antoine Griezmann șutează periculos de la distanță, sub transversală, însă Verbruggen respinge în corner.

Minutul 1: Ocazie Olanda! După doar 55 de secunde, Frimpong scapă singur cu Maignan, însă portarul Franței deviază în corner.

Echipele de start în meciul Olanda – Franţa

Olanda: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Reijnders, Simons – Frimpong, Depay, Gakpo
Selecționer: Ronald Koeman

Franța: Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez – Rabiot, Kante, Tchouameni – Dembele, Thuram, Griezmann
Selecționer: Didier Deschamps

Stadion: „Red Bull Arena”, Leipzig

Arbitru: Anthony Taylor (Anglia)

Kylian Mbappe, care este în căutarea primului gol la turneul final din Germania, este doar rezervă, iar dacă va intra pe teren va fi nevoit să joace cu o mască care să-i protejeze nasul, după ce a fost lovit în primul meci de la Euro 2024, cu Austria.

Citeşte şi: Polonia – Austria 1-3 în Grupa D de la Euro 2024. Spectacol şi dramatism la Berlin

„Dacă câștigi primul meci, aduce calm și încredere. Și vom avea nevoie de toate astea împotriva unei echipe puternice a Franței, pe care am jucat-o mult în ultimii ani. Știm la ce să ne așteptăm. Va trebui să fim foarte buni pentru a obține rezultatul pe care ni-l dorim. În primul meci, au fost multe lucruri bune și au fost și o serie de momente când ar fi trebuit să ne descurcăm mai bine. Trebuie să jucăm cu curaj. Asta va fi cheia. Trebuie să luăm inițiativă”, a declarat Ronald Koeman, selecționerul Olandei.

„Când am bătut Olanda în calificări, le-au lipsit cinci sau șase jucători importanți. Nu este aceeași echipă, și asta a fost dovedit de rezultatele pe care le-au putut obține de atunci. Va fi o echipă mult mai puternică decât cea pe care am întâlnit-o în calificări. Ne-am îndeplinit obiectivul de a câștiga primul meci, dar acum, așa cum este și cazul olandezilor, următoarea țintă este câștigarea acestui joc și calificarea. Este vorba să ne asigurăm că performăm cât de bine putem și să fim cât mai periculoși pentru opoziție”, a declarat Didier Deschamps, selecționerul Franței.

Meciul cu Franța va reprezenta o bornă istorică pentru Virgil Van Dijk. Fundașul celor de la Liverpool va bifa selecția cu numărul 70 în tricoul Olandei, devenind astfel al patrulea jucător cu cele mai multe meciuri la națională.

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Ingredientul banal care îți menține dinții sănătoși. E mai eficient decât bicarbonatul și se găsește oriunde
Capital.ro
Prietenul Prințesei Diana spune adevărul. Cine este tatăl Prințului Harry
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Boris Johnson s-a gândit să invadeze Olanda în timpul pandemiei. Cum s-a ajuns la o asemenea „nebunie” şi care era planul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Eva nu a fost prima soție a lui Adam. Lilith nu este menționată în Biblie
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Pensionarii născuți în acești ani primesc pensii cu 400 de lei mai mici. Vezi calculul complet
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Vecinii pot intra peste tine în casă. E legal! N-ai voie să faci așa ceva la bloc
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni
substantial.ro
Armata israeliană confirmă eliminarea unui lider Hamas în Siria
MediaFlux
NATO se pregătește de RĂZBOI cu RUSIA! Planuri pentru UN TRANSPORT mare de RĂNIȚI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi