PRO TV LIVE Olanda – Turcia VIDEO STREAM ONLINE în sferturile de finală de la Euro 2024. „Portocala mecanică”, la un pas de careul de aşi!

Olanda - Turcia, meci din sferturile de finală ale Campionatului European din Germania, este programat, sâmbătă, 6 iulie, cu începere la ora 22:00, la Berlin, pe Olympiastadion, şi va fi transmis în direct de Pro TV şi pe site-ul romaniatv.net în format LIVE TEXT.
Filip Stan
06 iul. 2024, 16:17
PRO TV LIVE Olanda - Turcia VIDEO STREAM ONLINE în sferturile de finală de la Euro 2024.
PRO TV LIVE Olanda - Turcia VIDEO STREAM ONLINE în sferturile de finală de la Euro 2024

PRO TV LIVE Olanda – Turcia VIDEO STREAM ONLINE. Olanda, în creştere după parcursul dezamăgitor din faza grupelor, şi Turcia, una dintre revelaţiile turneului final, se întâlnesc în cea de-a patra partidă din sferturile de finală de la Euro 2024.

Olanda – Turcia este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI şi AICI.

Koeman: „Va trebui să facem din nou un meci bun”

Olanda a câștigat en fanfare, la Munchen, meciul cu România, scor 3-0, în optimile de finală competiției, după reușita lui Gakpo și „dubla” lui Malen. Batavii au dominat jocul cu tricolorii și i-au determinat, din nou, pe specialiști să-i vadă printre favoriții la finală.

Olanda s-a calificat în sferturile de finală de la Euro 2024 după ce a terminat pe locul 3 în Grupa D, în care a bifat următoarele rezultate: 2-1 cu Polonia (Gakpo 29, Weghorst 83 / Buksa 16), 0-0 cu Franţa şi 2-3 cu Austria (Gakpo 47, Depay 75 / Malen 6a, Schmid 59, Sabitzer 80), pentru ca în optimile de finală să treacă de România, scor 3-0 (Gakpo 20, Malen 83, 90+3).

Citeşte şi: Franţa în semifinale la Euro 2024 după 5-3 cu Portugalia la 11 metri! Duel cu Spania pentru un loc în finală

„Cum ne-am pregătit pentru sferturile de finală? În mare măsură ne-am concentrat la propriul nostru joc. La fel ca românii, turcii vor aborda această partidă jucând cu inima. Sunt foarte entuziaști, buni cu mingea la picior, însă știm că la un anumit moment vor lăsa spații și va trebui să profităm de ele. Va trebui să facem din nou un meci bun. Jucăm pentru un loc în semifinale, iar asta nu se întâmplă prea des. Ne dăm seama că nu va fi ușor să câștigăm, însă, după o zi slabă contra Austriei, meciul cu România a fost bun pentru moralul nostru”, a spus selecţionarul batavilor, Ronald Koeman.

Montella: „Suntem cea mai tânără echipă de la turneu”

Turcia a produs șocul optimilor de finală: a trimis Austria acasă, scor 2-1, după dubla lui Demiral. Echipa lui Vincenzo Montella a renăscut după 0-3 la Dortmund cu Portugalia, în grupă, a arătat o determinare extraordinară cu austriecii și e gata de un nou meci remarcabil la Berlin, acolo unde va fi încurajată de zeci de mii de suporteri fanatici!

Turcia a ajuns în această fază a competiţiei după ce a terminat pe locul 2 în Grupa F, în care a bifat următoarele rezultate: 3-1 cu Georgia (Mert Muldur 25, Arda Guler 65, Kerem Akturkoglu 90+5 / Mikautadze 32), 0-3 cu Portugalia (Bernardo Silva 21, Samet Akaydin 28a, Bruno Fernandes 56) şi 2-1 cu Cehia (Hakan Calhanoglu 51, Cenmk Tosun 90+4 / Soucek 66), iar în optimile de finală a eliminat-o pe Austria, scor 2-1 (Demiral 1, 59 / Gregoritsch 66).

Citeşte şi: SPANIA – GERMANIA 2-1 Dramatism la Stuttgart, Furia Roja este prima semifinalistă de la Euro 2024

„Suntem cea mai tânără echipă de la turneu, iar emoțiile contează atunci când joci aceste meciuri. Unii jucători sunt mai experimentați, sunt obișnuiți să joace anumite meciuri, sunt obișnuiți să se pregătească pentru aceste meciuri și au un pic de avantaj. Așa că trebuie să fim capabili să gestionăm toată această sferă emoțională și să o transformăm în energie și să o punem în teren pentru că suntem mai tineri și, într-un fel, putem avea mai multă energie, iar acest lucru ne poate oferi un avantaj”, a spus Vincenzo Montella, selecţionerul italian al Turciei.

Olanda – Turcia, echipe probabile

Olanda: Verbruggen – Dumfries, S. de Vrij, V. van Dijk, Ake – Schouten, Rheijnders – Malen, Simons, Gakpo – Depay.
Selecționer Ronald Koeman

Turcia: Günok – Müldür, Akaydin, Bardakcı, Kadıoğlu – Yokuşlu, Ayhan – K. Yıldız, Çalhanoğlu, B. Yılmaz – Arda Güler
Selecționer Vincenzo Montella

Stadion Olympiastadion – Berlin

Arbitru Clément Turpin. Asistenți Nicolas Danos, Benjamin Pages (toți din Franța). Arbitru de rezervă Felix Zwayer (Germania). Arbitru VAR Jérôme Brisard (Franța). Asistenți VAR Willy Delajod (Franța), Marco Fritz (Germania)

Erdogan vine la Olanda – Turcia

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a decis să anuleze o vizită oficială în Azerbaidjan și vineri va fi la Berlin, pentru a-l susține pe fundașul Merih Demiral în meciul cu Olanda. Demiral a stârnit un adevărat scandal după ce a celebrat un gol cu salutul folosit de o organizație extremistă.

Cu salutul „lupilor gri”, specific organizației de extremă dreapta Ülkücü, fundașul turc Merih Demiral a stârnit un scandal diplomatic pe axa Berlin – Ankara. UEFA n-a trecut cu vederea gestul și l-a suspendat pe apărător pentru două meciuri. Ar mai putea evolua doar într-o eventuală finală.

Demiral a apelat la amintitul gest în meciul din „optimi” cu Austria (2-1), când a celebrat al doilea gol înscris și ulterior a susținut că „modul în care am sărbătorit are de-a face cu identitatea mea turcească. Am văzut oameni pe stadion făcând acest gest”.

Palmares Olanda – Turcia

Cele două echipe naționale s-au mai întâlnit de 12 ori până acum, iar în ultimul meci direct Olanda s-a impus categoric cu scorul de 6-1. De asemenea, Turcia a reușit să se impună doar de două ori în fața ”Portocalei Mecanice”, a pierdut de șapte ori și trei meciuri s-au terminat la egalitate.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Creatura deosebit de rară care a fost surprinsă în România. E o ființă unică în lume, din păcate este pe cale de dispariție
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Planuri pentru independența financiară în 15 ani. Niciodată nu e prea târziu
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Farsele pe TikTok pun în pericol viața oamenilor prin ocuparea liniilor de urgență 112
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!