SLOVACIA – ROMÂNIA 1-1. S-au schimbat calculele, ce adversar COLOSAL putem avea

Selecţionerul Edward Iordănescu a anunţat echipa de start pentru meciul cu Slovacia, programat la ora 19.00, în ultima etapă a grupei E de la Euro 2024.
Filip Stan
26 iun. 2024, 18:57
SLOVACIA - ROMÂNIA 1-1. S-au schimbat calculele, ce adversar COLOSAL putem avea

PRO TV LIVE SLOVACIA – ROMÂNIA online stream. La Frankfurt, România și Slovacia vor încheia, cel mai probabil, la egalitate, rezultat care ar trimite ambele naționale în următoarea fază. Pentru noi, șansele de calificare sunt atât de mari, încât avem și varianta înfrângerii!

„Dacă nu ne calificăm suntem nişte tâmpiţi! Chiar suntem nişte găini bete“. Declarația îi aparține lui Dumitru Dragomir, a fost dată pentru „Fanatik“, și descrie perfect situația României, înainte de ultima etapă din grupa E.

Slovacia – România, LIVE de la 19:00, AICI

Min. 90: ROMÂNIA – SLOVACIA: 1-1, final de meci, România este în optimi la Euro 2024

Min. 72: Slovacia este în atac, iar în tribune este o atmosferă infernală

Min.64: Florin Niță intervine excepțional, respinge cu piciorul șutul periculos al lui Strelec.

Min. 61 – OCAZIE ROMÂNIA. Drăguș a șutat din interiorul careului, lateral stânga, puțin peste vinclu.

Min. 60 – OCAZIE ROMÂNIA! Răzvan Marin a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar portarul a respins.

Min.58: Schimbare în tabăra României. Părăsește gazonul Florinel Coman, intră Deian Sorescu.
Min.56: E jocul care ne convine! Mai avem de rezistat mai puțin de 40 de minute, iar senzația e că intensitatea partidei a scăzut cu o viteză. Slovacii controlează posesia, dar fără cine știe ce periculozitate în jumătatea noastră.
Min.52: Rațiu e din nou nesigur, slovacii insistă și sunt aproape de gol. Dar suntem salvați de Niță, care închide colțul scurt și prinde balonul.
Min.49: Emoții în careul nostru. Mai întâi greșește Rațiu, apoi asistăm la o inexactiate a lui Drăgușin. Cu prezență de spirit, Niță se înalță și boxează mingea.

Min. 46: Mai avem o repriză de rezistat, hai Romania!, Slovacia începe în atac.

Slovacia – România 1-1 la pauză

MECI / PROBABILITATE

România – Franța 41%
România – Slovenia 15%
România – Spania 12%
România – Olanda 8%
România – Anglia 6%
România eliminată 18%

Astfel, în acest moment, după meciurile de marți seara, știm și eventualele adversare ale României din optimile EURO 2024:

– dacă terminăm pe locul 1 în grupă: România – Slovenia/Olanda

– dacă terminăm pe locul 2 în grupă: România – Franța

– dacă ne calificăm de pe locul 3 în grupă: România – Spania/Anglia.

Min. 36: Ianis Hagi obţine penalty, iar Răzvan Marin aduce egalarea.

Min. 24: 1-0, Duda, nemarcat, scăpat din marcaj de Răzvan Marin, se înalță și îl învinge pe Niță. Hai România!

Min. 22: Iconiţele lui Tata Puiu funcţionează, o minge trece de toţi fundaşii şi de portar, dar aproape şterge bara şi iese în aut.

Min.17: Ianis Hagi înalță inspirat un balon, slovacii resping spre propriul portar, iar Dubravka reține.
Min.16: Vine un nou corner al slovacilor, Florin Niță e stăpân în careu, iese și boxează!

MIN. 11: DUBLĂ ocazie România, portarul Slovaciei ţine tabela intactă la şutul lui Raţiu, apoi Hagi trage mult peste din careu.

Calculele pentru optimi: dacă terminăm grupa pe locul 1, jucăm cu Slovenia sau Olanda, pe locul 2, cu Franța. Dacă terminăm pe 3, jucăm cu Spania sau Anglia

Min. 10: Slovacii sunt periculoşi în atac, au avut mai mute lovituri de colţ în ultimele minute.

Min. 4: Atmosferă de vis pe Arena Națională din Frankfurt. Se aude numai ”România, România”

Min. 2: Slovacia a început în forţă, dar România a echilibrat ostilităţile. Hai România!

PROTV LIVE VIDEO SLOVACIA – ROMÂNIA ONLINE STREAMING: 0-0. Meci decisiv cu miros de „blat perfect”. Scandal uriaş la Euro 2024, avem echipa lui Iordănescu!

Desigur, există tot felul de calcule și scenarii pe care le vom dezvolta, în rândurile de mai jos, însă, pe scurt, naționala se află într-o postură atât de favorabilă, încât e mai greu să rateze calificarea în optimile Euro 2024 decât să o obțină! Imediat după terminarea meciului pe care l-am pierdut cu Belgia, a devenit clar că, în ultima rundă, cu Slovacia, vom avea două variante din trei, victoria și remiza, pentru a avansa în competiție. Ei bine, între timp, pe măsură ce s-au încheiat grupele A și B, am aflat că putem atinge optimile chiar și dacă am pierde partida cu Slovacia!

Așadar, lucrurile sunt clare: universul ne vrea în optimi și am fi niște fraieri, în adevăratul sens al cuvântului, dacă vom rata această oportunitate care ni s-a ivit!

PRO TV LIVE SLOVACIA – ROMÂNIA online stream. Chiar dacă prezența tricolorilor în optimi pare bătută în cuie, trebuie să spunem că nu toate scenariile calificării sunt la fel de bune. Pentru că una e să prinzi locul 1 în grupă și să ai un meci mai ușor în următoarea fază și cu totul altceva e să termini pe 3 și să dai de o forță fotbalistică în optimi. Iată variantele:

*Batem Slovacia și mergem în prima fază eliminatorie de pe primul loc. Caz în care vom întâlni o națională de pe locul 3 dintr-o altă grupă. Variantele sunt Slovenia și Olanda, la ora actuală.

*Facem egal cu Slovacia, rezultat cu care se încheie și Belgia – Ucraina, dar fără să se marcheze mai multe goluri decât în meciul nostru. Din nou, câștigăm locul 1. Practic, se păstrează ierarhia actuală din grupa E și Ucraina e eliminată.

*Facem egal cu Slovacia, dar va fi o învingătoare în Belgia – Ucraina. Care va lua locul 1 în grupa E. Noi, în schimb, vom termina pe 2. Și vom da de locul 2 din grupa D. Adică, Franța, vicecampioana mondială!

PROTV ONLINE UCRAINA- BELGIA LIVE VIDEO STREAM: 0-0 Meciul la care vor trage românii cu ochiul pentru clasamentul grupei la Euro 2024

*Pierdem cu Slovacia, iar Belgia bate Ucraina. Învingătoarele zilei vor merge în optimi: Slovacia de pe prima poziție, iar Belgia de pe 2. Noi, la egalitate de puncte cu Ucraina, vom termina pe 3 pentru că avem avantajul rezultatului direct cu ucrainenii. Și obținem prezența în optimi, cu condiția să nu luăm mai mult de patru goluri de la slovaci. Pentru că, dacă am pierde la cinci goluri diferență – oricum un scenariu SF (!) -, ne-am strica golaverajul și ne va depăși o altă națională aflată pe 3 într-o altă grupă. Încă un amănunt: de pe locul 3 în grupa E, vom avea o misiune teribilă în optimi. Pentru că vom întâlni Spania sau Anglia.

*Pierdem cu Slovacia, iar Ucraina bate Belgia sau face egal. E cam singurul scenariu realist care ne poate elimina de la Euro 2024 în acest moment. Ucraina și Slovacia vor lua primele două poziții. Belgia, având avantajul rezultatului direct cu noi la egalitate de puncte sau chiar un punct mai mult (dacă face egal cu Ucraina), se va clasa pe 3. Noi vom încheia grupa pe ultima poziție și vom termina aventura noastră în Germania.

SLOVACIA – ROMÂNIA LIVE PROTV

Urmează meciuri de foc pentru România
Locul 1: a treia clasată din grupa C (Slovenia) sau D (Olanda)
Locul 2: a doua clasată din grupa D (Franța)
Locul 3: prima clasată din grupa B (Spania) sau C (Anglia)

Dacă România câștigă grupa E, va întâlni Slovenia în majoritatea scenariilor în care cele mai bune locuri 3 sunt din grupele A, C, D și E. Olanda devine adversară doar dacă cele mai bune locuri 3 sunt din grupele A, D, E și F.

În prezent, 11 echipe s-au calificat în optimi: Danemarca, Slovenia, Austria, Anglia, Franța, Olanda, Spania, Germania, Portugalia, Italia și Elveția. Dintre acestea, Germania va întâlni Danemarca, iar Elveția va juca împotriva Italiei.

Dumitru Dragomir, despre meciul România-Slovacia de la EURO 2024: În micimea noastră, este extraordinar că ajungem în optimi și… „Dumnezeu cu mila!”

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vorbit marți seară, despre meciul României cu Slovacia, de miercuri seară, de la EURO 2024.

„Eu, Mitică Dragomir, dacă aș fi președintele Federației (Române de Fotbal-n.r.), aș spune… «haideti să jucăm pe bune, pentru că oricum suntem calificați cu 3-0, dar faceți de așa natură, dacă ne bat ăștia, să nu luăm mai mult de două». Vor face meci egal și se califică amândouă, se duc în optimi și mor amândouă în optimi. (…) Dacă am juca corect și am bate și am termina pe primul loc în grupă… putem cădea cu o echipă pe care am putea s-o batem, pentru că, altfe,l dacă o să cazi cu Franța, Germania, Anglia, chiar și cu Austria asta, care au o echipă trăsnet, e greu să treci de ei. Dar ne vom mulțumi să facem meci egal. În micimea noastră, este extraordinar că ajungem în optim și, atunci, «Dumnezeu cu mila!»”.

Citeşte şi: ROMÂNIA SLOVACIA LIVE ONLINE Adversar de coşmar pentru tricolori în optimile de finală de la Euro 2024

România va juca miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt, partida din runda a treia a fazei grupelor împotriva Slovaciei, la Euro 2024. Naționala noastră face parte din grupa E.

ROMÂNIA – SLOVACIA. Ce ghinion: ne-am aflat toți posibilii adversari din faza optimilor de la Euro 2024 și unul singur e accesibil

Astăzi, România întâlnește Slovacia în meciul calificării. Partida e de la ora 19, în direct la TV pe ProTV și LIVE aici și pe siteul nostru de sport GOLAZO.ro. După ce ieri s-au încheiat încă două grupe, știm pe cine putem întâlni în „optimi”, dacă mergem mai departe.

  • Pe lista posibililor adversari apare un singur nume accesibil: Slovenia. Și 4 „mari forțe” ale fotbalului: Spania, Anglia, Franța și Olanda. Ce șanse avem să le întâlnim pe fiecare, conform analizei siteului nostru de sport GOLAZO.ro.

Trei variante pentru „tricolori”

În funcție de locul pe care va încheia astăzi în grupa E, România poate da peste următorii adversari:

  • locul 1 – putem juca împotriva Olandei sau a Sloveniei;
  • locul 2 – vom înfrunta Franța;
  • locul 3 – putem întâlni Spania sau Anglia.

Practic, în acest moment fiecare dintre cele 3 locuri care duc în optimi o pot trimite pe România în fața unui adversar de top! Chiar și dacă câștigăm grupa și ocupăm primul loc ne poate pune față în față cu un nume ca Olanda.

Mai exact, dacă vom câștiga grupa, avem două șanse din trei să întâlnim Slovenia și una din trei să întâlnim „Portocala mecanică”.

Cum ne-a rămas Slovenia pe lista adversarilor, în locul Danemarcei

Meciurile de ieri din grupa C au fost unele care au adus o situație în premieră la acest Euro 2024.

Danemarca și Slovenia au terminat la egalitate perfectă grupa: 3 puncte și golaveraj 2-2, plus meci direct terminat la egalitate 1-1.

S-a trecut la următorul criteriu de departajare: clasamentul fair-play. Până în minutul 72, danezii aveau un „galben” în plus față, 6-5, și ar fi terminat pe locul 3.

Atunci, adversar ne era Danemarca. Dar „centralul” Clement Turpin l-a avertizat pe Bijol de la danezi și a echilibrat din nou balanța. Cele două echipe erau la egalitate și la „cartonașe”.

Atunci s-a trecut la ultimul criteriu de departajare, locul ocupat în clasamentul general al preliminariilor.

Danemarca a fost pe 9, Slovenia pe 15, astfel că nordicii au terminat pe locul 2, iar slovenii pe 3.

Cum ne ajută pe noi? De pe locul 3, Slovenia a intrat pe lista posibililor adversari pentru România! Altfel am fi putut da și peste danezi. Dar e singurul ajutor, într-o „mână de cărți” extrem de dură.

Rezumând situația la zi: în funcție de locul ocupat, România poate juca mai departe cu: Spania, Anglia, Franța, Olanda și Slovenia.

 

DailyBusiness
Economia României, în prag de colaps? Taxele majorate și inflația galopantă ridică semne de întrebare
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Gara din România, veche de peste 150 de ani, unde a trăit un vultur legendar. Chiar și marele I.L Caragiale a muncit aici, e un nod feroviar foarte important
Capital.ro
Lege pentru toți românii care nu locuiesc la adresa din buletin. Devine obligatoriu la divorț
Playtech.ro
Ora la care ciclonul Ashley va lovi cel mai puternic România. Care este traseul său și când scăpăm de fenomenele meteo severe
DailyBusiness
Avertisment SUMBRU în legătură cu vremea din ultimul weekend din septembrie! „Niciodată nu am văzut atâta apă în atmosferă!”
Adevarul
Ultimul drum al primului Rege al României. Cum a murit Carol I și ce l-a îngenuncheat, de fapt, pe cel mai longeviv suveran al țării noastre
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Super-furnicile invadează Europa. Provoacă pene de curent și paralizează rețelele de internet
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite
Cancan.ro
BREAKING! Viitura a ajuns în România! Ciclonul Ashley îşi face DEJA simţită prezenţa în 2 județe
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România! Devine obligatoriu de la 1 octombrie. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
StirileBZI
Morcovii ne ajută să vedem mai bine? Specialiștii contrazic tot ce știai!
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Iranul decretează cinci zile de doliu după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah
MediaFlux
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Tranzacţiile cu acţiuni Fondul Proprietatea au dus lichiditatea săptămânală a Bursei la un nivel record al ultimelor trei luni