PRO TV LIVE VIDEO BELGIA – ROMÂNIA. Fanii tricolorilor au luat cu asalt oraşul Kolnul. Bobiţă din Las Fierbinţi este lider de galerie

Suporterii români din Belgia sunt siguri că România va obține un rezultat pozitiv în al doilea meci de la EURO 2024.
Filip Stan
22 iun. 2024, 12:36
PRO TV LIVE VIDEO BELGIA - ROMÂNIA. Fanii tricolorilor au luat cu asalt oraşul Kolnul. Bobiţă din Las Fierbinţi este lider de galerie

PRO TV LIVE VIDEO BELGIA – ROMÂNIA. Naționala României i-a pus gând rău Belgiei. Mihai Bobonete este alături de suporterii români, în Koln

Este ziua celui de-al doilea meci al Naționalei de la Euro 2024, cel împotriva Belgiei. Nu o să fie uşor deloc, dar este partida care ne poate duce în optimi.

Lotul lui Edi Iordănescu a ajuns la Koln, după o călătorie cu trenul din orășelul în care Naționala și-a stabilit baza. Vineri seară are loc conferința de presă oficială, urmată de un antrenament pe stadionul pe care este programată înfruntarea de sâmbătă seară de la ora 22.

România- Belgia se joacă la Pro TV și pe VOYO.

După Munchen, unde au învins Ucraina cu 3 la 0, elevii lui Edi Iordănescu le-au pus gând rău și belgienilor, supranumiţii dracii roșii. Mai ales că adversarii de mâine considerau înainte să înceapă EURO 2024 că noi avem ultima șansă.

Meciul este LIVE TEXT pe Romaniatv.net.

BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO PRO TV

Belgia – România, echipe de start
Belgia: Casteels – Castagne, Faes, Debast, Carrasco – Mangala, Onana – Trossard, De Bruyne, Doku – Lukaku
Rezerve: Kaminski, Bakayoko, De Cuyper, De Ketelaere, Lukebakio, Openda, Sels, Theate, Tielemans, Vermeeren, Vertonghen, Vranckx
Absent: Witsel (Accidentat)
Selecționer: Domenico Tedesco

Selecţionerul este însă optimist, iar Radu Drăgușin, unul dintre cei mai buni jucători din incredibilul meci de luni, le promite suporterilor o nouă seară de vis.

Citește și

ROMANIA – BELGIA LIVE PRO TV. Aşa ar putea arăta primul 11 al României: „Iordănescu e superstițios”

Îmbrăcaţi elegant şi susținuți frenetic de o mână de suporteri români tricolorii au ajuns cu trenul la Koln.

Din pricina problemelor iscate de vremea rea din Germania, trenul a pornit cu o întârziere de un sfert de oră.

După o călătorie de aproape trei ore, cu trenul, de la Wurzburg, Naționala României a sosit în gara secundară de la Koln. Delegația a fost preluată de forțele de ordine române și germane, urcată în autocar și transportată direct la hotel.

Polițiștii și jandarmii trimiși din România nu au ratat ocazia să se fotografieze alături de fotbaliști.

Jandarm: „Au fost și probleme, trebuie să recunoaștem. Au fost câteva grupuri care erau de interes pentru poliția germană. Am reușit să intervenim primii. Se putea escalada. Am discutat cu ei, totul a fost în regulă, nu a fost cazul să se ia alte măsuri.”

PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO. Meciul decisiv pentru tricolori la Euro 2024. Hai România!

La Koln continuă să ajungă şi suporteri din țară.

Oficial, sunt așteptați pe stadion cel puțin 15.000 de conaţionali. Însă pentru cei care nu reușesc să ocupe un loc în tribune, Bobonete este pregătit să le fie alături în zona destinată fanilor români.

Mihai Bobonete: „O să fie mult mai mulți români care vin să vadă meciul cu Belgia pentru că acest rezultat a creat așteptări mari. Eu îi aștept la fan zone, la fan cornerul României. Eu o să conduc toate ostilitățile, cum ar veni! Vom face primul fan walk, adică aștept foarte mulți români. Avem un traseu de 2-3 kilometri până la stadion și voi avea portavoce. Sperăm să cântăm, să ne simțim bine, să transmitem energia aia bună către tricolori. Că de aia mergem acolo.”

Tricolorii lui Edi Iordănescu au vineri seară şi antrenamentul oficial.

Meciul România Belgia poate fi urmărit la Pro TV și pe VOYO mâine de la ora 22.

 

Românii vor ”invada” și orașul Koln. Câți suporteri sunt așteptați la România – Belgia

În jur de 30.500 de suporteri sunt așteptați la România – Belgia. ”Tricolorii” au fost încurajați de aproximativ 40.000 de suporteri în primul meci din Germania, în fața Ucrainei, și vor avea parte de o mare susținere și în meciul contra Belgiei.

Partida se va disputa pe Cologne Stadium, din Koln, arena care are doar 45.965 de locuri. Este important de precizat că Allianz Arena are o capacitate de 75.024 de locuri.

Este important de precizat că pentru meciul contra Belgiei au fost puse la dispoziție în jur de 43.000 de bilete pentru că regulamentul UEFA prevede să fie păstrate zone ”tampon” între suporteri.

ROMÂNIA – BELGIA LIVE VIDEO PRO TV. Supercomputerul revine! Pronostic neaşteptat după ce tricolorii au spulberat Ucraina

În ciuda acestui lucru, suporterii români își vor face simțită prezența și de această dată în tribune. În jur de 30.500 de suporteri români ar urma să fie prezenți la meci, potrivit prosport.ro.

Pe Cologne Stadium, din Koln, nu vor mai fi la fel de mulți români ca la Munchen, pentru că arena are doar 50.000 de locuri. Totuși, la acest meci vor veni mulți români stabiliți în Belgia.

Jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă a întâlnit în Genk o comunitate de români care așteaptă cu nerăbdare următorul meci al României. Mai mult decât atât, suporterii chiar au dat mai multe pronosticuri pentru meciul România – Belgia.

Pronosticurile suporterilor români din Genk:

”Sunt foarte bucuros pentru victoria pe care am avut-o împotriva Ucrainei și chiar îmi doresc să câștigăm contra Belgiei. Cred că o să batem cu 2-0. Stanciu și Man vor înscrie”.
”A fost o mare surpriză și o mare bucurie pentru toți românii. Sunt motivați, au plecat cu un plus de moral și cred că vom reuși. Va fi 2-1 România.”
”Normal că ținem cu România pentru că este țara noastră. Ne dorim un rezultat bun. Un egal e ok.”
”Cred că vom face un egal. Cred că va marca Man și de la ei Lukaku. A fost un meci super. Cel mai frumos meci de la 30 de ani încoace. Sper ca ăn sferturi să ajungem, cel puțin.”
”Îi batem cu siguranță. Să sperăm ca va fi 1-0 pentru România și Stanciu va marca.”

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Capital.ro
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Servicii medicale gratuite pentru români! Ce se modifică de la 1 iulie
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Bianca Drăgușanu prevestește marea împăcare! Alex Bodi se va întoarce la Ema Uta: 'O iubește foarte mult'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât a ajuns să coste un simplu croissant în Vama Veche! Turiștilor nu le vină să creadă cât trebuie să plătească pentru un tub de chipsuri
Capital.ro
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Jordan Bardella clarifică poziția RN față de conflictul din Ucraina
MediaFlux
BANI pentru TOATE MAMELE! Sumele vin mai DEVREME
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?