VIKING – FCSB 1-3. Penalty salvator în ultimele secunde de joc. Echipa lui Becali şi CFR Cluj sunt în grupele Conference League

FCSB s-a calificat eroic în grupele Conference League! Golul lui Radunovic din prelungiri îi duce mai departe în competiție pe roș-albaștri. Şi CFR s-a calificat dramatic, cu un gol marcat în ultimul minut de joc.
Filip Stan
25 aug. 2022, 21:52
VIKING - FCSB 1-3. Penalty salvator în ultimele secunde de joc. Echipa lui Becali şi CFR Cluj sunt în grupele Conference League

VIKING – FCSB 1-3. FCSB s-a calificat în premieră în grupele Conference League, după ce a întors scorul din tur, în deplasare cu norvegienii de la Viking. Românii s-au impus cu 3-1 după ce în tur au pierdut la București cu 0-1.

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, joi seară, după calificarea în grupele Conference League, că se poate spune că el este talismanul norocos al FCSB. Dică a fost ultimul antrenor care calificase echipa în grupele Europa League.
”E un moment important în cariera mea, dar să nu uităm că eu am mai dus această echipă în grupele Europa League cu câţiva ani în urmă.

Am început foarte bine, apoi am primit gol dintr-o greşeală, iar în repriza a doua am schimbat jocul şi am mai marcat două goluri. Trebuie să avem mai multă concentrare în faţa porţii. Toţi jucătorii au dat dovadă de o atitudine bună. Sunt mândru de aceşti jucători şi de faptul că îi antrenez. Cred că sunt talismanul norocos al acestei echipe! Sunt un om norocos. Îmi doresc să facem şi în grupe meciuri bune! Vreau să mai aducem doi jucători, dar o să vedem. În grupe îmi doresc să jucăm cu echipe puternice, care să joace fotbal”, a declarat Nicolae Dică.

Cum s-a desfăşurat meciul:

Min. 91: Goool FCSB, calificare dramatică în grupele Conference League

Min, 54. GOOOL FCSB, VIKING – FCSB 1-2, Cordea readuce speranţa pentru echipa lui Becali

FCSB este la egalitate cu formaţia norvegiană Viking Stavanger, scor 1-1, la pauza meciului care are loc joi seara, pe Viking Stadion din Stavanger, în manşa secundă a play-off-ului Europa Conference League la fotbal.

La fel ca în tur, FCSB a deschis scorul în minutul 3, prin Malcom Edjouma, cu o lovitură de cap din 5 metri la centrarea lui Florinel Coman. Viking a înscris în minutul 26 prin Zlatko Tripic, dintr-un penalty dictat după ce Ştefan Târnovanu l-a faultat pe Daniel Karlsbakk.
VIKING – FCSB 1-1, Tripic Z.(Penalty), min 26

VIKING – FCSB 0-1, Edjouma  deschide scorul

Viking – FCSB. Echipe de star

VIKING: Gunnarsson – Bjorshol, Brekolo, Vevatner – Kabron, Lokberg, Solbakken, Fridjonsson, Pottynama – Karlsbakk, Tripic
REZERVE: Ostbo, Ree, Torsteinbo, De Lanlay, Sandberg, Auklend, Tangen, Vikston, Traore, Kvia-Egeskog, Paulsen, Austbo
ANTRENOR: Morten Jensen

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma – Cordea, Miculescu, Oct. Popescu, Fl. Coman – B. Rusu 
REZERVE: A. Vlad, Haruț, I. Stoica, M. Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu 
ABSENȚI: Panțâru, I. Cristea, Șut, Dumiter (accidentați), Olaru (suspendat), V. Crețu, Bouhenna, S. Șerban (în afara lotului)
ANTRENOR: Nicolae Dică

Stadion: Viking (Stavanger, Norvegia) 
Arbitru: Tamás Bognár (Ungaria)

Gigi Becali, înainte de Viking – FCSB: „Dacă nu ne calificăm, merg și pe vânzarea de jucători”

Gigi Becali este convins că FCSB va reuși să -obțină calificarea, în ciuda eșecului din tur, patronul lui FCSB declarând recent, la Ora Exactă în Sport, că Viking este cea mai slabă echipă pe care a văzut-o în ultimii 20 de ani.

Totuși, patronul de la FCSB a vorbit și despre eventualitatea în care echipa sa nu va reuși să întoarcă rezultatul din meciul tur și a explicat că sunt șanse mari să apeleze la vânzarea de jucători.

https://www.youtube.com/watch?v=VGDPfhzZ5GU

„Hai să vedem dacă ne calificăm. Dacă ne calificăm, e alta politica și pot pleca pe sume mai mari. Depinde de calificare. Dacă ne calificăm, câștig bani din calificări și din performanțe. Dacă nu, merg și pe vânzare de jucători. Sunt strategii și strategii, Domnul să mă îndrume”, a spus Gigi Becali, la Sport Total FM.

Tragedie în sport. Campionul a murit în somn la câteva zile după ce a câştigat titlul

Chiar dacă ia în calcul acest scenariu, Gigi Becali nu are emoții în privința meciului din Norvegia, având în vedere ce a făzut în partida de pe Arena Națională.

„Sunt vreo 6 milioane pentru grupele Conference League. Cu siguranță că vom fi acolo. Eu vă garantez. Numai dacă Dumnezeu e împotriva noastră nu ne calificăm. Și nu e, că n-are de ce. Jucăm cu o echipă care n-are cum, e imposibil”, a mai spus patronul lui FCSB.

  • 2.940.000 de euro este premiul oferit de UEFA echipelor care se califică în grupele Conference League
    500.000 de euro este suma câștigată de echipe pentru o victorie, în timp ce remiza este recompensată cu 166.000 de euro

Nicolae Dică: „Avem şansa noastră”

PRO TV LIVE VIDEO VIKING – FCSB ONLINE STREAMING. Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, le-a cerut iertare fanilor pentru eşecul din meciul cu Viking, scor 1-2, însă este convins că formaţia pe care o pregăteşte se va califica în grupele Conference League.

”Suntem dezamăgiţi cu toţii pentru că este un joc pe care nu trebuia să-l pierdem. Ei au avut două ocazii şi au marcat, iar noi nu am fost concreţi în ultimii 20 de metri. Şi portarul lor a scos câteva mingi senzaţionale. Acum avem şansa noastră, mai mică faţă de ei, dar cred că în Norvegia putem să întoarcem rezultatul.

Alarmă aeriană şi la un meci din prima ligă ucraineană. Jucătorii s-au refugiat într-un buncăr – VIDEO
Indiferent dacă jucăm pe sintetic, pământ, iarbă, trebuie să jucăm şi să ne calificăm. Olaru a luat un galben, nu trebuia să facă asta şi va plăti. Nu ştiu dacă înainte se dădeau amenzi la club pentru aşa ceva, dar de când am venit eu, se dau! Îmi cer scuze fanilor pentru că nu am reuşit să câştigăm acest meci!”, a declarat Nicolae Dică după meci.

Antrenorul lui Viking: „Ne vom apăra cu FCSB, ce să facem altceva?”
PRO TV LIVE VIDEO VIKING – FCSB ONLINE STREAMING Unul dintre cei doi antrenori principali ai lui Viking, Morten Jensen, a explicat pentru Gazeta Sporturilor motivul incredibil din cauza căruia Viking s-a sufocat pe terenul celor de la FCSB, anunță deschis că va face un joc defensiv și în retur, se bucură că lipsește Darius Olaru, „pentru că e cel mai bun”, și dezvăluie deschis ce buget și ce salarii are formația pe care o conduce.

„A fost extrem de cald și nu era deloc aer în stadion, nu e o ventilație foarte bună. A contat și că noi nu suntem obișnuiți să jucăm pe o arenă atât de mare, cu mulți fani și care să și facă o atmosferă cum a fost acolo”, a explicat Morten Jensen.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!