Probleme la metrou, luni seară. S-a circulat cu dificultate pe magistrala 1! Anunţul Metrorex

Incident la metrou, luni seară. Circulaţia trenurilor de pe magistrala 1 s-a desfăşurat cu dificultate, din cauza unor probleme tehnice.
Alina Costache
16 aug. 2021, 21:17
Probleme la metrou, luni seară. S-a circulat cu dificultate pe magistrala 1! Anunţul Metrorex

Probleme la metrou, luni seară.  S-a circulat în sistem pendular între Gara de Nord 1 şi Crângaş. Circulaţia a fost reluată în jurul orei 20.50.

Probleme la metrou, luni seară. S-a circulat cu dificultate pe magistrala 1! Anunţul Metrorex

Şi pe 8 august traficul cu metroul în Bucureşti a fost îngreuna pe Magistrala M1 din cauza unei defecţiuni tehnice apărute în zona staţiei Obor. Probleme la metrou pe Magistrala M1 din cauza unei defecţiuni tehnice. La ceastă oră se circulă în sistem pendulă între staţiile Obor şi Ştefan cel Mare pe Magistrala M1.

„Metrorex informeaza ca astazi, 08.08.2021, in intervalul 10:20 – 11:11, circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 s-a desfasurat cu dificultate din cauza aparitiei unei defectiuni tehnice in calea de rulare, pe distanta Stefan cel Mare – Obor.

Pentru continuarea si fluidizarea calatoriilor, circulatia trenurilor a fost reorganizata in sistem pendula intre statiile Dristor 2 – Piata Iancului, pe linia 1 si Piata Iancului -Piata Victoriei 2, linia 2.

Calatorii au fost informati despre modificarea circulatiei trenurilor prin instalatiile de sonorizare de la nivelul vestibulelor si peroanelor statiilor de metrou”, a transmis conducerea Metrorex, într-un comunicat de presă, completând că siguranta publicului calator nu a fost pusa in pericol in niciun moment.

Linia M2 de metrou se va prelungi şi dincolo de Şoseaua de Centură, către comuna Berceni, a anunţat, marţi, primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă.

Metroul se extinde dincolo de Şoseaua de Centură. „Prelungim linia M2 de metrou şi dincolo de Şos de Centură, către comuna Berceni. Acest proiect, la care lucrăm deja împreună cu Consiliul Judeţean Ilfov, cu Ministerul Transporturilor, cu Metrorex şi cu CFR S.A., a primit astăzi undă verde, în unanimitate, din partea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, fapt pentru care trebuie să mulţumesc tuturor consilierilor generali, indiferent de partidele politice pe care le reprezintă”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pe pagina sa de Facebook.

Edilul a spus, de asemenea, că printre avantajele acestui proiect este şi faptul că va scădea timpul petrecut în trafic, „prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4”. „De ce am început acest proiect? Pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică şi o viaţă mai bună pentru oameni. Pentru că generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulţi la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa maşinile în afara oraşului şi vom circula cu metroul, dar şi scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4. În plus, este un nou pas către dezideratul de a transforma zona într-una metropolitană, conectată în mod real cu restul oraşului”, a explicat Daniel Băluţă.

Citeşte şi: Metroul se extinde dincolo de Şoseaua de Centură. Magistrala M2 va fi prelungită spre comuna Berceni
 

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de finalizare. Lucrările au rămas în urmă și se pare că șoferii mai au de așteptat
Capital.ro
Mașinile interzise în București. Se pun restricții tot timpul, orele 07-10 și 16-19
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Vestea zilei pentru 200.000 de români. Ce s-ar putea întâmpla cu pensiile lor
Adevarul
Pensiile militare nu vor mai fi impozitate sub 3.000 de lei. De când se aplică prevederea
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Rețetă de toamnă. Bărcuțe de vinete umplute cu carne tocată
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste nas
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Melania Trump îl apără pe fostul președinte Donald Trump: Reacție dură față de administrația Biden
MediaFlux
PENSIE mai mare pentru sute de mii de pensionari. Boloș a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...