Produsul de Crăciun care se vinde cu doar 3 lei la Lidl. Galantarele vor fi golite în câteva ore

Magazinele Lidl din România vor funcționa după un program special de Crăciun 2023, în zilele de 24, 25, 26 decembrie şi în săptămâna premergătoare acestei aşteptate sărbători.
Filip Stan
21 dec. 2023, 15:08
Produsul de Crăciun care se vinde cu doar 3 lei la Lidl. Galantarele vor fi golite în câteva ore

Lidl are o ofertă bogată de produse în perioada Crăciunului. Potrivit catalogului online, ciolanul de porc, dezosat și afumat, de la o gamă românească, din Timişoara, este la mare reducere. Alimentul iubit de clienții Lidl se vinde la un preț special până în Ajunul Crăciunului. Se poate cumpăra cu numai 3 lei zilele astea, după ce a primit o reducere substanțială de 30%. Inițial, prețul său a fost de 4,29 lei pe suta de grame.

Gustosul produs este ideal pentru a fi folosit în multe preparate tradiționale românești. Printre acestea se numără fasolea cu ciolan, ciorba de ciolan cu fasole boabe (zama ardelenească) și fasolea cu ciolan afumat și sos gros.

Programul de Crăciun 2023. Când poți face cumpărături la Carrefour, Kaufland, Auchan, Lidl, Mega Image și Penny

Aceasta este o rețeta ungurească care se găsește frecvent pe mesele românilor. Lidl are și alte produse speciale zilele astea pe rafturi, cum ar fi: ceafa țărănească care se poate achiziționa de oameni cu numai 3,99 lei per suta de grame.

De asemenea, kaizerul este nelipsit din magazin și are tot un preț special. Se poate cumpăra cu doar 3,69 lei per suta de grame. Toate aceste alimente fac parte dintre cele care nu lipsesc deloc de pe masa de Crăciun.

Mulți români se înghesuie zilnic să cumpere produse din carne de la Lidl, mai ales că acestea se găsesc deseori la ofertă și au un preț accesbil. Însă, puține persoane știu de unde provin. Surpriza este una destul de mare.

De unde provine carnea de la Lidl

Lidl este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine de la noi din țară și asta pentru care dispune de o gamă variată de produse dar și de oferte săptâmânale greu de refuzat. Totuși, mulți nu știu de unde provin, de fapt, alimentele pe care se grăbesc să le cumpere din magazine.

Retailerul promovează grija pentru planetă, dar și pentru clienții săi, astfel că deține o gamă variată de produse bio. „Vrem să avem grijă de tot ce-i mai bun: de sănătatea clienților noștri, dar și de mediul înconjurător. De aceea, încercăm să îmbogățim permanent gama noastră de produse bio.

Produsele bio sunt realizate doar din ingrediente naturale, fără organisme modificate genetic, fertilizatori și pesticide chimice, stimulatori de creștere, hormoni sau antibiotice”, se arată pe site-ul Lidl.

Din această categorie face parte și carnea. Surpriza este, însă, că Lidl a decis să colaboreze cu crescători din România, astfel că o mare parte dintre produsele din carne care se găsesc pe raft provin chiar din țara noastră.

„În acest moment, la împlinirea a cinci ani de prezenţă pe piaţa de retail din România, avem peste 100 de colaboratori din România, pentru diverse categorii de produse pe care să le oferim clienţilor noştri.

Citește și: Programul de sărbători al mall-urilor din Bucureşti. Cât timp va fi deschis Mega Mall sau Park Lake de Crăciun

Legumele şi fructele nu sunt însă singurele produse proaspete care provin din România. Carnea proaspătă din magazinele Lidl provine aproape în totalitate (aproximativ 90%) de la furnizori din ţara noastră“, a dezvăluit retailerul german, conform playtech.ro.

De unde provin mezelurile
Nu doar carnea pentru grătar sau alte mâncăruri de la Lidl provine din România, ci și o bună parte din materia prima utilizată pentru obținerea mai multor mezeluri. Acestea sunt produse într-o fabrică Cluj.

Astfel că, produsele din categoria Cămara noastră sunt autentice, așa cum este subliniat și pe site-ul retailer-ului. Prin urmare, atunci când cumpărați mezeluri din gama anterior amintită, PIKOK sau BARONI, aveți în minte că sunt realizate chiar la noi în țară.

 

Surpriza din galantarele Kaufland. De unde provine carnea de porc

În preajma sărbătorilor de Crăciun, mulți români caută carnea perfectă de porc pentru rețetele tradiționale. Mulți aleg să facă achizițiile de la Kaufland, poate și tu te numeri printre aceștia. Dar de unde vine carnea de porc care se vinde în lanțul de magazine? Descoperă mai jos răspunsul!Crăciunul românesc nu este complet fără sarmale, caltaboș, lebăr sau șorici, iar porcul este elementul esențial în această perioadă. Cei care au crescut porci în gospodării sunt avantajați.Însă, cei din orașe se văd nevoiți să străbată diverse magazine în căutarea celei mai bune cărni de porc. Printre aceste magazine se numără și Kaufland, dar care este originea exactă a cărnii de porc de acolo?

Reprezentanții Kaufland au lămurit lucrurile

Reprezentanții Kaufland România au anticipat această întrebare frecventă și au oferit clarificări pe site-ul lor oficial.

Retailerul cunoscut a confirmat că sunt primii în România care oferă carne de porc exclusiv din Raftul Românesc, provenită de la porci crescuți și născuți în țară. Astfel, Kaufland România își propune să susțină agricultorii locali și să ofere clienților un produs sănătos și de înaltă calitate.

Cu câți lei se vinde 1 kg de ceafă de porc, în Lidl. Clienții nu au crezut că acesta este prețul real

„Suntem primii în lanțul de magazine unde 100% din carnea de porc de la Raftul Românesc provine de la porci născuți aici, nu doar crescuți, datorită extinderii programului de stimulare a producției interne.

În același timp, susținem fermierii în adoptarea primului program de bunăstare a animalelor, care aduce standarde noi de calitate pentru creșterea porcilor”, au anunțat oficial cei de la Kaufland România pe site-ul lor.

Ce prețuri are carnea de porc la Kaufland

Și pentru cei interesați de prețuri, iată cât costă carnea de porc la Kaufland, conform catalogului online:

  • Ceafă de porc fără os: 69,99 lei/kg;
  • Piept de porc afumat cu os: 2,99 lei/100 g;
  • Mușchiuleț de porc: 35,99 lei/kg;
  • Piept de porc cu os: 19,46 lei/kg;
  • Cotlet de porc: 19,99 lei/500 g;
  • Cotlet de porc fără os: 23,99 lei/kg.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!