Profesor reţinut după ce a agresat patru elevi în timpul orelor. O elevă are nevoie de mai multe zile de îngrijire

Un profesor din Covasna a fost reţinut de procurori după ce a agresat patru elevi în timpul orelor de curs, iar una dintre victime s-a prezentat la spital şi are nevoie de patru zile îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor.
Alina Costache
12 oct. 2022, 16:02
Profesor reţinut după ce a agresat patru elevi în timpul orelor. O elevă are nevoie de mai multe zile de îngrijire

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a anunţat că procurorii au deschis un dosar penal pe numele unui profesor în vârstă de 39 de ani care a agresat patru elevi.

Scandalul a pornit după ce o elevă de 12 ani a ajuns la spital şi a declarat că a fost agresată fizic de un profesor. Ulterior, în urma verificărilor poliţiştii au aflat că alţi trei elevi ar fi fost agresaţi de acelaşi profesor.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a fost înregistrat un dosar penal, urmare sesizării adresate organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Covasna – Biroul Siguranţă Şcolară, de către reprezentanţi ai unei unităţi sanitare din jud. Covasna, cu privire la prezentarea în vederea acordării de îngrijiri medicale unei persoane minore, în vârstă de 12 ani, care a relatat că a fost agresată fizic de către un cadru didactic, în timpul orelor de curs, în ziua de 07.10.2022.

Citeşte şi: Klaus Iohannis se adresează dascălilor de Ziua Educaţiei: „O educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi”

Din cercetări au rezultat date în sensul că respectivul cadru didactic, în aceeaşi zi, în timpul orelor de curs, a lovit încă trei elevi minori.

În cauză, prin ordonanţa din 08.10.2022 a organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare, confirmată de procuror, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de S.Z., cadru didactic, cu privire la săvârşirea a patru infracţiuni de purtare abuzivă, prev. de art. 296, alin. 2 Cod penal.

Citeşte şi: Daniel Funeriu, după demisia lui Cîmpeanu: „Voi vă dați seama în ce fundătură a fost adusă țara asta dacă primul gest al viitorului ministru al educației ar trebui să fie să-i retragă titlul de doctor premierului?”

La 08.10.2022, persoana vătămată minoră care s-a prezentat la unitatea sanitară, a fost examinată de către un medic legist, care a concluzionat că minora prezenta leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 3-4 zile îngrijiri medicale. La 08.10.2022, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Covasna – Biroul Siguranţă Şcolară au dispus măsura preventivă a reţinerii suspectului S.Z., pentru o perioadă de 24 de ore.

În prezent, ancheta este în desfăşurare, în vederea stabilirii în mod corect şi complet a circumstanţelor comiterii faptelor”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul spectaculos din România care a fost reabilitat recent. Trece prin inima munților
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Risc pentru sănătate. Cum bolul de apă al câinelui poate fi periculos
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Cel puţin şase persoane ucise într-un raid aerian asupra unei clădiri rezidenţiale din sudul Libanului
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...