Profeţia lui Nostradamus despre războiul lui Putin: Mierea va costa mai mult decât lumânarea de ceară!

Multe dintre „previziunile” lui Nostradamus încă sunt discutate pe Internet și au propriile comunități de susținători.
Mircea Filipescu
21 iul. 2023, 23:11
Profeţia lui Nostradamus despre războiul lui Putin: Mierea va costa mai mult decât lumânarea de ceară!
Profeţia lui Nostradamus despre războiul lui Putin

Ce „profeție” a făcut Nostradamus despre Vladimir Putin? Ultimele discuții intense spun că a fost „anunțată” chiar și invazia lui Vladimir Putin în Ucraina, care ar declanșa Al Treilea Război Mondial.  Având în vedere că se crede faptul că Nostradamus a prevăzut foametea atât de mare, încât oamenii se vor mânca între ei („Fără stareți, călugări sau novice să învețe; Mierea va costa mai mult decât lumânarea de ceară. Atât de mare prețul făinii, că omul va fi dezorientat. În disperare, îl va mânca pe aproapele său”), mulți spun că tot el a prevăzut cu succes și invazia Rusiei în Ucraina, notează IFLScience.

Cum a prevestit Nostradamus războiul lui Vladimir Putin?

Pasajul în care Nostradamus menționează că oamenii vor deveni atât de agitați din cauza unui război major este următorul: „Șapte luni de mare război, oamenii mor din cauza faptelor malefice. Evreux (aici, un băiat viteaz, n.r.) nu ar trebui să se plece în fața regelui”.

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2023 au început să se împlinească deja. Românii au ajuns să se confrunte zilnic cu problemele prezise de el
Or, aceste „previziuni” sunt întreținute de tabloide precum cel britanic Daily Star, care speculează că „aceasta ar putea fi văzută ca o aluzie către Al Treilea Război Mondial, care are la bază războiul din Ucraina”.

Cât de reale sunt profețiile lui Nostradamus?

Având în vedere aceste profeții, este inerentă întrebarea: a fost Nostradamus un vrăjitor atât de puternic încât să poată prezice viitorul? Răspunsul este: nu. Partea cea mai exploatată a unor astfel de previziuni este aceea că, dacă ești foarte vag, ai mari șanse să ai dreptate în legătură cu o paletă întreaga de subiecte.

Cele 4 previziuni ale lui Nostradamus pentru 2023: „Şapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”

De aceea, nici horoscopul nu anunță întâmplări foarte specifice precum „ai grijă la piesa de Lego pe care Daniel, fiul tău, a uitat-o în colțul camerei, altfel vei avea parte de minute întregi de durere”, însă sunt construite enunțuri precum „Soarele este în armonie cu semnul tău, deci ai putea avea parte de schimbări majore”.

Concluzia este aceea că totul este atât de vag, încât se poate aplica în orice situație și oricui, inclusiv tatălui care va călca pe o piesă de Lego. Această explicație poate fi aplicată și „profețiilor” lui Nostradamus.

Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Se crede că această predicție se aplică și în anul 2023, iar conform mărturisirilor ei, tratamentul-minune ar conține mult fier, ajutând oamenii să se vindece de boala nemiloasă.

S-a născut un copil normal, dar la 12 ani a primit primul semn, după ce a fost lovită de furtună și aruncată de aer. De atunci, viața Babei Vanga s-a schimbat radical.

Celebrele previziuni ale bulgăroaicei ale cărei sfaturi erau ascultate de mai marii lumii sunt și pentru 2023. Baba Vanga, clarvăzătoare care a profețit care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului al XXI, omenirea va scăpa de cancer.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023: Va avea loc „o invazie a rusilor extremiști” în Europa şi omenirea va descoperi leacul pentru cancer
Potrivit specialiștilor, clarviziunile acesteia se vor aplica și anul acesta, când Baba Vanga spune că se va găsi tratamentul minune pentru această maladie nenorocită, ce ar conține mult fier. Aceasta ar fi vestea bună, dar n-am scăpat nici de momentele grele. Pentru că omenirea se va confrunta cu dezastre naturale, dar și crize economice, iar unii șefi de stat vor trece prin situații groaznice.

Rușii vor invada Europa

Pe de altă parte, Baba Vanga a povestit că a văzut și o invazie a rușilor extremiști în Europa și e posibil să avem parte de atacuri chimice din partea lor. Din nefericire, clarvăzătoarea, numită „Nostradamus din Balcani”, a spus că un asteroid va lovi planeta, iar oamenii vor avea enorm de suferit de pe urma acestui lucru.

Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Ce predicții extraordinare a făcut Baba Vanga

Celebra bulgăroaică a anunțat data morții lui Stalin, începutul dezastrului Uniunii Sovietice, dar și dezastrul de la Cernobîl și victoria electorală a lui Boris Elțân. Tot Baba Vanga a fost cea care a vorbit despre scufundarea submarinului rus Kursk și a prezis atacurile din 11 septembrie, precum și victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah.

Pe de altă parte, Baba Vanga a lăsat omenirii și câteva sfaturi despre cum să aibă o viață lipsită de primejdii, nenorociri și ghinioane. Prezicătoarea vă recomandă să aveți mereu în casă crenguțe de soc, pentru că e planta care aduce noroc și alungă energiile negative.

De asemenea, nu trebuie să țineți în casă farfurii sparte sau stricate pentru că veți avea fisuri în viață. Și, foarte important, nu coborâți niciodată din pat cu piciorul stâng, pentru că veți pierde foarte mulți bani și veți avea pagubă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!