PROFEŢIE CUTREMURĂTOARE. „Sfânta Fecioară a zis că Rusia va deveni instrumentul de pedeapsă al lui Dumnezeu”

Sora Lucia din Fatima, în 1957, a avut o discuție cu părintele Fuentos, în care a spus că Sfânta Fecioară le-a spus ei și celor doi veri ai săi că Rusia va deveni instrumentul de pedeapsă a lui Dumnezeu, dacă lumea întreagă nu va obține nimic, înainte de convertirea sa. Convertirea Rusiei înseamnă trecerea ei la catolicism.
Ionela Marcu
04 apr. 2015, 08:54
PROFEŢIE CUTREMURĂTOARE.

Un mesaj misterios și interesant, care revine în actualitate, mai mult ca oricând, dat fiind situația din lumea întreagă, scrie efemeride.ro. Televiziunea Rusia 1, în 24 martie 2014, anunța printr-un jurnalist că poate transforma SUA într-un câmp de cenușă radioactiv. Din reportajul respectiv reieșea faptul că Rusia are armament de ultima generație, foarte performant.

Acest armament se bazează pe folosirea undelor de înaltă și joasă frecvență. Rușii susțin că invențiile lui Nikola Tesla au fost folosite pentru a obține arme performante.

Citeşte şi GERMANIA va câştiga AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL prezice omul care a anticipat venirea comunismului

Părintele canadian Gruner, pornind de la situația geopolitică actuală, coroborând cu spusele sorei Lucia din Fatima, trage un semnal de alarmă asupra unui iminent război mondial. Părintele Gruner este persecutat de Vatican, de peste 40 de ani, pentru că a fost un susținător al miracolului care s-a produs la Fatima, apariția Sfintei Fecioare și discuția cu cei trei copii, printre care și Lucia. Cunoscându-i poziția și credința că mesajele transmise la Fatima de Sfânta Fecioară sunt realitate, rușii l-au contactat și l-au invitat la ambasada rusiei din Roma, pentru a purta o discuție.

Părintele a declarat că întâlnirea la ambasadă a durat câteva ore și că în urma discuțiilor, ambasadorul a trimis lui Putin un raport în acest sens.

Rușii au fost foarte interesați de cel de al treilea secret de la Fatima. O lună mai târziu, Putin a făcut o vizită la Vatican, oferindu-i cadou o icoană Papei, cu Maica Domnului. Cinci luni mai târziu, după întâlnirea cu părintele Gruner, a izbucnit războiul din Crimeea.

Cel de al treilea secret de la Fatima a fost dezvăluit în 13 mai 2000, după vizita papei Ioan Paul al II-lea la Fatima. Trei ani mai târziu, sora Lucia murea. O altă poziție interesantă, referitor la cel de al treilea secret de la Fatima a avut părintele Malachi Martin, o persoană foarte influentă la Vatican.

Citeşte şi Al treilea război mondial va începe când România va fi la pământ din punct de vedere economic şi politic

Într-un interviu el a reamintit un eveniment pe care unii l-am uitat, sau poate nu l-am cunoscut. În anul 1914, cu trei ani înainte de evenimentul de la Fatima, într-un sat din Ucraina, Hrushiv, Fecioara a apărut sătenilor, chiar lângă cupola bisericii, anunțându-i că vor veni zile grele pentru ei și religia lor, timp de 80 de ani. Instaurarea comunismului a adus și în Ucraina persecuțiile religioase.

În 27 aprilie 1987, la un an de la tragedia de la Cernobîl, Fecioara apare din nou, în același sat, lângă biserică, unde îi transmite un mesaj unei fetițe în vârstă de 10, pe nume Marina Kyzin. Marina susține că în mesaj, Fecioara a adresat rugămintea de a transmite oamenilor să se roage, pentru că un mare rău va veni din Rusia. Fecioara a apărut pe cerul Ucrainei până în 15 august 1987. Peste 500000 de oameni i-au văzut chipul.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Care sunt, de fapt, diferențele între diabetul de tip 1 și cel de tip 2. Când trebuie să mergi la medic
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
„Profeția” fostul președinte Gerald Ford despre prima femeie în fruntea Americii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Minivacanță de 4 zile în august pentru angajații din România. Cine beneficiază de cele 4 zile libere în august 2024
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Noi imagini și mărturii despre prăbușirea dronelor rusești lângă Plauru
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!