PROFETII NOSTRADAMUS 2020. Un cutremur aproape de România va crea haos. Recesiune economică şi un război devastator

Nostradamus a făcut predincții care s-au dovedit a fi adevărate. Atât oamenii simpli, cât și cercetătorii sunt șocați de acuratețea cu care Nostradamus a putut vedea viitorul.
Romania TV
28 dec. 2019, 13:52
PROFETII NOSTRADAMUS 2020. Un cutremur aproape de România va crea haos. Recesiune economică şi un război devastator

PROFETII NOSTRADAMUS 2020. Pentru anul următor, profetul a realizat o serie de aspecte, care vor pune sub semnul întrebării anumite zone de pe Terra. Nostradamus a anunțat pentru 2020 producerea unui mare cutremur. Predicţiile descriu producerea unui cutremur mare în America, numită Noua Lume, pe coasta de vest. Cutremurul va produce o catastrofă geologică imensă. Acest lucru se va întâmpla data viitoare când Mercur este retrograd în Rac (între 18 iunie și 12 iulie).

Europa nu este mai ferită de cutremure în acest an. Nu se pune problema dacă va avea loc un seism, întrebarea este când se va întâmpla exact în 2020. Următorul cutremur va măsura între 7 și 7,4 grade pe scara de magnitudine a lui Richter și se va întâmpla în Turcia.

Criza economică – Profeții Nostradamus

Ne așteaptă o criză economică în 2020? Opiniile analiștilor din întreaga lume sunt împărțite, dar nimeni nu neagă că norii negri s-au adunat asupra economiei globale. Sute de fonduri speculative închise vor intra în faliment, iar piața de schimb internațional va trebui să se închidă în timp scurt – poate chiar și pentru o săptămână, pentru a opri panica vânzării acțiunilor, care va învălui încet piețele bursiere.

În ceea ce privește economia mondială se va produce o criză majoră, mai puternică ca cea din anul 2008, soldată cu falimente și recesiune. 

Nostradamus a prezis, de asemenea, criza din 2008, iar în 2020, lucrurile nu stau prea bine:

  • piețele de schimb sunt în cădere liberă și au atins niveluri de panică
  • sfârșitul crizei este încă din vedere
  • Statele Unite se confruntă cu o stagnare economică de câțiva ani
  • fundamentele economice nu se mai aplică astăzi

Incendii la o scară uluitoare – Profeții Nostradamus

Din seria profeții ale anului 2020, Nostradamus a vorbit despre incendii devastatoare.  Schimbările climatice vor crea multe probleme. Creșterea nivelului oceanelor și mărilor vor modifica harta lumii. Acest fenomen va fi cauzat de topirea gheţarilor din Antarctica.

În Europa vor apărea focuri ucigătoare: Grecia, Croația și valurile de căldură vor lovi țări precum Portugalia, Spania, Olanda, Germania și Franța. În 2020, America va fi topită de căldură excesivă după cum urmează: New Mexico și California, New Mexico, Palm Springs, Los Angeles.

Număr record de furtuni – Profeții Nostradamus

Tot în anul 2020, se va produce un uragan extrem de puternic care va produce multe victime. Conform prezicerilor Nostradamus, anul 2020 va înregistra un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane. America va fi victima unora dintre cele mai puternice tornade înregistrate vreodată. Unele dintre tornade vor avea un diametru de 1,6 km și vor mula pe o linie de până la 48 km, cu viteza vântului peste 320 km / h.

Nivelul mării crește – Profeții Nostradamus

Poate că nu mai era nevoie de o profeție a lui Nostradamus pentru a ne spune că nivelul mării crește, pentru că acest fenomen este cunoscut la nivel mondial.

Oamenii de știință atrag atenția și asupra acestei chestiuni. Aceștia au susținut că temperaturile de astăzi s-au înregistrat și acum 3 miliarde de ani, când nivelul oceanului era mult mai ridicat decât acum. 

Consecințele acestei creșteri ar putea fi:

  • uraganele,
  • inundațiile,
  • o mulțime de refugiați,
  • criza apei și a alimentelor
  • conflictele globale.

Profeții Nostradamus 2020 – Un mare război

Cea de a cincea profeţie se referă la declanşarea unui război. În catren se vorbește despre Orașul lui Dumnezeu, unde, doi frați vor începe un război pe viața și pe moarte. Haosul și focul vor distruge orașul. Specialiştii considera că ar putea fi vorba despre un război declanșat în Orașul Sfânt.

Anglia, un nou rege

În profețiile lui Nostradamus nu se specifică dacă regina Angliei moare sau nu, dar 2020 va fi anul în care Anglia va avea un nou rege.EA SĂ VINĂ ATÂT DE REPEDE!

Kim Jong-Un va fi detronat

Potrivit lui Nostradamus, Kim Jong-Un va fi detronat de poporul său, care se va revolta. Rusia se va implica în acest conflict, iar imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!