Prognoza meteo 13 august 2023. Vreme superbă în minivacanța de Sfânta Maria

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7...8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi pânã în jurul a 20 de grade în dealurile Crişanei, pe litoral şi în deltã.
Alina Costache
12 aug. 2023, 18:18
Prognoza meteo 13 august 2023. Vreme superbă în minivacanța de Sfânta Maria

TARA

Valorile termice diurne vor creşte uşor şi se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a ţãrii, iar în sud, sud-est şi pe arii mai restrânse în vest vor caracteriza o vreme cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar dupã-amiaza în zona Carpaţilor Meridionali, izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi pânã în jurul a 20 de grade în dealurile Crişanei, pe litoral şi în deltã. În orele dimineţilor, cel mai probabil în depresiuni, izolat va fi ceaţã.

BUCURESTI

Vremea va fi frumoasã şi cãlduroasã, cu o temperaturã maximã de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Minima termicã va fi de 14…17 grade, cu cele mai mici valori în zona periurbanã.

LUNI

TARA

Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, cu temperaturi maxime de la 27…28 de grade pe litoral şi în depresiuni pânã în jurul a 33 de grade în Câmpia Românã şi Câmpia de Vest. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, iar vântul slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral. Din orele serii, înnorãrile se vor accentua treptat în regiunile sudice unde pe alocuri vor fi averse, însoţite de oraje şi izolat de rafale ale vântului. Minimele termice vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, mai scãzute în zonele depresionare, spre 7 grade în estul Transilvaniei unde se va forma ceaţã.

BUCURESTI

Vremea va fi cãlduroasã, cu temperaturi în creştere, astfel cã maxima se va situa în jurul a 33 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade. Cerul va fi mai mult senin ziua, apoi se va înnora, iar în a doua parte a nopţii vor fi posibile averse şi oraje. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

MARTI

TARA

Valorile termice vor fi uşor mai ponderate comparativ cu ziua anterioarã în majoritatea regiunilor. În vestul şi în sudul ţãrii, precum şi la munte vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploile vor fi posibile pe spaţii mici, iar uşoare intensificãri ale vântului vor fi pe litoral şi în bazinul vestic al Mãrii Negre. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali (unde vor fi condiţii de ceaţã) şi în jurul a 22 de grade pe litoral.

BUCURESTI

Valorile termice vor fi uşor mai ponderate faţã de ziua anterioarã şi vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri accentuate, averse şi oraje. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade.

CITESTE SI: Un nou ciclon acoperă cupola de foc de Sfânta Maria 2023. Elena Mateescu: „Răcirea va fi accentuată, apa mării rămâne gheaţă” 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Locul de lângă România care seamănă cu Saint Tropez. Prețurile sunt mici aici
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ana Maria Bărbosu, atacată dur de presa americană pentru medalia de bronz
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...