Prognoza meteo 15 septembrie. Vremea se menţine caldă, dar îşi fac apariţia ploile

Vremea se menţine caldă în mare parte din ţară, dar se întorc ploile. Meteorologii anunţă averse şi trecãtor descãrcãri electrice în zonele montane. De joi ploile se extind.
Alina Andrei
14 sept. 2021, 17:22
Prognoza meteo 15 septembrie. Vremea se menţine caldă, dar îşi fac apariţia ploile

Prognoza meteo 15 septembrie. La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în zona de munte şi prin estul teritoriului, unde doar izolat vor mai fi ploi slabe, de scurtã duratã, cu precãdere în prima parte a nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 17 grade. Se va semnala ceaţã, pe suprafeţe mici, în special în zonele depresionare.

În BUCURESTI cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului, însã probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 12…15 grade.

Citeşte şi: Alertă meteo: Ploi torenţiale şi grindină în multe judeţe Harta ANM

Prognoza meteo 15 septembrie MIERCURI

Vremea se va menţine caldã în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest şi în sud. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara, când se vor semnala averse şi trecãtor descãrcãri electrice, local în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã, pe arii restrânse în regiunile centrale şi sudice şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 6…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 17…19 grade pe litoral. La începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse se va semnala ceaţã, cu o probabilitate mai mare pe vãi şi în depresiuni.
BUCURESTI. Vremea se va menţine caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza şi seara când vor fi condiţii pentru averse slabe şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade.

 

Prognoza meteo JOI

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme caldã pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare dupã-amiaza în special în zonele de munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Din orele serii şi noaptea înnorãrile se vor accentua în vest, nord-vest şi parţial în centrul ţãrii, unde local vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 9 şi 18 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici se va forma ceaţã.
BUCURESTI. Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 13…15 grade.

 

Prognoza meteo VINERI

Vremea va deveni în general instabilã în regiunile intracarpatice şi la munte, unde cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, însoţite de descãrcãri electrice. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel cã în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitãţile de apã vor depãşi pe arii restrânse 20…25 l/mp şi izolat 40 l/mp. Pe alocuri vor fi cãderi de grindinã. În restul teritoriului vremea se va menţine caldã, cu cer variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe suprafeţe mici, cu o probabilitate mai ridicatã seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi în sud-est, iar local şi temporar intensificãri ale vântului vor fi şi asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea izolat se va forma ceaţã.
BUCURESTI. Vremea va fi caldã, chiar cãlduroasã în orele amiezii, când temperatura maximã va fi de 30…31 de grade. Cerul va fi variabil, iar seara şi noaptea vor fi înnorãri temporare şi probabilitatea pentru ploi, în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo 13 – 26 septembrie. Vreme caldă la începutul intervalului, dar spre finalul lunii se răceşte

Prognoza meteo SAMBATA

Vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitaţiilor. Cerul va fi variabil şi doar pe arii restrânse vor mai fi ploi de scurtã duratã şi posibile descãrcãri electrice, cu o probabilitate mai mare în zonele montane şi în estul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar local şi temporar în regiunile sudice şi estice. Temperaturile maxime, în scãdere faţã de ziua precedentã, se vor încadra în general între 20 şi 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6…7 grade în depresiuni şi 18…19 pe litoral. Dimineaţa şi noaptea izolat se va forma ceaţã.
BUCURESTI. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele caracteristice perioadei, astfel cã maxima va fi de 28…29 de grade, iar minima de 13…16 grade. Cerul va fi temporar noros, iar condiţiile de ploaie reduse. Vântul va sufla în general moderat.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!