Prognoza meteo 16 – 22 aprilie. Vreme caldă la început de săptămânii, apoi temperaturile încep să scadă şi va ploua

PROGNOZA METEO. La începutul săptâmânii, vremea se menţine caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de vest a țării, precum și în zona de munte, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Şi bucureştenii se vor bucura de vreme frumoasă luni, când mercurul din termometre va urca până la 20 de grade. De la jumătatea săptămânii, temperaturile încep să scadă şi va ploua.
Romania TV
15 apr. 2018, 13:26
Prognoza meteo 16 - 22 aprilie. Vreme caldă la început de săptămânii, apoi temperaturile încep să scadă şi va ploua

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul și sud-vestul teritoriului, unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona de munte, iar trecător și în regiunile extracarpatice.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. În zonele joase, îndeosebi din est și sud-est, izolat, va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice și se va menține în general frumoasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, mai coborâte în zona litoralului, unde se vor situa între 10 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de vest a țării, precum și în zona de munte, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi ziua, mai ales în sudul Banatului, în Moldova și la munte. Dimineața și noaptea, în special în sud-estul țării, izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice și estice, unde numai izolat vor fi condiții să plouă slab, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în restul teritoriului, unde local, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 12…15 grade pe litoral și 26 de grade în nord-vest și centru, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade. În zonele joase, îndeosebi din sud-est, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va deveni apropiată de normal din punct de vedere termic în regiunile estice și centrale, dar se va menține caldă în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord-vestul și sud-estul extrem al țării, unde numai izolat vor fi posibile ploi slabe, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în restul teritoriului și local se vor semnala averse, trecător însoțite de descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 13 și 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 11 grade. În zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi condiții de ploaie slabă, de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi variabil, iar local în regiunile extracarpatice și izolat în restul teritoriului vor fi ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Pe crestele montane înalte, îndeosebi noaptea, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul se va intensifica temporar, cu precădere în regiunile estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 16 și 21 de grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade.

LA BUCUREŞTI cerul va fi temporar noros și, mai ales după-amiaza și noaptea, vor fi ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO. De vineri, valorile termice se vor menține în jurul normelor perioadei. Trecător va ploua slab, mai ales în estul și sudul țării, precum și la munte.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei. Trecător vor fi ploi slabe, de scurtă durată, mai ales în prima parte a intervalului.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru tineri în luna august. Există activități zi și noapte în acest loc, iar oricine își poate reîncărca bateriile
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
CrowdStrike vs. Windows 3.1: cum a câștigat Southwest Airlines
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!