PROGNOZA METEO 17 IANUARIE. Vreme deosebit de rece în toată țara. Temperaturi de -18 grade

Vremea se menține deosebit de rece pe întreg teritoriul țări, iar temperaturile minime ajung și la -18 grade Celsius. În Capitală, temperaturile vor ajunge la -14 grade pe timpul nopții.
Andreea Rubica
16 ian. 2021, 15:51
PROGNOZA METEO 17 IANUARIE. Vreme deosebit de rece în toată țara. Temperaturi de -18 grade

PROGNOZA METEO 17 IANUARIE. Vremea va fi geroasã în Maramureş, Transilvania, Moldova şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între -16 şi -6 grade, posibil mai scãzute în special în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, pe arii restrânse la munte, în vestul şi nord-vestul ţãrii şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã şi pe litoral. Local se va semnala gheţuş, iar izolat, va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

Citește și: Alertă meteo de GER în toată ţara. Temperaturile vor scădea până la -20 grade. Cum va fi vremea la Bucureşti

În București, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va avea înnorãri.

Duminică, vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în nordul, nord-estul, centrul şi local în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -17 şi -7 grade. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ninge slab, ziua – în regiunile vestice şi la munte, iar noaptea în nord, centru şi nord-est, precum şi în zona montanã aferentã. În restul teritoriului doar cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului şi în nordul Moldovei. Local, se va semnala gheţuş, iar mai ales spre sfârşitul intervalului, izolat, va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

În București, vremea va fi deosebit de rece, geroasã noaptea în zona preorãşeneascã. Pe parcursul zilei vor fi înnorãri în general persistente, iar noaptea cerul se va degaja treptat. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimã va fi de -9…-8 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, spre -12…-10 grade. Local se va semnala gheţuş.

Luni, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -9 şi -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã în jurul a -20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul zilei în jumãtatea nordicã a ţãrii, unde pe suprafeţe mici va ninge slab, cu precãdere în Transilvania, Moldova şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, îndeosebi în zona înaltã, iar ziua şi în sud-vest şi nord-est. Local, se va semnala gheţuş, iar dimineaţa şi noaptea, izolat, va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

În București, vremea se va menţine deosebit de rece, geroasã noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimã va fi de -12…-10 grade, mai coborâtã în zona preorãşeneascã, spre valori în jurul a -14 grade. Local se va semnala gheţuş.

PROGNOZA METEO 17 IANUARIE. Marți, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã îndeosebi dimineaţa în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -8 şi 0 grade, uşor mai ridicate în Banat şi vestul Olteniei, iar cele minime între -12 şi -2 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei şi nordul Moldovei. Cu precãdere în a doua parte a intervalului, vor fi înnorãri şi local ninsori slabe în vest, centru şi nord, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte. Pe arii restrânse se va semnala ceaţã.

În București, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasã mai ales dimineaţa. Temperatura maximã va fi de -2…-1 grad, iar cea minimã de -10…-8 grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Vor fi condiţii de ceaţã.

Miercuri, deşi valorile termice vor fi în creştere faţã de intervalul precedent, vremea va fi rece, dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime, în general, între -7 şi 2 grade. Vor fi înnorãri temporare în jumãtatea nordicã a ţãrii, unde pe spaţii mici vor fi precipitaţii slabe, predominant ninsori, şi izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte. În zonele joase se va semnala ceaţã.

În București, deşi valorile termice vor fi în creştere faţã de intervalul precedent, vremea va fi rece, dimineaţa şi noaptea. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã de -6…-3 grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO 17 IANUARIE. De JOI pana DUMINICA dimineata

În țară, vremea se va încãlzi, devenind treptat mai caldã decât în mod normal în ultima decadã a lunii ianuarie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicatã în a doua parte a intervalului, cu precãdere în regiunile intracarpatice şi la munte. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

În București, vremea se va încãlzi, devenind treptat mai caldã decât în mod normal în ultima decadã a lunii ianuarie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicatã în ultima zi a intervalului. Vor fi condiţii de ceaţã.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!