Prognoza meteo 18 aprilie. Ninsori abundente la munte, ploi în rest. Vremea se menţine extrem de rece

Vremea continuă se va menține deosebit de rece și va continua să ningă, în special la munte. Şi în Bucureşti, temperatura maximă nu va depăşi 10 grade.
Alina Costache
17 apr. 2022, 16:13
Prognoza meteo 18 aprilie. Ninsori abundente la munte, ploi în rest. Vremea se menţine extrem de rece

Prognoza meteo 18 aprilie. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-estul teritoriului, iar la începutul intervalului și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, unde pe suprafețe mici trecător vor fi precipitații slabe. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief, iar la munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare, local în sud-est cu rafale în general de 45…55 km/h, și pe crestele montane, unde zăpada va fi spulberată. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade. Local în jumătatea nordică a țării și izolat în rest se va produce brumă.

BUCUREȘTI Cerul va fi noros, iar la începutul intervalului trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade.

Citeşte şi: Ninsori abundente în România de Florii. Stratul de zăpadă are deja 10 centimetri

Prognoza meteo 18 aprilie LUNI

Vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări, iar pe arii restrânse în vest, sud-vest și în centru, precum și la munte, temporar vor fi precipitații. Va ploua, dar trecător, în Transilvania și în zonele submontane vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge, iar în Carpații Meridionali cantitățile de precipitații, pe spații mici vor depăși 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în prima parte a intervalului local în regiunile estice, cu viteze la rafală în general de 45…50 km/h, precum și în zona Carpaților de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 11 grade, iar cele minime între -7 și 5 grade. Local, dimineața în jumătatea nordică a țării, iar pe arii restrânse noaptea în nord-vest se va produce brumă.

BUCUREȘTI Vremea se va menține deosebit de rece pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo MARTI

Vremea va fi în continuare deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații local în sud, centru și la munte și pe arii restrânse în rest. La munte va ninge, în Transilvania și în zonele submontane vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar în rest va ploua. Izolat, în Carpații Meridionali cantitățile de precipitații vor depăși 10 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade. Dimineața, pe arii restrânse în nord-vest se va produce brumă.

BUCUREȘTI Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo MIERCURI

Valorile termice vor fi în creștere ușoară, dar vremea va fi rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime, în general, între -1 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și trecător se vor semnala ploi slabe, pe parcursul zilei local în sud-vest și izolat în celelalte regiuni, iar la sfârșitul nopții, pe arii restrânse, îndeosebi în nord-est. În zona montană, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și local în estul și sud-estul teritoriului.

BUCUREȘTI Valorile termice se vor menține sub cele specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă va fi 3…4 grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo JOI

Valorile termice vor fi continua să crească ușor, astfel încât vremea se va apropia de normalul termic al aceastei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime, în general, între 1 și 7 grade. Vor fi înnorări mai persistente în jumătatea nord-estică a țării, unde temporar și pe arii relativ extinse va ploua, iar în celelate regiuni cerul va fi variabil, cu ploi pe spații mici. Probabilitatea de apariție a ninsorilor în zona montană va fi mai ridicată în Carpații Orientali. Îndeosebi în cursul zilei, vântul va avea intensificări la munte și local în nordul, centrul și estul teritoriului, iar în rest va sufla în general slab.

BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu internsificări temporare ziua. Temperatura maximă, în creștere față de ziua anterioară va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cuvintele care au dispărut din limba română. Nu mai există, dar unii le-au auzit sau folosit în trecut
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Cine este principalul suspect în cazul crimei din Brăila. A avut nevoie de 33 de secunde pentru a-și executa planul
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Mama lui Versace, devastată după moartea fiului său! „Măcar și-a găsit el...” Câte sute de euro îi trimitea lunar, pentru cheltuieli EXCLUSIV
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat cu nume românesc reținut pentru violențe și incendiere în urma protestelor din Leeds
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'