Prognoza meteo 18 septembrie. După ploi și inundații revin temperaturile de vară

Vara se întoarce în România. După ninsorile de la munte și ploile care au făcut prăpăd în mai multe zone din Moldova, vremea se încălzește. Meteorologii anunță temperaturi de până la 27 de grade pentru miercuri. Vor fi și perioade cu înnorări, local averse și doar trecător descărcări electrice, după-amiaza în sud-vest, vest, nord și centru, iar noaptea mai ales în nord-est.
Alina Costache
17 sept. 2024, 15:06
Prognoza meteo 18 septembrie. După ploi și inundații revin temperaturile de vară

Prognoza meteo 18 septembrie. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi local în Dobrogea, Muntenia și în sudul Moldovei și izolat în Transilvania și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și doar trecător și în Bărăgan. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 6 și 16 grade. Pe areale mici se va forma ceață.

București. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 12…14 grade.

 

Prognoza meteo 18 septembrie – MIERCURI

Vremea va continua să se încălzească ușor în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade cu înnorări, local averse și doar trecător descărcări electrice, după-amiaza în sud-vest, vest, nord și centru, iar noaptea mai ales în nord-est. În rest cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări (viteze de 40…55 km/h) în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și la munte, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime în general între 6 și 15 grade. Dimineața și noaptea, pe areale mici, se va forma ceață.

București. Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu probabilitate de înnorări și ploaie slabă după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…13 grade.

 

Prognoza meteo JOI
Cerul va avea înnorări și local se vor semnala averse și intensificări ale vântului, ziua în est și sud-est, iar noaptea în sudul țării. În rest cerul va fi variabil, înnorări și ploi de scurtă durată vor fi doar izolat, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe alocuri se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral. Dimineața și noaptea, pe areale mici, se va forma ceață.

București. Cerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a zilei și noaptea vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă, în scădere față de intervalul anterior, va fi de 21…23 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade, potrivit ANM.

Citește și: Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Când scăpăm de ploi și inundații

 

Prognoza meteo VINERI
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe alocuri ploi slabe în sud-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile sudice și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 16 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

București. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Citește și: Alertă în Europa din cauza inundațiilor. Dunărea a ieșit din matcă la Viena. Pericol și la Budapesta. Hidrologii calculează că debitul Dunării se va dubla în câteva zile și în România

 

Prognoza meteo SAMBATA
Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 25 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiuni. Dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

București. Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

DailyBusiness
Candidații la prezidențiale 2024 își dezvăluie averile. Cine sunt milionarii care visează la Cotroceni!
Spynews
Lambada naște astăzi! Mama copiilor lui Tzancă Uraganu va aduce pe lume un băiețel | PAPARAZZI
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Ce conține, de fapt, șunca de pui vândută în supermarketuri. Mare atenție la aceste ingrediente
Capital.ro
E zi de doliu. Legenda sportului a plecat în ceruri. Toată țara s-a unit în rugăciune
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
Hidrocentrale cu acumulare prin pompaj în valoare de miliarde, în România. Despre ce este vorba
Adevarul
Satul care a dat marmură pentru vila lui Ceaușescu și Casa Poporului. Ce se întâmplă cu drumul de marmură care l-a făcut faimos
Spynews
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Garanția pentru reciclarea sticlelor ar putea să se majoreze semnificativ. În ce condiții se poate dubla suma
Evz.ro
Cătălin Vișinescu, cel mai răbdător de la Asia Express. Soțul lui Betty Salam, campion
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Se întoarce vara în România. Pe ce dată exactă revin căldurile, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
Capital.ro
România a luat fața Ungariei. Ungurii au fost umiliți. Decizia luată de Comisia Europeană
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Minerii amenință cu greva generală: solicită păstrarea condițiilor de pensionare
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...