Prognoza meteo 19 martie. Primăvara se lasă așteptată, meteorologii anunță tot zile geroase pentru perioada următoare

Vremea se menţine rece pentru această perioadă, chiar geroasă dimineața și noaptea când temperaturile vor scădea până la minus 11 grade.
Alina Costache
18 mart. 2022, 17:34
Prognoza meteo 19 martie. Primăvara se lasă așteptată, meteorologii anunță tot zile geroase pentru perioada următoare

Prognoza meteo 19 martie. La noapte, vremea va fi cu mult mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile minime se vor situa între -11 și -1 grad, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -14 grade. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral.

București. Vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură minimă de -5…-3 grade, ușor mai scăzută în zona periferică. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo 19 martie SAMBATA

În Țară

Vremea va fi în general frumoasă ca aspect, dar rece pentru această perioadă, chiar cu mult dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 și -1 grad, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil ziua în sud, centru și est și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și sud-estice, precum și la munte.

București

Vremea va fi în continuare mult mai rece decât în mod normal pentru această dată. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat (cu rafale de cel mult 35…40 km/h). Noaptea se va însenina, iar vântul va deveni slab. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade, ușor mai coborâtă în zona periferică, potrivit ANM.

Citeşte şi: Secetă de la moderată la extremă în majoritatea regiunilor agricole în martie. Prognoza meteo pentru aprilie

Prognoza meteo DUMINICA

În Țară

Valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul anterior, vor caracteriza totuși o vreme rece pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -9 și 0 grade. Cerul va fi variabil ziua în sudul, centrul și estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în jumătatea estică a teritoriului și pe crestele montane. Izolat, pe parcursul nopții vor fi condiții de ceață.

București

Valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul anterior, vor caracteriza totuși o vreme rece pentru această perioadă, cu precădere dimineața. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Citeşte şi: Amenzi de până la 100.000 lei pentru arderea miriştilor. Tanczos Barna: Trebuie să stopăm fenomenul arderilor ilegale de vegetaţie

Prognoza meteo LUNI

În Țară

Valorile termice, cu precădere cele din cursul nopţii, vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior şi se vor apropia de cele specifice perioadei în majoritatea regiunilor; astfel, maximele se vor încadra între 5 și 13 grade, iar minimele în general între -4 și 4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice şi sud-estice şi temporar în est și în centru; în orele serii şi noaptea, vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formă de ploaie pe spaţii mici în Muntenia, Dobrogea şi posibil în sudul Moldovei şi al Olteniei şi mixte izolat în sud-estul Transilvaniei, iar în zonele montane aferente predominant ninsori. Vântul va avea intensificări în jumătatea de est a ţării, cu viteze în general de 45…55 km/h, precum şi în zona montană înaltă, cu rafale de peste 80 km/h pe crestele Carpaţilor Orientali şi Meridionali. Izolat vor fi condiţii de ceaţă, iar în cursul nopţii, mai ales în regiunile vestice, pe suprafeţe mici se va produce brumă.

București

Valorile termice, cu precădere cele din cursul nopţii, vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior și vor deveni apropiate de cele specifice perioadei, astfel că maxima va fi de 10…11 grade, iar minima de 2…3 grade. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, însă noaptea nebulozitatea va fi persistentă şi va creşte probabilitatea de ploaie. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze în general de 40…45 km/h.

Prognoza meteo MARTI

În Țară

Pe parcursul zilei, în majoritatea zonelor, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească; excepţie vor face sud-estul şi sudul extrem unde vor fi înnorări temporare, izolat ploi slabe şi temperaturi ce se vor situa local sub normele perioadei. Astfel, maximele se vor încadra între 5 grade în Dobrogea şi 16 grade în vestul teritoriului. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar vremea va fi relativ rece, în special în centru şi în dealurile sudice, cu temperaturi minime cuprinse în general între -6 şi 3 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în sudul şi în estul ţării şi izolat în restul zonelor. Vor fi condiţii de ceaţă, iar în cursul nopţii, pe suprafeţe mici, se va produce brumă.

București

Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros, în orele dimineţii vor fi posibile ploi slabe, iar vântul va avea intensificări. Noaptea cerul se va însenina, iar vântul va deveni slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Locuitorii din Tulcea avertizați de Ro-Alert privind posibile căderi de obiecte din spațiul aerian
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!