Prognoza meteo 20 octombrie 2024. Frig de îngheață pietrele în următoarele zile. În curând, temperaturile devin mai prietenoase

Vremea va fi frumoasã, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali
Filip Stan
19 oct. 2024, 18:12
Prognoza meteo 20 octombrie 2024. Frig de îngheață pietrele în următoarele zile. În curând, temperaturile devin mai prietenoase

Prognoza meteo 20 octombrie 2024. La noapte, în țară, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului unde vor fi rafale, în general, de 40…45 km/h.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre -8 grade, dar şi mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest, spre 8…9 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţã, în special în nord-est, pe vãi şi în depresiuni.

În București, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 3…4 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, pânã în jurul valorii de -1 grad.

Prognoza meteo 20 octombrie 2024

În țară, vremea va fi frumoasã, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi în jurul a 8 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, izolat, va fi ceaţã.

Citeste si Când scăpăm de valul de ger din România. Șefa ANM anunță temperaturi sub cele normale: „Nopțile și diminețile vor fi reci”

În București, vremea va fi frumoasã, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Prognoza meteo 21 octombrie 2024

În țară, vremea se va menţine frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, mai coborâte în depresiuni (spre -5 grade în cele din Carpaţii Orientali), dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest (pânã la 10…11 grade). Dimineaţa şi noaptea, izolat, se va semnala ceaţã.

În București, vremea se va menţine frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Prognoza meteo 22 octombrie 2024

În țară, vremea va rãmâne frumoasã, iar valorile termice, în special cele diurne, vor continua sã creascã. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice şi nord-vestice, unde noaptea se va forma nebulozitate joasã stratiformã. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, mai coborâte în depresiuni pânã în jurul a -5 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 12 grade. Izolat se va forma ceaţã.

În București, vremea va rãmâne frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã uşor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 19…20 grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Prognoza meteo 23 octombrie 2024

În țară, valorile termice se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, local şi temporar cu nebulozitate joasã stratiformã, în vestul, nordul şi centrul teritoriului, iar noaptea şi în est şi în sud-est. Izolat va ploua slab sau va burniţa.

Citeste si Ciclonul Ashley se întoarce. „Bomba meteo” aduce vijelii de 130 km la oră şi ploi torenţiale de cod portocaliu

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade. Pe alocuri, mai ales în a doua parte a intervalului, se va semnala ceaţã.

În București, vremea se va menţine frumoasã, cu valori termice peste cele specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar în ultima parte a intervalului se va forma ceaţã sau nebulozitate joasã stratiformã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 grade, iar cea minimã de 5…8 grade.

Prognoza meteo 24, 25, 26 octombrie 2024

În țară, valorile termice diurne se vor situa în general peste cele specifice perioadei, cu precãdere în prima parte a intervalului. Izolat va ploua slab sau va burniţa.

În București, valorile termice diurne vor fi în scãdere uşoarã. Trecãtor vor fi condiţii de burniţã, mai probabil în prima zi.

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Încă o fabrică se deschide în România și va revitaliza piața locurilor de muncă din acest oraș. Investiția e de 30 de milioane de euro și vor fi peste 120 de angajați în prima fază
Capital.ro
Zi de doliu național. A încetat din viață cea mai cunoscută prezentatoare TV: Un model pentru generația mea
Playtech.ro
Un nou cutremur a lovit România! Câte grade a avut. S-a simțit cel mai tare la...
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Clipe de groază în Turcia. Un resort din Antalya plin cu turiști români a fost cuprins de flăcări
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Secretele Modei Regale; trucurile Reginei Elizabeth au salvat-o pe Kate Middleton de multe ori
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Cancan.ro
Top 50 vedete jucăușe și provocatoare în poziții care mai de care! Iuliana Luciu, Geanina Ilieș și Bianca Drăgușanu s-au mângâiat pe posterioare!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Câtă durere! Lumea filmului a pierdut cea mai iubită stea. Românii o plâng pe marea actriță
StirileBZI
Când se pun cauciucurile de iarnă în 2024. Ce amendă riscă șoferii
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Militarii ucraineni vânează dronele rusești cu elicopterul
MediaFlux
MARE SĂRBĂTOARE! Ce se dă de POMANĂ! E mare PĂCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Povestea pierdută a autorului lui Dracula, descoperită după 134 de ani: Bram Stoker și „Gibbet Hill”