Prognoza meteo 24 ianuarie. Temperaturi de primăvară pe parcursul zilei, apoi ploi, lapoviţă şi ninsori slabe

Duminică vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 13 grade. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații. Noaptea, precipitațiile vor fi mixte în Banat, Crișana și în Maramureș, predominant sub formă de ploaie, local în Transilvania, iar în Oltenia și local în Muntenia va ploua, și doar trecător vor fi posibile precipitații sub formă de lapovită, îndeosebi în zonele submontane. La munte, în prima parte a intervalului vor fi precipitații mixte, iar noaptea va ninge în general moderat cantitativ, cu precădere în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă.
Alina Andrei
23 ian. 2021, 15:48
Prognoza meteo 24 ianuarie. Temperaturi de primăvară pe parcursul zilei, apoi ploi, lapoviţă şi ninsori slabe
Prognoza meteo 24 ianuarie. Temperaturi de primăvară pe parcursul zilei, apoi ploi, lapoviţă şi ninsori slabe

Prognoza meteo 24 ianuarie. La noapte înnorările accentuate vor cuprinde treptat cea mai mare parte a țării, și temporar va ploua, la început în vest și sud-vest, apoi în nord-vest, local în centru și sud și doar cu totul izolat în rest. În zona de munte vor fi precipitații mixte și pe arii restrânse se va forma polei, iar la altitudini mari va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu viteze în general de 60…80 km/h- pe creste, iar local și temporar, în vest și sud-est, cu viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile minime, mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, se vor situa între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 8 grade în sudul Banatului și pe litoral. Izolat va fi ceață.

La Bucureşti, cerul va fi noros și mai ales spre sfârșitul intervalului temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo 24 ianuarie. Duminică vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 13 grade, iar cele minime, în scădere față de intervalul precedent, se vor situa între -3 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre valori în jurul a -4 grade. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații. Ziua, va ploua, local în regiunile estice și doar pe arii restrânse în rest, cu o probabilitate destul de mare în cele vestice. Noaptea, precipitațiile vor fi mixte în Banat, Crișana și în Maramureș, predominant sub formă de ploaie, local în Transilvania, iar în Oltenia și local în Muntenia va ploua, și doar trecător vor fi posibile precipitații sub formă de lapovită, îndeosebi în zonele submontane. La munte, în prima parte a intervalului vor fi precipitații mixte, iar noaptea va ninge în general moderat cantitativ, cu precădere în Carpații Meridionali, unde se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi noaptea, când la munte, mai ales în zona înaltă rafalele vor depăși 90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada, iar local și temporar în vest, centru și sud-est, cu viteze în general cuprinse între 50 și 70 km/h. Dimineața, izolat se va semnala ceață, potrivit ANM.

Prognoza meteo 24 ianuarie. La Bucureşti vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei, apoi din a doua parte a nopții, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo LUNI

Vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice, Centrale și sudice, unde la rafală frecvent se vor înregistra viteze în general cuprinse între 50 și 70 km/h, iar la munte, îndeosebi în zona înaltă va sufla tare, cu peste 100 km/h viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Noaptea vântul va slăbi semnificativ în intensitate în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face zona Carpaților Orientali, unde la altitudini mari se vor mai depăși viteze de 80 km/h, precum și estul și sud-estul țării, unde local rafalele vor mai atinge viteze în general de 45…50 km/h. Cerul va avea înnorări, mai acentuate în a doua parte a intervalului, iar temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Ziua, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare în nord-vest și în centru, mai ales ploi, local în nord-est și sub formă de ploaie sud-est. Noaptea, îndeosebi în sud-vest și centru și local în est va ninge, și doar cu totul izolat și trecător, în Oltenia și sudul Moldovei vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță sau ploaie ce vor determina izolat depuneri de polei. La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară, se vor încadra între 0 și 10 grade, ușor mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între -6 și 2 grade.

BUCUREȘTI: Vremea se va răci, însă valorile termice vor fi în continuare mai mari decât mediile climatologic specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab, îndeosebi în primele ore ale zilei și din nou, cu o probabilitate destul de mare și spre sfârșitul intervalului, când posibil se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță. Vântul va prezenta intensificări în prima parte a Intervalului, cu viteze la rafală în jurul a 55 km/h, apoi va slăbi semnificativ în intensitate. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO 22 ianuarie. Vreme de primăvară la final de săptămână. Termometrele vor indica până la 14 grade

 

Prognoza meteo MARTI

Vremea va continua să se răcească, astfel că în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa în jurul celor normale perioadei. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații. Ziua va ninge în jumătatea de nord a țării, iar în sud-est pe arii restrânse vor fi precipitații mai ales sub formă ploaie și lapoviță. Noaptea, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare și se vor semnala, pe arii în general restrânse în sud-est și în centru și doar izolat în restul teritoriului. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar temporar, în prima parte a intervalului în sud-vest și pe arii restrânse în sud, iar noaptea pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 1 și 6 grade, iar cele minime, vor fi cuprinse, între -7 și 0 grade.

BUCUREȘTI: Vremea va fi închisă și va continua să se răcească. Temporar se vor semnala precipitații, ziua predominant sub formă de ploaie, iar noaptea va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de -2…-1 grad.

Prognoza meteo  MIERCURI

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge, ziua pe arii restrânse îndeosebi în sud-est, centru și la munte, iar noaptea, local în vest și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului local în estul teritoriului și pe suprafețe mici în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 4 grade, iar cele minime între -9 și -1 grad

BUCUREȘTI: Vremea se va menține închisă, iar trecător, îndeosebi în prima parte a zilei va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!