PROGNOZA METEO 25 FEBRUARIE. Vremea continuă să se încalzească. Temperaturi de 19 grade

Vremea se încălzește și devine mult mai caldă decât normalul pentru această perioadă. În Capitală, temperatura maximă va ajunge la 19 grade Celsius, iar cea minimă la doar 3 grade.
Alina Costache
24 feb. 2021, 15:46
PROGNOZA METEO 25 FEBRUARIE. Vremea continuă să se încalzească. Temperaturi de 19 grade

PROGNOZA METEO 25 FEBRUARIE. Cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață în zonele de câmpie. Izolat va burniţa, iar în estul Moldovei, al Munteniei și în Dobrogea va fi posibil să plouă slab. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa în general între -4 și 7 grade.

În București, cerul va fi temporar noros și vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de -1 grad.

Citește și: PROGNOZA METEO LUNARĂ. Se schimbă vremea. De când se răcesc temperaturile

Joi, vremea se va încălzi și va deveni mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief se vor semnala nebulozitate stratiformă, ceață și posibil burniță, local în primele ore ale intervalului și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 11 grade în Dealurile de Vest.

În București, vremea va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Se va semnala nebulozitate joasă stratiformă și posibil ceață în prima parte a zilei și spre sfârșitul intervalului, iar în rest cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 1 grad.

Vineri, vremea va continua să se încălzească. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult senin, dar în primele ore, în zonele joase de relief local vor fi nebulozitate stratiformă și ceață. Noaptea cerul se va înnora treptat. În jumătatea de sud a teritoriului pe alocuri va fi ceață, iar în nord-vest și nord, va începe să plouă. În nordul Carpaților Orientali vor fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, mai ales la altitudini mari, iar noaptea pe arii restrânse și la viteze mai mici și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral, spre 7…8 grade.

În București, valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului și a doua parte a nopții, când vor fi nebulozitate joasă stratiformă și ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

PROGNOZA METEO 25 FEBRUARIE. Sâmbătă, vremea se va răci semnificativ și va fi în general închisă, cu ploi pe arii extinse, în jumătatea de nord-est a țării. În restul teritoriului, valorile termice în scădere ușoară față de intervalul anterior, se vor situa în continuare peste normele climatologice specifice perioadei, cerul va avea temporar înnorări, iar ploile se vor semnala cu caracter local. Vor fi predominant ninsori în Carpații Orientali și în zona limitrofă acestora, și precipitații mixte în Carpații Meridionali și pe crestele Carpaților Occidentali. Pe arii restrânse se vor cumula cantități de apă mai însemnate, iar trecător pot apărea și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de peste 70 km/h pe creste, viscolind ninsoarea, dar la viteze mai mici, în general de 45…55 km/h, și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute în Moldova și estul Transilvaniei, dar și ușor mai ridicate în Oltenia și Muntenia, iar cele minime, în marea lor majoritate, între -4 și 4 grade. Dimineața, în zonele joase de relief din sud, se va forma ceață.

Citește și: Prognoza meteo pentru DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Vremea începe să se încălzească în România

În București, vremea se va răci ușor față de intervalul anterior, dar valorile termice se vor situa în continuare peste normele climatologice specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 13…15 grade, iar cea minimă de 1…3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când temporar va ploua și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va avea intensificări, cu o probabilitate mare în a doua parte a zilei, când rafalele vor atinge 45…55 km/h. La începutul intervalului vor fi condiții de nebulozitate joasă sau ceață.

Duminică, vremea va continua să se răcească în jumătatea sudică a țării, în timp ce, în restul teritoriului, valorile termice nu vor mai avea variații semnificative. Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare spre seară și noaptea, local în nord, centru și est și izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și mixte în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, iar în prima parte a intervalului în nord-est, est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 13 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade.

În București, vremea va continua să se răcească și va fi în general închisă. Vor fi înnorări, iar trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO 25 FEBRUARIE. Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de LUNI, MARTI si MIERCURI

În țară, vremea se va încălzi ușor, mai ales spre sfârșitul intervalului, iar precipitațiile se vor semnala doar pe arii restrânse. În București, vremea se va încălzi ușor spre sfârșitul intervalului, iar trecător va mai ploua slab, în prima parte a acestuia.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
I-a ARUNCAT PISICILE de la balcon iubitei sale! Fanii, șocați: ”Mizerie umană ce ești!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. E vizată într-un dosar de evaziune fiscală
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Leon Panetta critică deficiențele de securitate în încercarea de asasinare a lui Donald Trump în Pennsylvania
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'