Prognoza meteo 25 octombrie. Vremea se încălzește după zile cu îngheț

După zilele reci cu ceață și brumă dimineața, meteorologii anunță că vremea se încălzește. Termometrele vor urca până la 22 de grade Celsius.
Alina Costache
24 oct. 2024, 14:49
Prognoza meteo 25 octombrie. Vremea se încălzește după zile cu îngheț

Prognoza meteo 25 octombrie. La noapte, cerul va fi mai mult senin, însă în special în a doua parte a nopții se va forma ceață sau nebulozitate stratiformă, pe arii restrânse în sudul, centrul și estul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa între -2 și 8 grade, cu valori mai mici în depresiunile din estul Transilvaniei spre -6 grade și mai ridicate în Dealurile de Vest până spre 9…10 grade.

București. Cerul va fi senin, însă spre sfârșitul nopții va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade, mai scăzută la periferie până spre 1 grad.

Citește și: Prognoza meteo. Meteorologii Accuweather anunță când vin ninsorile în România. Unde vor cădea primii fulgi de zăpadă

Prognoza meteo 25 octombrie VINERI

Vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, exceptând sud-estul și nord-estul teritoriului, unde va fi normală termic. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate joasă, local în sudul, estul și centrul țării și izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 13 grade în nordul Moldovei și 21 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade, mai mici în depresiunile Carpaților Orientali spre -7 grade, dar mai ridicate în Dealurile de Vest spre 10…11 grade.

București.

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi senin, însă dimineața și în a doua parte a nopții vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 2…5 grade.

 

SAMBATA
În Țară

Vremea se va menține predominant frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste cele specifice perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult senin, însă la începutul zilei și în a doua parte a nopții va fi ceață sau nebulozitate stratiformă, local în estul, sudul și centrul teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 22 de grade, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre -5 grade și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral spre 12…13 grade.

București

Vremea se va menține predominant frumoasă. Cerul va fi senin, dar dimineața și noaptea va crește probabilitatea de a se forma ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Citește și: Fenomenul meteo extrem care ne-ar putea aduce o iarnă foarte geroasă, cu multă zăpadă. Roxana Bojariu anunţă „episoade severe în Europa”

 

DUMINICA
În Țară

Vremea va fi caldă pentru sfârșitul lunii octombrie în cea mai mare parte a țării, în special în regiunile vestice, la deal și la munte. Cerul va fi variabil la senin, însă la începutul zilei și noaptea pe alocuri în estul și sud-estul țării va fi nebulozitate stratiformă. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în Moldova și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15…16 grade în extremitatea de est a țării și 24 de grade în zona deluroasă din vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest. Dimineața și în a doua parte a nopții, se va semnala ceață pe arii restrânse în regiunile extracarpatice și în centru și izolat în restul teritoriului.

București

Vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, însă dimineața și în a doua parte a nopții se mențin condițiile pentru formarea ceții sau a nebulozității joase. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 5…6 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru cei care folosesc Gmail. Poți să rămâi foarte ușor fără cont
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
ANPC dezvăluie capcanele de Black Friday! La ce să acorzi atenție MAXIMĂ
Adevarul
NATO ar lua în considerare două modalități de răspuns, după ce Coreea de Nord a trimis soldați în Rusia
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Nativii care își schimbă cariera. Vin mari lovituri financiare
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Se măresc bursele pentru studenți! Ordinul a fost aprobat de minister
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Mai multe persoane rănite după atacuri aeriene rusești asupra regiunii Harkiv
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia