Prognoza meteo 29 martie. Vreme frumoasă și deosebit de caldă în aproape toată ţara

Vremea va fi în general frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în aproape toată ţara, anunţă meteorologii. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 23 de grade.
Alina Andrei
28 mart. 2022, 15:22
Prognoza meteo 29 martie. Vreme frumoasă și deosebit de caldă în aproape toată ţara

Prognoza meteo 29 martie. La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 5 grade, cu valori mai coborâte în depresiuni spre -7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până la 7…8 grade. În a doua parte a nopţii, se va produce brumă pe arii restrânse în Transilvania și cu totul izolat în celelalte regiuni.

București. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 3…5 grade, mai scăzută în zona periferică spre 1 grad.

Prognoza meteo 29 martie MARTI
Vremea va fi în general frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în aproape toată ţara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul extrem al teritoriului unde mai ales seara și noaptea vor fi condiții pentru ploi slabe, iar în nordul Carpaților Orientali, în zona înaltă, de precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar pe parcursul zilei, izolat și trecător, și în nord-vestul și sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 23 de grade, iar cele minime între -3…-2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9…10 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Noaptea se va produce brumă, cu totul izolat în centrul țării.

București. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 4…7 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni. Luna aprilie începe cu zile reci

Prognoza meteo 29 martie MIERCURI
Vremea se va menţine caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile extracarpatice. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil în Muntenia și Doborgea și va avea înnorări în celelalte regiuni, însă doar izolat în nord-vest și la munte va ploua. Noaptea înnorările se vor extinde în cea mai mare parte a țării, iar ploile vor fi local în vestul și nord-vestul țării și pe suprafețe mici în rest, cu o probabilitate mai ridicată în sud-vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar local și temporar și în regiunile nord-vestice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

București

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Citeşte şi: Calendar ortodox 29 martie 2022. Sfântul Mucenic Marcu. Rugăciune pentru bună înţelegere în familie

Prognoza meteo JOI
În jumătatea de vest a teritoriului, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi, mai ales după orele amiezii, pe arii relativ extinse va ploua, iar pe alocuri se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate. În celelalte zone, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi pe arii restrânse, în general slabe. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Temperaturile ridicate şi precipitaţiile preponderent lichide vor determina topirea stratului de zăpadă încă prezent în zonele montane. Vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de peste 80…90 km/h pe creste, dar, local și temporar, și în celelalte zone, cu viteze mai mari -de 50…60 km/h- în vest, dar şi în regiunile est-sud-estice. Temperaturile maxime vor fi mai mici decât în ziua anterioară, devenind apropiate de normal în regiunile nord-vestice şi local în sud-vest şi se vor situa în continuare peste mediile multianuale în rest, astfel că la nivelul întregii ţări se vor încadra în general între 15 şi 24 de grade; minimele termice vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade.

București. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârșitul lunii martie. Cerul va fi temporar noros, dar cu probabilitate redusă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Prognoza meteo VINERI
Vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. În cea mai mare parte a ţării, va ploua moderat, iar local se vor cumula şi cantităţi de apă însemnate. În sud şi în est, fenomene asociate instabilităţii atmosferice (averse, descărcări electrice şi rafale de vânt) se vor semnala începând din orele după-amiezii şi pe alocuri pot fi mai intense. În cursul nopţii, la altitudini mari în masivele vestice şi nordice vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi în regiunile sud-estice şi, local și temporar, și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 15 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, sudul Moldovei şi partea continentală a Dobrogei; minimele termice vor fi cuprinse între 3 și 12 grade.

București. Vremea va fi deosebit de caldă, dar din orele după-amiezii va deveni în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul a 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!